- 21 Haziran 2015
- 4.406
- 7.029
- 78
Yoo aslında kısa ve pratik bir cevap beklemedim, beni anlayan ya da anlamaya çalışan en azından sıkılarak dinlemeyen sıkılsa bile bana belli etmeyecek kadar profesyonel birini bekledim ve tabi bir de erkek arkadasın yoksa sorun sende demeyen birini, sormak var sormak var, psikolog bile hasta psikolojisinden bihaberse daha ne diyebilirim, koskoca adama uslup mu öğretecem bu yastan sonraTeşekkür ederim ben de aynı yollardan gecen biri olarak aslinda birkac yil önceki halimi gördüm ve ona gore yazdim
Hap kismi da ilac anlaminda değildi
düzelmek için hap formul yani şunu yap geçer gibi kısa ve pratik seyler beklemenizi boyle ifade ettim
Yoksa ilac al gecsin değildi dedigim :)
Kullanmaya basladım dün, insallah etkisini gösterir,sınavda da bu durumda olmak çok korkutuyor benisenin yaşadıklarını birebir yaşadım. sınav öncesi gizli depresyon geçiriyorsun. aşırı kaygı durumu. doktor düşük doz ilaç vermiştir kullan onu. onbeş güne sakinleşmeye başlarsın. sınavda da daha rahat girersin. abla tavsiyesi
Aynen ben de öyle yapacağım, ilk muayenede de sinir seviyesi mi ölçülürmüş :/ ben de dayanamam zaten stresliyim adam beni iyice stres etti :/Benim bir psikologum sinir seviyemi ölçmek için sabrımı zorlamıştı zamanında. Acaba sizi çözmek için mi böyle davrandı onu bilemiyorum. Ama yine de ben dayanamaz psikologu değiştirirdim muhakkak.
Haklısınız belki de sorması gerekiyordu ama herseyin bir yol yordamı uslubu varSorması normal demek istedim
Doktor nasıl anamnez alıyorsa psikolog da almalı bana göre
Hatta belli bir form kullansa, dosya açsa her şey tertipli düzenli ve temiz olur
Herkes işini ne kadar doğru yapıyor tartışılır tabi
Haklısınız belki de sorması gerekiyordu ama herseyin bir yol yordamı uslubu var
Bana hak vermenize sevindim, yorumunuzu okuyunca ben de güldüm :) hastane konusunda baska bi sansım yok şu an çalışmıyorum özel bi psikogu karsılayabilecegimi sanmıyorum o yüzden :/Ben güldüm psikoloğunuza zaten ya onu savunmuyorum
Çok kestirmeden, psikoloji 101 dersinden fırlamış gibi yorumlar yapmış
Bir insan hakkında bu kadar çabuk ve kesin yargılara varabilmek, helal olsun(!)
Şaka bir yana da devlet hastanesinde çalışan psikologların pek verimli olmadıklarını biliyorum, belki de sistemin dayatması gereği bu kadar özensizleşiyorlar.
Zaten sağlıklı ve devamlı bir danışmanlık süreci geçirebileceğinizi düşünmüyorum hastanede.
Gerek randevular arasındaki uçurum zaman dilimleri, gerekse sıkış tepiş zamanda başarılmaya çalışılan şeylerden dolayı
o konuda haklisinSorması normal demek istedim
Doktor nasıl anamnez alıyorsa psikolog da almalı bana göre
Hatta belli bir form kullansa, dosya açsa her şey tertipli düzenli ve temiz olur
Herkes işini ne kadar doğru yapıyor tartışılır tabi
evet haklisiniz yani bir psikolog size suclamada bulunamaz, sen soylesin boyleisn diyeYoo aslında kısa ve pratik bir cevap beklemedim, beni anlayan ya da anlamaya çalışan en azından sıkılarak dinlemeyen sıkılsa bile bana belli etmeyecek kadar profesyonel birini bekledim ve tabi bir de erkek arkadasın yoksa sorun sende demeyen birini, sormak var sormak var, psikolog bile hasta psikolojisinden bihaberse daha ne diyebilirim, koskoca adama uslup mu öğretecem bu yastan sonra
Hastanede psikologlar sanki alt kadrodaymis gibi psikiyatristin yonlendirmesi ile çalışıyorlarBen güldüm psikoloğunuza zaten ya onu savunmuyorum
Çok kestirmeden, psikoloji 101 dersinden fırlamış gibi yorumlar yapmış
Bir insan hakkında bu kadar çabuk ve kesin yargılara varabilmek, helal olsun(!)
Şaka bir yana da devlet hastanesinde çalışan psikologların pek verimli olmadıklarını biliyorum, belki de sistemin dayatması gereği bu kadar özensizleşiyorlar.
Zaten sağlıklı ve devamlı bir danışmanlık süreci geçirebileceğinizi düşünmüyorum hastanede.
Gerek randevular arasındaki uçurum zaman dilimleri, gerekse sıkış tepiş zamanda başarılmaya çalışılan şeylerden dolayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?