Nane çayı çok iyi geliyor mide bulantısına .Dahiliye ve genel cerraha gittim sabahları akşama kadar süren mide bulantılarım afferdersiniz ögürmelerim oluyo tüm testler endoskobi yapıldı hafif reflü gastrit oldugu cıktı ilaçlar verdiler ama hiç etki etmedi sonunda bana psikolojik denildi böyle durumda olupta kurtulan varmı acaba hergün tekrarlayan kısır döngü içindeyim psikatriye gitsem düzelirmiyim acaba
Çok denedim bende etkisi hiç olmadıNane çayı çok iyi geliyor mide bulantısına .
Bize de söyleyin lazım olur belkiOzelden msj attim sana, kesinlikle geçiyor
Beni strese sokan şeyi ne zaman hayatımdan çıkardım ve kendime uğraş buldum o zaman kurtuldum. Böyle bir sorun yasadigimi sizin başlığınizi görünce aklıma geldi o derece unutmuşum.. gerçekten psikolojik dis fırçalarken olsun gün içinde saçma sapan şeylerden veya durduk yere bulaniyordu benimdeDahiliye ve genel cerraha gittim sabahları akşama kadar süren mide bulantılarım afferdersiniz ögürmelerim oluyo tüm testler endoskobi yapıldı hafif reflü gastrit oldugu cıktı ilaçlar verdiler ama hiç etki etmedi sonunda bana psikolojik denildi böyle durumda olupta kurtulan varmı acaba hergün tekrarlayan kısır döngü içindeyim psikatriye gitsem düzelirmiyim acaba
Anladım. Testleriniz de yapılmış fiziksel değilmiş kesinlikle bi psikiyatriye gidin . Çünkü öğürmeleriniz zamanla yemek borunuzu tahriş edebilir şimdiden önüne geçin bu durumunÇok denedim bende etkisi hiç olmadı
Teşekkür ediyorum böyle durumlarda zaman kaybetmemek lazım haklısınızAnladım. Testleriniz de yapılmış fiziksel değilmiş kesinlikle bi psikiyatriye gidin . Çünkü öğürmeleriniz zamanla yemek borunuzu tahriş edebilir şimdiden önüne geçin bu durumun
Bu durumun bu derecede oldugunu tahmin bile etmemilştim bende her iki branş dr .aynısını söyleyene kadar psikoloji her durumumuzu cok etkiliyormuş baskıladıgımuz durumlar daha sonra bedene zarar veriyor işte tşkler ederim sizedeBeni strese sokan şeyi ne zaman hayatımdan çıkardım ve kendime uğraş buldum o zaman kurtuldum. Böyle bir sorun yasadigimi sizin başlığınizi görünce aklıma geldi o derece unutmuşum.. gerçekten psikolojik dis fırçalarken olsun gün içinde saçma sapan şeylerden veya durduk yere bulaniyordu benimde
Bi ilaç falan verir en azından mide bulantılarınız kesilir böyle yaşam kaliteniz de düşüyor çünküTeşekkür ediyorum böyle durumlarda zaman kaybetmemek lazım haklısınız
Hemde nasıl sosyal hayat sıfırlanıyor resmenBi ilaç falan verir en azından mide bulantılarınız kesilir böyle yaşam kaliteniz de düşüyor çünkü
Herşey normal hafif vitamin eksikligi onuda ilaç takviyesi ile yükseltiyorum ama inanılmaz bulantı akşamları geciyor anlam veremedim şekildeBütün değerlerinize bakıldı mı? Kan şekeriniz ve tansiyonunuz normal mi?
Biopsi yapıldı cok hafif derecede helikobakteri çıktı ama onun bu derecede bulantı yspmayacagını söyledi doktorlar antibiyotik vermedi şuan bir ay sonra dedi bulantılarının azalması lazım dediler yoksa dahada agır gelir dedi dr dediginiz diyete bakayım arastırayım bende tşkr ediyorumEndoskopide biyopsi alındı mı? Bakteri olabilir. Ben de aynı sikayetle gitmiştim. Yıllardır mide yanmaları, şişkinlik, gaz vs oluyordu ama en son geçmeyen bulantılar olunca endoskopiye girdim, biyopsi yapıldı, helikobakteri çıktı. İlaç kullandım, antibiyotik falan ama yine tekrarladı. En son histamin diyeti yaptım. Şikayetlerim çok azaldı. Şu an yediklerime dikkat ettiğim sürece aşırı bulantı yaşamıyorum. Bazen bana iyi gelmeyen şeyler yediğimde oluyor sadece. Histamin diyetini araştırıp en azından iki hafta yapmaya çalışın. Çok zor bir diyet ama kısa süreli yapılıyor. Daha sonra yavaş yavaş normal beslenmeye başlıyorsunuz