• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

psikoloj.bozuldu.

esmeryamur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
10
1
1
26
Kizlar 1 tane kavgaya girdim ssevdiğim çocugun yaninda beni 2 kiz dövdüler ben tektim onlar 2 kişi sonradan sevdiğim çocuk benle dalga geçti bunu ddüşüne düşüne psikolojim bozuldu sirf kizlarla karsilasicam diye sokağa cikmiyom ppsikolojim cok berbat durumda napcam.ben sizce

[QUOTçocukca olsun KK ?bosam, post: 46556079, member: 759496"]Emin misin 17 olduğuna? Bu yaşadığın çok çok çocukça birşey de..[/QUOTE]
Niye çocukca?

Dövmek nedir ya anlam veremiyorum eminim 17 yaşında olmadığına. İkincisi erkek arkadaşın sana gülmüş cidden yaşınız büyük olsa bu olaylar asla asla yaşanmaz gülmek nedir ya? Sen o kişiyle bu olaydan sonra hala sevgilimisin?

Yok sevgili değilim ben kavga istemedim zaten kizlar 2 kişi geldi vurdu bide benim yasadigim bi semt var orda herkese işte dovduk diye alay ediyolar sanki herkes benle alay ediyormuş gibi işte geliyor napim Sence

Evet çıkmaz. Kafana takma yavrucuğum adamlık güçte değil. İsteyen istediğini desin dalga geçsin ne olacak illa adam mı dövmek gerekiyo :-D :-)

Arkadaslarimn çoguda takma kafana onlar 2 kişiydisen tek diyorlar zzaten herkes olsa aynisi olurdu diyolar öylemo sencede :110::110:

Tek olsa ve dayak yesen nolcak önemli olan güç gösterisi mi sence? Senin suçun şikayet etmemen bidaha olursa direkt polise gidiyosun.

Back