psikologa tekrar gitmesem mi?

senin yaşadıklarını birebir yaşadım. sınav öncesi gizli depresyon geçiriyorsun. aşırı kaygı durumu. doktor düşük doz ilaç vermiştir kullan onu. onbeş güne sakinleşmeye başlarsın. sınavda da daha rahat girersin. abla tavsiyesi

Benim bir psikologum sinir seviyemi ölçmek için sabrımı zorlamıştı zamanında. Acaba sizi çözmek için mi böyle davrandı onu bilemiyorum. Ama yine de ben dayanamaz psikologu değiştirirdim muhakkak.

Yoo aslında kısa ve pratik bir cevap beklemedim, beni anlayan ya da anlamaya çalışan en azından sıkılarak dinlemeyen sıkılsa bile bana belli etmeyecek kadar profesyonel birini bekledim ve tabi bir de erkek arkadasın yoksa sorun sende demeyen birini, sormak var sormak var, psikolog bile hasta psikolojisinden bihaberse daha ne diyebilirim, koskoca adama uslup mu öğretecem bu yastan sonra

Kullanmaya basladım dün, insallah etkisini gösterir,sınavda da bu durumda olmak çok korkutuyor beni tavsiye için teşekkürler :)

Benim bir psikologum sinir seviyemi ölçmek için sabrımı zorlamıştı zamanında. Acaba sizi çözmek için mi böyle davrandı onu bilemiyorum. Ama yine de ben dayanamaz psikologu değiştirirdim muhakkak.
Aynen ben de öyle yapacağım, ilk muayenede de sinir seviyesi mi ölçülürmüş :/ ben de dayanamam zaten stresliyim adam beni iyice stres etti :/

Haklısınız belki de sorması gerekiyordu ama herseyin bir yol yordamı uslubu var

Haklısınız belki de sorması gerekiyordu ama herseyin bir yol yordamı uslubu var

Ben güldüm psikoloğunuza zaten ya onu savunmuyorum

Çok kestirmeden, psikoloji 101 dersinden fırlamış gibi yorumlar yapmış

Bir insan hakkında bu kadar çabuk ve kesin yargılara varabilmek, helal olsun(!)

Şaka bir yana da devlet hastanesinde çalışan psikologların pek verimli olmadıklarını biliyorum, belki de sistemin dayatması gereği bu kadar özensizleşiyorlar.

Zaten sağlıklı ve devamlı bir danışmanlık süreci geçirebileceğinizi düşünmüyorum hastanede.

Gerek randevular arasındaki uçurum zaman dilimleri, gerekse sıkış tepiş zamanda başarılmaya çalışılan şeylerden dolayı

Bana hak vermenize sevindim, yorumunuzu okuyunca ben de güldüm :) hastane konusunda baska bi sansım yok şu an çalışmıyorum özel bi psikogu karsılayabilecegimi sanmıyorum o yüzden :/

Başka psikolog mu kalmadı? İşini zorunluluk ve maaş olarak gören birine en özel şeylerinizi anlatmayın. Deneye yanıla içinizi dökmek isteyeceginiz doğru uzmanı bulabilirsiniz kanımca. Başarılar dilerim

o konuda haklisin
en son doktora ilac raporumu yeniletmek için gittim, bana bu hastalık suistimale acik dedi sanki ben yalan söyleyeceğim ameliyat olduguma dair
bir de soru sorup cevabı dinlemeden tamam diye gecistirmesi beni deli etmisti
Doktorlarla iyi anlasirim normalde ama bu kisi bir cinsti ve benim alanimdaki tek uzman o oldugu icin ona mecburum

evet haklisiniz yani bir psikolog size suclamada bulunamaz, sen soylesin boyleisn diye
oflama puflamaya hiç girmiyorum bir psikolog olarak zaten isi o yani

Hastanede psikologlar sanki alt kadrodaymis gibi psikiyatristin yonlendirmesi ile çalışıyorlar
Maalesef her sey prosedurlere bağlanıyor ve gereken verim alınamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…