ikinci bölüm matematiğini yapamadığım için gidemediğim bölüm :) hoş okuduğum bölümü de seviyorum ama bnce psikolog olmak şahane bir meslek ve dert dinleyen herkes psikolog diye bir şey yok. bunun bilimsel temelleri var ve insanların bilinçaltlarına inerek sorunu yüzeysel değil kökten çözmek önemli :) örneğin kendine güveni olmayan bir insanın güvensizlik nedeni 0-2 yaş aralığında yaşadıklarıdan kaynaklanabilir sıradan bir insan bunu anlayamaz
Aynen katılıyorum canım. Bilimsel bişi sonuçta. Sabır gerektiren ayrıca. Senin dertleştiğin insanla psikoloğun konuştuğu şey 1 mi? Bende bu bölümü istiyorum ama büyük ihtimalle olmıycak. Hadi hayırlısı
Prestijli bir meslek elbette..
Ancak psikolog olarak tanıdığım bir kaç kişi kişilik problemleri olan,halüsinasyonlar gören kişilerdi..:44: Mesela tekir kedisi olan bir psikolog tanıdığım ısrarla kedisinin eflatun renk olduğunu iddia ediyordu...Ancak mesleğinde başarılı olduğunu duyuyordum...Terzi kendi söküğünü dikemez misali tabi.....
"Psikologluk" sizce prestijli bir meslek mi?Size neler düşündürüyor?Yoksa sıradan bir meslek olarak mı görüyorsunuz?
"Gerçekten" görüşlerinizi almak istiyorum.Benim için önemli.
Şimdiden teşekkür ederim.
Psikologlar psikiyatrislerin yanında çalışabilecek,kendilerine muayene açamayacak deniliyodu
Hala var mı böyle bişey ?
Düşünmek lazım herşeyi
Şahsi görüşüm çokta prestiji yok gözümde
tanıdıgım iki psikolog var onlarında bir psikologa ihtiyacı varpsikaytr daha iyi bence cunku ilac yazma yetkileri var psikolog dinliyor ki bazılarının hic faydası dokunmuyor herhangi birine bile anlatsam daha faydalı oluyor
Psikolog, psikiyatrist, pdr, klinik psikolog, terapisyen, ayrı ayrı anlamlarını bilmiyorum. Sizin düşündüğünüz hangisine uyuyor bilmiyorum ama,
"Psikologluk" sizce prestijli bir meslek mi?Size neler düşündürüyor?Yoksa sıradan bir meslek olarak mı görüyorsunuz?
"Gerçekten" görüşlerinizi almak istiyorum.Benim için önemli.
Şimdiden teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?