• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Psikoloji mi ?

Busnurs

Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2020
54
10
8
29
Kaç gündür yemek yiyemiyorum ac hissetmiyorum kendimi mutlu değilim başım ağrıyor eşimle sorunlarım var ama yemek yemezlik yapmazdım moralim bozulunca daha çok yerdim kilo aldım evlendiğimden beri zayıf biri de değilim ama bu başka şu yersem meyve yerim o kadar ne yapicam arkadaşlar yardım 4 günde 2 kiloya yakın vermişim

neden mutlu değilsiniz ?
eşinizle sorunlar ne zamandır var ne sorunların nedeni nedir ?
yemek yemenizi engelleyen olayı bulmanız lazım ne tetikliyorsa

neden mutlu değilsiniz ?
eşinizle sorunlar ne zamandır var ne sorunların nedeni nedir ?
yemek yemenizi engelleyen olayı bulmanız lazım ne tetikliyorsa
Bi önceki konuda yazmıştım eşimle aram iyi değil kavga ediyoruz barıştık ama birşeyler eksik onu hissediyorum . Valla dertler bitmiyor ki hangisine bakayım ne diye

Bi önceki konuda yazmıştım eşimle aram iyi değil kavga ediyoruz barıştık ama birşeyler eksik onu hissediyorum . Valla dertler bitmiyor ki hangisine bakayım ne diye
siz karşı tarafla konuşmaya çalışırken kendinizle savaşa girmişsiniz psikolojik olarak karşı tarafı yıpratayım baskı yapayım derken kendizi yıpratmış...

Merhaba,
Ben psikolojik oldugunu dusunuyorum. Umarim en kisa sure icerisinde profesyonel birisinden destek alirsiniz ve kendiniz icin en iyi olan cozum yolunu bulabilirsiniz.

Louise Hay'in kitabinda, istah azalmasinin nedeni olarak ; Korku , kendini korumaya calismak ve hayata guvenmemek olarak belirtmis.
(Bende bu kitabin ingilizce pdf'i var, Turkcesini bulamadim. Ilgilenen arkadaslar da yazabilir)

Sevgiler
🌸🌷💐🌺

İ
Merhaba,
Ben psikolojik oldugunu dusunuyorum. Umarim en kisa sure icerisinde profesyonel birisinden destek alirsiniz ve kendiniz icin en iyi olan cozum yolunu bulabilirsiniz.

Louise Hay'in kitabinda, istah azalmasinin nedeni olarak ; Korku , kendini korumaya calismak ve hayata guvenmemek olarak belirtmis.
(Bende bu kitabin ingilizce pdf'i var, Turkcesini bulamadim. Ilgilenen arkadaslar da yazabilir)

Sevgiler
🌸🌷💐🌺
Beni anlatmış teşekkür ederim. Büyük ihtimal bir psikolog yardımı almam lazım

siz karşı tarafla konuşmaya çalışırken kendinizle savaşa girmişsiniz psikolojik olarak karşı tarafı yıpratayım baskı yapayım derken kendizi yıpratmış...
Aynen öyle ne yapicam bilmiyorum gerçekten bunalımdayım onu biliyorum ama düşünemiyorum artık başım ağrıyor almıyor kafam

Back