Psikolojik Hastalıklar

bayangamzeli

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2023
108
28
13
25
Merhaba güzellerim çok sıkıntılarım var, sürekli kalbim çarpıyor evde annemin yanında bile rahat değilim. 8 seneden beri böyleyim. Ne okulumu bitirebildim, ne çalışabiliyorum, ne evlenebiliyorum.Sürekli korku halindeyim 5 ay terapi gördüm özel psikiyatri doktoruna gittim. 1 seneden beri ilaç kullanıyorum. Korkularimin üzerine gitmeme rağmen daha da beter haldeyim. Çok dua ediyorum ama manevi desteğe de ihtiyacım var. Bursa da oturuyorum. Kendime DUA OKUTTURABİLECEĞİM GÜVENLİ, ABDESTİN DE NAMAZIN DA DUA OKUYACAK BİR HOCA Mevcut mu? Allah rızası için yardımcı olun Allah sizden razı olsun

Son düzenleme:
Hocayla olsaydı inanın benim geçerdi hocalara duzeleyim diye çok para yedirdim Bursadasınız doktorumu tavsiye edebilirim Psikiyatrist Psikoterapist Okan Ufuk İpek 2 yıla yakın kendisinden terapi aldım eskisine nazaran daha iyiyim boş yere hocalara gidip paranızı ziyan etmeyin kendiniz dua edin evde Allahtan yardım isteyin tedavinizi de olun geçer inşallah hangi gece sabahına ulaşmadı ki

Geçmiş olsunn sizi çok iyi anlıyorum çünkü bu hastalığı ancak yaşayan bilir.ama hocanın ilacı olsa kendi başına sürer emin ol.siz kendiniz tabikide dualarınızı edin ama doktora da görünün mutlaka ki kalp için falan doktora gitmissinizdir bisey çıkmadı değil mii

Bursa Ulu Camii ye gidin bence.Maneviyatina namaz kılın orada.Oradaki hocalar ile görüşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…