• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

psikologmu psikiyatrmı? ürologmu?

negifcik

Guru
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2010
104
52
298
Adana
selamlar. benim 7 ve9 yaşındaki iki oğlum geceleri altını ıslatıyor. üroloğa gittik ilaçlar denedik. alarm cihazı denedik fakat faydası olmadı. tv.de psikolog bir bayan çıktı geçenlerde. en fazla 1 ayda tedavi edebiliyormuş. ve istnbul dışındaki hastalara telefonla da yardımcı oluyormuş. paket fiyatı:500 tl. bu gerçek olabilirmi tedaviye garanti veriyomuş. yardımınız için şimdiden teşekkürler.

çok geçmiş olsun öncelikle canım ben öğrenciyim ve psikoloji alanında bir çok ders aldım şuanda da gelişim psikolojisi dersi alıyorum kesinlikle psikologa gitmenizi tavsiye ederim. eğer ürolojide bir problem yoksa altına ıslatmak çok yüksek ihtimalle psikolojiktir. iyi bir psikologa danışmanızda yarar olabileceğini düşünüyorum. kolay gelsin..

selamlar. benim 7 ve9 yaşındaki iki oğlum geceleri altını ıslatıyor. üroloğa gittik ilaçlar denedik. alarm cihazı denedik fakat faydası olmadı. tv.de psikolog bir bayan çıktı geçenlerde. en fazla 1 ayda tedavi edebiliyormuş. ve istnbul dışındaki hastalara telefonla da yardımcı oluyormuş. paket fiyatı:500 tl. bu gerçek olabilirmi tedaviye garanti veriyomuş. yardımınız için şimdiden teşekkürler.

Bunun paket fiyatı olmaz. Her durum birbirinden farklıdır. Her iki oğlunuzda altını ıslatıyorsa, bir genetik temele bakmak lazım. Ürolojik bir sıkıntı teşhis edilmediyse, çocuklarla çalışan bir meslektaşıma gitmeniz lazım, tabii çocuklarınızı götürerek. Telefonda çocuklara yardımcı olmak mümkün olmaz.

Back