Psikologun dedigi sey

rainyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2018
6.659
4.070
173
Ben psikologa randevu aldim insanlarin bana soguk davrandigini bu durumu takitigimi soyle dusundugumu soyledim bana psikiyatriye git dedi normal mi boyle demesi terapi falan yapmadi?

Yo oyle birsey demedi ilaci biraktiktan sonra daha cok taktigimi soyledim bana psikiyatriye git dedi baskada birsey yapmadi
Ilaci bıraktıktan sonra daha çok taktiginizi soylemissiniz iste, o da sizi otomatik olarak çözüme kavuşturmak için ilaca yonlendirmis?

Ilac icmesini bende biliyorum ilaci icerkende takiyordum.
Doğrudur ama daha çok sizi rahatlattığını söylemişsiniz doktorunuza doktorunuz da sizin ile daha rahat terapi yapabilmek sizi daha çok rahatlatabilmek icin bunu önermiş ♡ Allah şifa versin

Bazı psikologlar işini çok iyi yapanlar bu işi ilaçsız cozebiliyor.bana da henüz böyle birini bulmak nasip olmadı.Allah hepimize en kolayindan acil sifalar versin

İhtiyacınızın psikiyatri olduğunu düşünmüştür. Tedavinin ilaçsız yetersiz olacağını düşünmüştür. Anormal bir durum yok bence.

İlk görüşmede bunu söylediyse çok anormal beybi ama seanslar sonrası söylediyse fayda etmeyeceğini anlayıp yönlendirmiş olabilir

Hiç test vs yapmadı mı gitmeden bakmadınız mı yorumlara

Yok. Yorumlari iyiydi.
Eğitimine bak öyle git test yapması lazım en kötü hangi terapi uyguluyor bilmen lazım devletteyse bu özellik yoktur çoğu lisans nezunu bu eğitimler pahalı alamıyorlar. Psikiyatriyi iyi araştır

Ben psikologa randevu aldim insanlarin bana soguk davrandigini bu durumu takitigimi soyle dusundugumu soyledim bana psikiyatriye git dedi normal mi boyle demesi terapi falan yapmadi?
Derdin varsa uyus ve ayakta uyu boylece farkinda olamazsin. Sende bende rahat ederiz demis. Boyle yapan psikolog cok.

Back
X