Psikoloji kitaplarıyla düzelme saglayan var mi aranızda

Bu kitap bende var su an okuyorum oradaki şemalarin 10 tanesi bende mevcut nasıl çalışacağım hakkında kafam karışıyor.
Hangi kitap bu? İsmi ve yazarını paylaşmanız mümkün mü?

Böyle bir imkan buldunuz da iyi olurlar mı diye soruyor musunuz bir de? Ayrıca para da verseniz hemen iyi bir psikoloğa denk gelmeyebilirsiniz
tabi ki soracak? Kötü bi terapiste denk gelip dengesi bozulsa da aman boşver imkan buldum bedavaya gittim mi diyecek insanlar?
Denk gelinemiyosa niye öneriyosunuz

Bir şeyler iyice hortlayip duzelmezse diye. Kötü bir psikolog daha kötü bir hala getirir mi?
Bir başla illa anlayıp bir şeyler yanlış der bırakırsın çoğu sadece dinliyor birkaç çıkarım yapıyor başlarda. Çok uzun bir süreç zaten hemen etkisini görmezsin ama bazı şeyleri anlatmak ve profesyonel birinin seni dinlemesi sana çok iyi gelecek. Hatta psikoloğa gidiyor olmanın verdiği rahatlık insana çok iyi geliyor bu bilimsel olarak kanıtlanmış demişti psikoloğum

tabi ki soracak? Kötü bi terapiste denk gelip dengesi bozulsa da aman boşver imkan buldum bedavaya gittim mi diyecek insanlar?
Denk gelinemiyosa niye öneriyosunuz
Kötü bir psikoloğa denk gelirsen de devam et demedim zaten, kendisine iyi gelip gelmediğini anlayacak ve ona göre yol alacak. Denk gelip gelmeyeceğini ben nereden bileceğim yardım istemiş yazdım. Ayrıca bana değil asıl kişiye cevap verin tabi psikoloji kitaplarıyla ilgili en ufak bir bilginiz varsa

önceki yorumlarımı okumanızı tavsiye ederim belki siz de faydalanırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…