Psikologumun onerisi hakkında

Valla olayı tam anlamadım ben ama ben olsam onların bana davrandığı gibi davranırdım ummrumda olmazdı sürekli dalgaya alırdım ve ayaklarına bakıp alayci bir şekilde gülerdim(bu karşıdaki insanı aşırı rahatsız edermiş) ondan 😆

Bunlar uzak durmuyor direkt üzerinde baskı kurmaya sindirmeye çalıştılar.birini sevmezsen uzak durursun ama laf sokmazsın mesela di mi
Tamam gruplaşmışlar diyelim, bu durumda ya tayin isteyeceksiniz, ya sert davranacaksınız ve siz geçimsiz görüneceksiniz yine siz suçlu olacaksınız, ya da tavırlarınızı değiştirip aralarından bazılarıyla ilişkinizi iyileştirecek ve kendi yanınıza çekerek ittifaklarını bozacaksınız.

O kadar insan zaten aynı grubun içindeyse o grupta da vardır birbirini aslında sevmeyen.

Tamam gruplaşmışlar diyelim, bu durumda ya tayin isteyeceksiniz, ya sert davranacaksınız ve siz geçimsiz görüneceksiniz yine siz suçlu olacaksınız, ya da tavırlarınızı değiştirip aralarından bazılarıyla ilişkinizi iyileştirecek ve kendi yanınıza çekerek ittifaklarını bozacaksınız.

O kadar insan zaten aynı grubun içindeyse o grupta da vardır birbirini aslında sevmeyen.
konu sahibi babasını döven kendini döven eski kocasıyla barışmayı bile düşünen biri.en son da komşusu 75 80 yaşında kadına takmıştı kafayı.işyerinde asla haklı olduğuna inanmam.tek taraflı anlatıyordur

Hiç de.sevmem.sanki çalışmaya değil de entrikaya gider gibi.ama maalesef hep bu.ben kimseye karışmam.planda yapmam.strateji yapmam.

Genel olarak anlatmadiginiz, davranışlarınız da sıkıntı var gibi. Daha yeni gelen kidemlinin bile tepkisini çektiğinize göre. Hadi bir kişi ,iki kişi neyse de herkesin bu kadar uzak kalacağı ne yaptınız acaba . Taa fi tarihinden kalma mesele nasıl olay olabilir ki hala .
Biliyor musun bu gruplaşmalar ilkokulda bile var.mantigi yok.kimbilir sen ne yaptın olayı yok bazen.

konu sahibi babasını döven kendini döven eski kocasıyla barışmayı bile düşünen biri.en son da komşusu 75 80 yaşında kadına takmıştı kafayı.işyerinde asla haklı olduğuna inanmam.tek taraflı anlatıyordur
Off hatırladım.ona rağmen babasına düşman olmuştu . Birikmiş parası olmasına rağmen adam akıllı eşya almayı,ev tutmayi düşünmeyip çocuğu perişan edecekti.🤷

Ben kimseye bisi yapmadım.neden insanlara benle arkadas ol diye yaklaşıyim.sanki eksik kötü geçimsiz kendini beğendirmeye çalışan benmisim gibi.

Hiç de.sevmem.sanki çalışmaya değil de entrikaya gider gibi.ama maalesef hep bu.ben kimseye karışmam.planda yapmam.strateji yapmam.
Valla o zaman sen iyisin çevrendekiler kötü. Bu işyerindekiler kötü, eskisindeki müdür kötü şikayet ettiğine göre.
Sizinle çalışmak da zor ne diyim.

İş yerlerimizde sadece iş yapmaya gitmiyoruz. Orası aynı zamanda informal ilişkilerin de olduğu bir sosyal ortam bir yaşamalanı. insan ilişkilerini yönetebilmek önemli. Yoksa her yer size cehennem olur

Valla o zaman sen iyisin çevrendekiler kötü. Bu işyerindekiler kötü, eskisindeki müdür kötü şikayet ettiğine göre.

İş yerlerimizde sadece iş yapmaya gitmiyoruz. Orası aynı zamanda informal ilişkilerin de olduğu bir sosyal ortam bir yaşamalanı. insan ilişkilerini yönetebilmek önemli. Yoksa her yer size cehennem olur
Tayin mi isteyim bilemedim ki...sorunlu kişilerden ucu gitti sadece ikisi kaldı.onlar da tayinci.sabretmeliyim sanki

Ben kimseye bisi yapmadım.neden insanlara benle arkadas ol diye yaklaşıyim.sanki eksik kötü geçimsiz kendini beğendirmeye çalışan benmisim gibi.
Çünkü şu an eksik kötü geçimsiz bir profiliniz var. Tabiki bunu değiştirmek için siz uğraşacaksınız. Sizden bağımsız ya da hareketlerinize bağlı olarak bir şekilde bu imaj oluşmuş. Kendiliğinden düzelmesini beklemek gerçekçi bir beklenti değil.

Mobbing midir nedir yapılıyor bu .ben iş hayatımda daha önce de başkalarına daha önceki işyerlerinde daha da acımaksızın yapıldığına şahit oldum ama o zaman o kişinin yanında olamamıştım mesela.kolay değil gruba karşı gelmek.

X