Psikologumun onerisi hakkında

Pamukpamuk44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2021
1.861
-145
41
Kızlar şaşıracaksınız belki ama bu ay tam 2.5 saat terapi aldım.faydasi oldu ama dün psikologumla bir görüsme yaptım.konu işyerinde kimsenin günaydın dememsi kidemlilerin beni dislamasi grubun onlara uyması idi.bilgi paylasmiyorlar.bu sorunu nasıl çözebiliriz dedim.
Bana arkadaşlarıma buradaki gerginlikten rahatsız olduğumu ve bu sıkıntıyı bitirmeyi istediğimi söylememi istedi grupta olan fakat én bana yakın olan kişiye.mantikli geldi.sorun böyle çözülür dedim.
Neyse gittim bugün işyerine.bir evrak veriyorum birine.elimden çekip alıp masasına fırlatıyor mesela.ya da ben ortama geliyorum.guya başkası anlatılıyor.o herşeyi biliyor ya .salak diyor.bana diyor demiyor ayrı mesele ama kasıt seziyorum.isyerinde bir kişi hariç kimse günaydın demiyor.dusman olmuşlar.
Sebebi 2012 de face de arkadas listemde egitim den tanıdığım biri vardı.bu kişi bir süre arkadas listemdeydi.sonra listemden çıkardım gerci.demem o ki o zamanlar ben face de çok aktiftim.eski müdürümü sikayet etmiştim hatta face grubunda.egitimden tanidigim kişinin de haberi vardi.sanirim ben gelmedén herkesi bana karşı doldurmuş.ilk geldiğimde herkes tuhaftı çünkü. personel bana üstü kapalı çok ağır laflar etti ben de face den gönderme yaptım.boyle böyle düşman olduk.
Şimdi sorum su kimsenin günaydın demediği bir ortamda ben kalmalı miyim.bu kişilere hiçbişi yapmadım. Kıdemli olanlar gelir gelmez tavır aldılar.konusarak düzelir mi ki.ya da tayin mi almalı mıyım ama bu yenilmek mi olur.genelde işyerinde gruba giremiyorum ama buradaki benim namusuna ilişkin de çok agir göndermeler yapıldı.ben de karşılık verdim.psikologa göre ben kendi kişiliğimi düşürsün.boyle davranmamalıydım ve su an onlarla eşitiz.ne diyorsunuz

Namusumla ilgili gönderme yaptılar demişsiniz anlayamadım en dediler:KK57: Siz ne yaptınız peki bu durumda?

Konuya geleyim durumu saçma buldum feysden çıkardım feysden gönderme yaptım beriki karşılık verdi derken bence artık böyle saçma sapan işlerle uğraşmayın. Bana kalırsa birim değiştirin ama gittiğiniz yerde dediğim gibi bu tip saçmalıklarla uğraşmayın gönderme şu bu yapmayın, selam selam diyin geçin herkese mesafeyi koruyun.

Namusumla ilgili gönderme yaptılar demişsiniz anlayamadım en dediler:KK57: Siz ne yaptınız peki bu durumda?

Konuya geleyim durumu saçma buldum feysden çıkardım feysden gönderme yaptım beriki karşılık verdi derken bence artık böyle saçma sapan işlerle uğraşmayın. Bana kalırsa birim değiştirin ama gittiğiniz yerde dediğim gibi bu tip saçmalıklarla uğraşmayın gönderme şu bu yapmayın, selam selam diyin geçin herkese mesafeyi koruyun.
Face de deniz kenarında çekilmiş fotolarım vardı biraz dekolte ve aşkla ilgili sözler vardı.ben boşandım.sabahtan akşama kadar bir.muz muhabbeti döndü.ben de face den cevap verdim.ben de çok ağır konuştum.sonra mudur o olaya el attı.face de seni takip ediyorum.bunlari yazma dedi o ara bitti bunlar.ama simdi laf sokuyorlar.salak çok bilmiş vs gibi

Ama gidecegim yer iyi mi olacak.ustelik çocuğumun benim düzenim var.bilemiyorum ki.burayi çok sevdim
Başka kuruma geçemiyor musunuz? Kurumda ekipten herkesin size düşman olmasının büyük ihtimalle sebebi sizsiniz. Hadi 1 kişi, 2 kişi olur anlarım ama herkes niye size durduk yere düşman olsun? Demek ki siz iş etiğine sığmayan konuşmalar yapmışsınız birileri hakkında...

Başka kuruma geçemiyor musunuz? Kurumda ekipten herkesin size düşman olmasının büyük ihtimalle sebebi sizsiniz. Hadi 1 kişi, 2 kişi olur anlarım ama herkes niye size durduk yere düşman olsun? Demek ki siz iş etiğine sığmayan konuşmalar yapmışsınız birileri hakkında...
Oluyorlar.ilkokulda bile var.siz ne diyorsunuz.once tartışmaya çekiyorlar sonra cevap alınca daha da kinleniyorlar.

Anlamadim simdi psikologun onerisini mi mantikli bulmadiniz yoksa hic burada kalmayip tayin isteyeyim mi diye mi soruyorsunuz?
Psikoloğun önerisi bu adamlara karşı ise yaramaz.beni düşürür.ama öte yandan aynı işyerinde diyalog olmadan ne iş yürüyor ne de olmuyor işte.bilemiyorum.

Ama gidecegim yer iyi mi olacak.ustelik çocuğumun benim düzenim var.bilemiyorum ki.burayi çok sevdim
O zaman biraz doğru dürüst davranın. Ben sizi hatalı buldum. Şikayet etmeler, facebooktan göndermeler.. hiç yapıcı davranmamışsınız ki. Daha gitmediğiniz yerle ilgili iş arkadaşınızın da göreceği şekilde olumsuz yorumlar yapmışsınız insanlar sizin hakkınızda aynı sizin onların hakkında sahip olduğunuz gibi önyargılara sahip olmuşlar. Sizden tehlike geleceğini düşündükleri için uzak durmaları normal değil mi?

Bana yapıldı.mudur bey personeli destekledi.daha önceki müdürümü sikayet ettiğimden beni bakılmaya çalıştılar.kendisi de itiraf etti eski muduurnle konuştum diye.muduru anlıyorum ama bu insanlar hiç tanımadıkları biri hakkında nasıl bu kadar vahşi olabiliyorlar.
Şimdi aşağıdayım ama yukarıda bunlarla çalışınca çıldırırım sanirim

O zaman biraz doğru dürüst davranın. Ben sizi hatalı buldum. Şikayet etmeler, facebooktan göndermeler.. hiç yapıcı davranmamışsınız ki. Daha gitmediğiniz yerle ilgili iş arkadaşınızın da göreceği şekilde olumsuz yorumlar yapmışsınız insanlar sizin hakkınızda aynı sizin onların hakkında sahip olduğunuz gibi önyargılara sahip olmuşlar. Sizden tehlike geleceğini düşündükleri için uzak durmaları normal değil mi?
Bunlar uzak durmuyor direkt üzerinde baskı kurmaya sindirmeye çalıştılar.birini sevmezsen uzak durursun ama laf sokmazsın mesela di mi

Genel olarak anlatmadiginiz, davranışlarınız da sıkıntı var gibi. Daha yeni gelen kidemlinin bile tepkisini çektiğinize göre. Hadi bir kişi ,iki kişi neyse de herkesin bu kadar uzak kalacağı ne yaptınız acaba . Taa fi tarihinden kalma mesele nasıl olay olabilir ki hala .

X