tabi ki soracak? Kötü bi terapiste denk gelip dengesi bozulsa da aman boşver imkan buldum bedavaya gittim mi diyecek insanlar?
Denk gelinemiyosa niye öneriyosunuz
Bir başla illa anlayıp bir şeyler yanlış der bırakırsın çoğu sadece dinliyor birkaç çıkarım yapıyor başlarda. Çok uzun bir süreç zaten hemen etkisini görmezsin ama bazı şeyleri anlatmak ve profesyonel birinin seni dinlemesi sana çok iyi gelecek. Hatta psikoloğa gidiyor olmanın verdiği rahatlık insana çok iyi geliyor bu bilimsel olarak kanıtlanmış demişti psikoloğum
tabi ki soracak? Kötü bi terapiste denk gelip dengesi bozulsa da aman boşver imkan buldum bedavaya gittim mi diyecek insanlar?
Denk gelinemiyosa niye öneriyosunuz
Kötü bir psikoloğa denk gelirsen de devam et demedim zaten, kendisine iyi gelip gelmediğini anlayacak ve ona göre yol alacak. Denk gelip gelmeyeceğini ben nereden bileceğim yardım istemiş yazdım. Ayrıca bana değil asıl kişiye cevap verin tabi psikoloji kitaplarıyla ilgili en ufak bir bilginiz varsa
Kötü bir psikoloğa denk gelirsen de devam et demedim zaten, kendisine iyi gelip gelmediğini anlayacak ve ona göre yol alacak. Denk gelip gelmeyeceğini ben nereden bileceğim yardım istemiş yazdım. Ayrıca bana değil asıl kişiye cevap verin tabi psikoloji kitaplarıyla ilgili en ufak bir bilginiz varsa