• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Psikolojik mide bulanti

umutluveumutsuz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2019
95
108
93
24
Merhaba benim annem kanser tedavisi görüyor kemoterapi ve akıllı ilaç alıyor. Ben bu olayı çok fazla düşünüyorum çok stres yapıyorum 1 haftadir mide bulantısından yemek yiyemiyorum iyice zayıfladım annemin beni böyle görmesini istemiyorum. Önereceğiniz besinler var mı ne iyi gelir hafif yemeye çalışıyorum

Öncelikle çok geçmiş olsun, Rabbim annenize acil şifalar nasip etsin. İştah açıcı besin olarak ne var pek bilmiyorum ama özellikle sevdiğiniz yemeklerden yapıp yeyin. Sevmediğiniz yemekler olunca iştahınız iyice kapanır. Dışarıdan yemeyi seviyorsanız birkaç gün dışarıdan yemek de belki biraz toparlayabilir sizi.

Çok geçmiş olsun çok üzüldüm Allah şifa versin yemek azar azar da olsa yemeye çalışın bu süreçte vitamin hapları alabilirsiniz güçten düşmemek için mide bulantıları için de bol bol nane limon için

Bu bir süreç. Böyle hissetmen,midenin bulanıyor olması normal. Önce aç kalıp güçsüz düşmemek için biraz yemeye çalış ilerleyen günlerde iştahın yerine gelir inşallah. Annene acil şifalar dilerim.

Back
X