- 29 Mart 2018
- 3.975
- 7.373
Anlatıp kurtulsak keşke ama olmuyor sadece anlık bir rahatlama anlatmak başka faydası yok. Almış olduğunuz eğitimler doğrultusunda sizin önerileriniz nedir siz bize anlatın belki ben dahil Burdaki birçok arkadaşımıza yardımcı olabilecek şeylerdir.Merhabalar kendim kadın doğum uzmanı aynı anda psikiyatri eğitimi almış ve yeni mezun bir doktorum. Sıkıntılarımız her kadında ortak. Benim dahi vardır. Anlatalım kurtulalım
Kendi kaynanama çözüm bulamamakla birlikte hareketleri değişti iyileşti gerçi ama gene beni sevmiyorAnlatıp kurtulsak keşke ama olmuyor sadece anlık bir rahatlama anlatmak başka faydası yok. Almış olduğunuz eğitimler doğrultusunda sizin önerileriniz nedir siz bize anlatın belki ben dahil Burdaki birçok arkadaşımıza yardımcı olabilecek şeylerdir.
Bende bişey olunca çok heyecan yapiyorum terliyorumözellikle bayanların duygusal yapılarını göz önune aldıgımızda burada paylasabilecegımız coksey oldugunu dusunuyorum. cunku evlılıkten ıs hayatına kadar ınce dusunceye sahıp bız bayanların herseyı kafaya cok takma huyumuz var ne yazıkkı.buradan bunları paylasıp hatta birbirimize doktor önerisinde psikolog vb önerılerınde ve trcrubelerımızın paylasımında bulunursak bence daha saglıklı ve guclu bireyler olabiliriz. bence hemen baslayalım .kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3
dediklerinde çok haklısın ama keske dedıgın gıbı kolay olsa her şeyarkdşlr ilaç almak yerine kendinizi bukadar yıpratmasanız.... onu düşün bunu düşün bir müddet sonra sinir uçlarımız yıpranıyor ve doktorların yaptığı ilaç yazıp yolluyorlar oda neden sinir uçları için bayanlar benim bir felsefem vardır herzamn savunduğum BEN BANA LAZIMIM ÖNCE BEN sizlerde öle olun ltfn hiçbirşey için kendinizi üzmeyin allah sağlık derdi vermesin yoksa inanın öbür sorunlar bir şekilde çözülür.unutmayın bayanlar önce biz ltfn arkadşlr kendinizi üzmeyin ve kendinize iyi davranın ...sevgiler
aslında herşey insanın kendinde. Babam hep söylerdi, kötü zamanlarda kendini teselli ve teskin etmekPsikiyatriste de gittim psikoloğa da.. Psikiyatristlerin hiç bir faydası olmadı, psikologlar çok yardımcı oldu.. Çocukluğumdan beri psikolojik yardım alırım..
hayatı ciddiye alma, bu hayat cok kisa ve insan doğasına ters.bosver gitsin. güzel ve küçük şeylere bak hayattaSelamunaleykum ben 2 yıldır giyorum raporlu ilaclarim var Allah kimsenin başına vermesin önce kalp krizi diye doktor doktor gezdim hasta bakıyordum Teyze kollarimda öldü korktummu mu ne oldu anlamadim babam 39 yaşında Abim öldü morkta gördüm böyle olmadim ama hayatım nasıl anlatayım hep acı en acisida ilk atak tam öğle namazını eda ederken tuutu meğer atak geçirmiştim yalniz yasiyorum korkudn namaz kilamaz dua okuyamaz oldum sanki cenererim kitleniyordu şimde ilaclara mahkum yasiyorum
aaah aaaah hangi birini anlatayımmmm:)))
çocukluktan gelen bir travmam vardı. zaten hangi birimizin yok ki :) bundan 1 sene önce tedavi gördüm, Yoğun depresif Anksiyete dediler .. yoğun ilaçlar TMS tedavisi vs. sonra bi anda ne gerek var ilaçlarımda ağır zaten dedim. Herşeyi yarıda kestim.özellikle bayanların duygusal yapılarını göz önune aldıgımızda burada paylasabilecegımız coksey oldugunu dusunuyorum. cunku evlılıkten ıs hayatına kadar ınce dusunceye sahıp bız bayanların herseyı kafaya cok takma huyumuz var ne yazıkkı.buradan bunları paylasıp hatta birbirimize doktor önerisinde psikolog vb önerılerınde ve trcrubelerımızın paylasımında bulunursak bence daha saglıklı ve guclu bireyler olabiliriz. bence hemen baslayalım .kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3