- 18 Ekim 2024
- 11
- 5
- 29
-
- Konu Sahibi namesurnamee
Daha yeni boşanmışsınız ne yeniden evlenmesi , bi durup soluklansanız mı acaba?Yeni boşandım amahayallerimle beraber bitti ve gitti evliliğim...korkuyorum insanlardan o kadar güvendiğim insan bana bunu yaptı ben ne yaparım kime güvenirim doğru insanı nasıl bulurum bana akıl verin
Akıl vermeye geldim: Yeni boşanmışsınız, biraz kendinize zaman tanıyın koştur koştur evlenmeyin tekrar.Yeni boşandım amahayallerimle beraber bitti ve gitti evliliğim...korkuyorum insanlardan o kadar güvendiğim insan bana bunu yaptı ben ne yaparım kime güvenirim doğru insanı nasıl bulurum bana akıl verin
2 sene oldu ama hiç istemiyorum ileride bu düşünce benimle gelir diye endisedeyimAkıl vermeye geldim: Yeni boşanmışsınız, biraz kendinize zaman tanıyın koştur koştur evlenmeyin tekrar.
2 yıl oldu ama bana soluklanmaya 20 yıl yetmeyecek gibiDaha yeni boşanmışsınız ne yeniden evlenmesi , bi durup soluklansanız mı acaba?
Öncelikle yas süreci 6 aydır. Kolay değil bir evlilik bitirdiniz. Önce yas sürecinizi tamamlayın, acınızı yaşayın, sonra önünüze çıkacak fırsatları değerlendirirsinizYeni boşandım amahayallerimle beraber bitti ve gitti evliliğim...korkuyorum insanlardan o kadar güvendiğim insan bana bunu yaptı ben ne yaparım kime güvenirim doğru insanı nasıl bulurum bana akıl verin
Daha yeni boşanmışsınız. Çok normal korkmanız. Yeniden birini tanıyıp evlenmeye harcayacağınız enerjiyi kendinize yönlendirin, zaten sapır sapır dökülecekler önünüze öyle olunca. Kovaladıkça kaçar.Yeni boşandım amahayallerimle beraber bitti ve gitti evliliğim...korkuyorum insanlardan o kadar güvendiğim insan bana bunu yaptı ben ne yaparım kime güvenirim doğru insanı nasıl bulurum bana akıl verin
Belkide gitmem gerekiyor çünkü çoğu bosananlar benim gibi olmuyor2 sene oldu ve hala gecmediyse terapiye gitmelisiniz belki de iyi gelir
Kiyaslama bosver ama terapi iyidir düşünme git benceBelkide gitmem gerekiyor çünkü çoğu bosananlar benim gibi olmuyor
Konu başlığınız yeni bir evlilik için cesaret adına açılmış bir başlık. Bilin istedimZaten sorunda bu hiç evlenmek istemiyorum erkeklerden tiksiniyorum adeta
Canım her şey geçici oluyo hiç canını sıkma yeni bi hayat var önünde buna odaklanYeni boşandım amahayallerimle beraber bitti ve gitti evliliğim...korkuyorum insanlardan o kadar güvendiğim insan bana bunu yaptı ben ne yaparım kime güvenirim doğru insanı nasıl bulurum bana akıl verin