Olağanüstü bir durum olmuştur insanlık hali ölüm kalım hastalık acil bir durum vsBir site üzerinden online terapi alıyorum. Terapistim ile 10 aydır güzel ilerliyorduk. Normalde çok dikkatli ve zeki biri.
Daha önce tatil vb durumlarında seanslarında bilgilendirme yapıyordu ama bu sefer 50 günlüğüne çalışma takvimini kapatmış ama herhangi bir bilgi vermedi. Normal şartlarda haftada bir düzenli görüşüyorduk ve bu durum beni rahatsız etti.
Aslında bende ilk önce böyle düşündüm ama takvimini süresiz kapatabilirdi. 50 gün sonra 3 günlüğüne takvimini açması kafamı karıştırdı maalesef.Olağanüstü bir durum olmuştur insanlık hali ölüm kalım hastalık acil bir durum vs
Normalde 10 aydır dikkat ediyorsa keyfi olduğunu sanmam fakat bilgilendirme yapacak kadar da vakit olmamıştır planlı bir eylem değilse.
Başka biri ile devam edin, dönerse tekrar görüşür aynı verimi alırsanız kaldığınız yerden devam edersiniz. Yeni görüştüğününüzden memmun kalırsanız onunla devam edersiniz.
Maalesef başka biriyle bu kadar çalışabilecek, bu süreci tekrar yağabilecek enerjim yokönemli birşey oldu demekki.başka biri bulun
Normalde çok dikkatli ve zeki biri.
12 gün olduSonuç olarak off olduğu vakit süresince sizi başka birine yonlendirebilirdi yahut size 6 hafta kadar çalışmayacagini bildirebilirdi.
Bunun ikisini de yapmaya erindigine göre size pek umursamıyor demek ki.
Kac gün oldu ? Belki acileyeti vardır,kaç gündür haber alamıyorsunuz ?
Belki birkaç güne kadar bir aydinlatma metni atar.
Daha önce başka bir terapistle çalışmıştım. Sekreteri bilgilendiriyordu. Şimdi çalıştığım terapistimde normalde 15-20 günlük tatil süreçlerini önceden bildiriyordu. Başka birine yönlendirse bile kabul etmezdim o kadar aktif desteğe ihtiyaç duyduğum bir süreçte değilim. Sadece bilgilendirilmeme biraz bozuldumE doktorlar da izne ayrılıyor. Haber mi veriyorlar ki takipli hastalarına? Söylese iyiymiş ama sizin gibi kaç tane danişani vardır, düzenli -duzensiz gelen. söylemesine şaşırmadım.
Benim arkadaşım da bir merkezde oda kiralayıp danışmanlık veriyor. Estetik ameliyatı olunca o halde insanların karşısina çıkmak istemedi, öyle böyle derken neredeyse iki buçuk aylık bir mola verdi.
Hoş mu? Değil ama bence normal .
Bağlı bulunduğunuz uygulama yetkililerine sordunuz mu bu durumda sizi yonlendirecegi biri var mıymış diye? Bence bir süre onla devam edin, sonra geri dönmek isterseniz dönün,yoksa bu yeni kişi güzel gidiyorsa onla devam edersiniz
E doktorlar da izne ayrılıyor.Haber mi veriyorlar ki takipli hastalarına?
şimdi kötü oldu demiyorum. Sadece bu durum bana kendimi kötü hissettirdi.Belki acil bir durum oldu, olamaz mı insanlık hali. 10 aydır iyiydi şimdi kötü mü oldu ? Her ne olursa olsun o da bir insan, insan insanın halinden anlamalı diye düşünüyorum. Bence de bitirmelisin.