umarimm deniyecemEvet etkiler canım. Oldukça düşünceleri aklından atmaya çalış
Tabii ki etkiler.Sizce cinsel istegi psikoloji etkiler mi ben onceden oldukca istekli biriydim. sonra isyeriyle alakali tayin isim olmadi her yoli denedim gitmeidgim yer kalmadi hakli olmama ragmen yapilmadi onume ketler vuruldu ondan sonra bende istek azaldi esimlede yeni evlendik hemen uzak sehirlerde yasamaya basladik tayin isinde zorluklar sorun yaratti sizce cinsel istek psikolojisdne bu kadar etkilenir mi?
Siz bu olaydan ne kadar etkilenir ne kadar kafanıza takarsanız cinsellik de o derece kötüleşirSizce cinsel istegi psikoloji etkiler mi ben onceden oldukca istekli biriydim. sonra isyeriyle alakali tayin isim olmadi her yoli denedim gitmeidgim yer kalmadi hakli olmama ragmen yapilmadi onume ketler vuruldu ondan sonra bende istek azaldi esimlede yeni evlendik hemen uzak sehirlerde yasamaya basladik tayin isinde zorluklar sorun yaratti sizce cinsel istek psikolojisdne bu kadar etkilenir mi?
aynende oyle olduSiz bu olaydan ne kadar etkilenir ne kadar kafanıza takarsanız cinsellik de o derece kötüleşir