Psikolojik destek öneri

Livayda

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2020
8
5
25
Merhabalar uzun süredir içinde bulunduğum toksik ilişki sonucu çok yoruldum ve yıprandım artık kendim içim bir şey yapmak istiyorum. İzmir’de önerebileceğiz psikolojik destek alacağım bir yer var mı? Çok zayıfladım ve günlük hayatımda kendime özen ve değer vermeyi bıraktım bu durumun içinden nasıl çıkabilirim

Forumlardan doktor tavsiyesi almak, birinin adını geçirerek direkt önermek yasak diye biliyorum. Doğru mudur K Kazen Mune ?

İzmir'de tavsiye üzerine tek seansına girip ilk izlenim olarak memnun kaldığım özelde bir doktor var, buradan adını geçirmem doğru olur mu bilmiyorum, benim beğendiğim size ne kadar fayda sağlar onu da bilemiyorum.

Reklam yapmak maksadıyla olmadığı sürece doktor adı vermekte sakınca yok Strobe lakin dediğiniz gibi, sizin memnun kaldığınızdan başkası memnun kalmayabilir, o yüzden tavsiye edilen doktorları araştırmadan direkt gitmemek, forumda yazılmasının yüzde yüz memnuniyet garantisi olmadığını bilmek gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…