Psikoloji etkiler mi?

semirra87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2020
553
183
Sizce cinsel istegi psikoloji etkiler mi ben onceden oldukca istekli biriydim. sonra isyeriyle alakali tayin isim olmadi her yoli denedim gitmeidgim yer kalmadi hakli olmama ragmen yapilmadi onume ketler vuruldu ondan sonra bende istek azaldi esimlede yeni evlendik hemen uzak sehirlerde yasamaya basladik tayin isinde zorluklar sorun yaratti sizce cinsel istek psikolojisdne bu kadar etkilenir mi?

Etkilemez diyen yoktur sanirim hatta en buyuk etken sikinti strestir sıkıntısı olan mutsuz insanin en son isteyecegi sey sanirim cinselliktir olurda aklinize dustugu zaman istahinizi arttiracak aktiviteler yapin misal film felan izleyin en azindan sorununuzu çözene kadar gecici bi yoldur bu

İnsanın yeme içme düzeni bile değişir stres/üzüntü altındayken,cinsellik nasıl etkilenmesin,etkilenir tabii ki.

Tabii ki etkiler.

evet hem de çok etkiler; ama etkileneceğim diye kendinizi şartlandırmayın, hayatınızdaki olumlu şeylere odaklanın.

Ciddi biçimde etkiler. Stresli olduğunuz akşamlarda sakinleştirici etkisi olan bitki çayları için, faydası oluyor.

Siz bu olaydan ne kadar etkilenir ne kadar kafanıza takarsanız cinsellik de o derece kötüleşir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…