- 22 Ağustos 2023
- 110
- 76
- 13
- 25
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O kitap bende var fakat şöyle bir problem var oradaki çoğu durum bende mevcut hangisine yetişecegimi şaşırıp kitabı kenara atmıştımİyi hissetmek.. dr david d. Burns
Psikoloğumun tavsiyesiydi.
iyileşme uzun ve çoğu zaman sancılı bir süreçtir ama kendinize vereceğiniz en güzel hediye aynı zamanda.O kitap bende var fakat şöyle bir problem var oradaki çoğu durum bende mevcut hangisine yetişecegimi şaşırıp kitabı kenara atmıştım
Hayatı yeniden keşfedin kitabından nasıl faydalandıniz?iyileşme uzun ve çoğu zaman sancılı bir süreçtir ama kendinize vereceğiniz en güzel hediye aynı zamanda.
psikolojik sorunlarınız bir anda belirmediği için bir anda yok olmalarını da beklememeliyiz. ufak adımlarla başlarsınız enerjiniz oldukça ufak ufak üzerinde çalışmaya devam edersiniz.
psikoloğumun önerdiği kitapları ekliyorum okumanızı tavsiye ederim hepsini.
sorunuzu tam anlamadım biraz açabilir misinizHayatı yeniden keşfedin kitabından nasıl faydalandıniz?
Bu kitap bende var su an okuyorum oradaki şemalarin 10 tanesi bende mevcut nasıl çalışacağım hakkında kafam karışıyor.sorunuzu tam anlamadım biraz açabilir misiniz
Bu arada önerileriniz ve destekleyici ifadelerini için çok teşekkür ederim.sorunuzu tam anlamadım biraz açabilir misiniz
kitabın devamında bahsediyor diye hatırlıyorum okuyalı baya zaman geçtiBu kitap bende var su an okuyorum oradaki şemalarin 10 tanesi bende mevcut nasıl çalışacağım hakkında kafam karışıyor.
Evet her semadan sonra ne yapılacak o yazıyor. Sadece 10 tane semam olunca nasıl bir yol izleyeceğimi bilemiyorum. Gerçi burada bir hemcinsimle konuşmuştuk yine de kitabı okuduğunuz için sormak istedim.kitabın devamında bahsediyor diye hatırlıyorum okuyalı baya zaman geçti
Keşkee imkanım olsa bir dakika durmam terapiye giderim. Peki siz aştınız mi sorunlarınızı? Bu arada önerdiğiniz kitaplardan ikisi bende var. Öz sefkatli farkındalık ismi itibariyle çok dikkatimi çekti. Yine de full çekmesem iyiydibenim sonucum da aynı çıkmıştı neden kötü hissettiğinizi anlıyorum. onu görünce kitaba on gün kadar yaklaşamamıştım olabilir insanız nihayetinde dünya üzerinde binlerce kişi de sizinle ben gibi full çeker eminim. İmkanınız varsa terapiyi öneririm online veya yüz yüze
Kendi kendinize kitap okuyarak asla bir yol alamazsınız, kitapların illaki faydası olur ama kesinlikle psikolog gibi sizi rahatlatmaz. Hem psikolojiyle alakalı çok kitap okumuş hem de iki yıldır terapi alan biri olarak söylüyorumSıkıntılı bir hayatım var özet geçmek gerekirse. Çocukluğum korkunç ve hep bugün yaşadığım sıkıntılar çocuklukla alakalı oluyor fakat ben bir yetişkinim en azından yaş itibariyle.Kendimde bir şeyleri düzeltmek istiyorum ne yapacağımı da bilemiyorum.
Mevcut ekonomik durumumla terapi alamam ki. Bir yandan da boğuluyorum bir dönem her gün ağlıyordum. Bir şeyler düzelsin istiyorum artık.Kendi kendinize kitap okuyarak asla bir yol alamazsınız, kitapların illaki faydası olur ama kesinlikle psikolog gibi sizi rahatlatmaz. Hem psikolojiyle alakalı çok kitap okumuş hem de iki yıldır terapi alan biri olarak söylüyorum
öz şefkatli farkındalık kesinnnnlikle en iyi olanı mutlaka ama mutlaka okuyunKeşkee imkanım olsa bir dakika durmam terapiye giderim. Peki siz aştınız mi sorunlarınızı? Bu arada önerdiğiniz kitaplardan ikisi bende var. Öz sefkatli farkındalık ismi itibariyle çok dikkatimi çekti. Yine de full çekmesem iyiydi
Doğru diyorsunuz.öz şefkatli farkındalık kesinnnnlikle en iyi olanı mutlaka ama mutlaka okuyun
ben tamamını aşamadım tabi ama asgari düzeyde halletim. tamamını aşma gibi bi çabam da yok belki ömür boyu uğraşırım acelem yok hepsini çözmek için. her gün farklı birşeyler deneyimliyorum öğreniyorum. yolun sonu değil yolda olmak güzel :)
Bazı belediyelerin ücretsiz psikologları oluyor araştırın istersenizMevcut ekonomik durumumla terapi alamam ki. Bir yandan da boğuluyorum bir dönem her gün ağlıyordum. Bir şeyler düzelsin istiyorum artık.
Bazı belediyelerin ücretsiz psikologları oluyor araştırın isterseniz