Psikoloji ...

Sirius777

Guru
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2014
2.764
2.293
333
36
kizlar Ben yabanci vatandasim mimarim simdi ise cocukluk hayalim olan psikoloji okumak istiyorum kucucuk bebegim var insallah yapabilirim turkiyede psikolog geliri maasi geliri nekadar bana bi fikir bildirin lutfen hicbir bilgim yok

kizlar Ben yabanci vatandasim mimarim simdi ise cocukluk hayalim olan psikoloji okumak istiyorum kucucuk bebegim var insallah yapabilirim turkiyede psikolog geliri maasi geliri nekadar bana bi fikir bildirin lutfen hicbir bilgim yok
Güzel bir gelirin olur ama bunun için duyulman gerekir.Elit kısımlarda özel bir hastane veya kendine ait bir yer şart.

İyi de hele bi oku sonra yaparsın bir şeyler. Ama mimarlık yapmak varken neden psikoloji?
Kendinize yer açmak istiyorsanız mimarsınız ofis açın iyi para kazanırsınız bence..

Eğer iyi bir psikolog olursan iyi kazanırsın ama psikoloji bölümünde devam zorunluluğu var. Bitirdikten sonra Master yapman lazım ki uzman psikolog olabilesin bir de bir çok eğitime katılman lazım. Onlarda oldukça pahalı. Eğer maddi gücün varsa oku derim.

İyi de hele bi oku sonra yaparsın bir şeyler. Ama mimarlık yapmak varken neden psikoloji?
Kendinize yer açmak istiyorsanız mimarsınız ofis açın iyi para kazanırsınız bence..
Bir hayal diyelim cnm cocukluk hayali,of isim oldu calistim suan cocuguma adadim kendimi belli bir donem buaradada aklima esti neden olmasin psikolojide okuyayim

Psikoloji okuyorum son sınıfım inşallah, özelde ücretler fazla önce gücünüzün yeteceği bi üni kazanın, sonra okurken kendinizi geliştirmeniz gerek çünkü okul dersleri çok bişey katmıyo. Sonra bitiyo bunun ataması var devlette çalışınca çok bi para kazanmıypsunuz atanmak zaten kolay da değil. Kendinize klinik açmanın da şartları var klinik yüksek lisans zorunlu. Onun içinde iyi ortalama gerek devlet ünide yapmak zor yine özel tercih edebilirsiniz.

maddiyetınız yoksa psikoloji okumayın ... okulda teorik kısımları gösteriyorlar. mezun olunca özel eğitimlere para lazım. memur olmak artık zor malum cok fazla psikoloji mezunu var. bende mimarlıkta ilerlemeye bakın:halay:

Back
X