- 29 Aralık 2024
- 141
- 24
- 13
- 48
Çocuk kaç yaşındaki kreşte uyuyor ve kaç saat kreşte kalıyorKreşte uyuyor uykusunu alıyor o yüzden evde geç saatlerde uyur.
Ama çocuğun hali hal değilYapmayın küçücük çocuga ilaç vermeyin çocuğu anne olarak siz uyutacaksınız ilaçla değil
Ama çocuğun hali hal değilYapmayın küçücük çocuga ilaç vermeyin çocuğu anne olarak siz uyutacaksınız ilaçla değil
evet kreşte uyuduğu için evde uyumuyor geç saatlerde yatıyor …İlk basta uyku saatlerini düzenleyin çocuklarınızın. 7 de kalkıp uykusunu alabilmesi için çocuklarınızın en geç 8 de yatağa götürmeniz gerekiyor. Hem gelişimi için hemde ruh hali için. Uyku düzeni ve rutini oluşturun. Gündüz kresde öğlen uyutuyorladir . Konuşun 1-2 saatten fazla uyutmasinlar.
Eğer yaptığınız pastaları seviyorsa yaza gerek yok ostersen sana pasta alabilirim veya yapabilirim diyin. Ufakda bir oyuncak verebilirsiniz. Krsde doğum günü kutladilarsa ona icerlenmis olabilir. Kitap okuyun doğum günleri hakkında bebek kitapları var . Ufak cocuklariniza boşa ilaç vermeyin. Aslında ruhuna dokunsaniz çocuklar çok kolay yola gelebiliyor.
13:30 galiba başlıyor uyku 15:30 da kalkıyorlar .9’dan 5’e kadar kreşte kalıyor.şu an 5 yaşta,6 olacak hazirandaÇocuk kaç yaşındaki kreşte uyuyor ve kaç saat kreşte kalıyor
Bende 2-3 yaş sandım 5 buçuk yaşında uyku olmaz ki. Uyumamasi gerekli . Günde 7+2 saat uyku 5 buçuk yaş için az bir uyku . Ben bile az uyudugumda agresif oluyorum. 5 yaş içinde geçerli bu. Seneye okula başlayacak ozaman. Öğlen uykusu uygun değil bu yasa. 2 yaşındaki çocuğum öğlen uykusuna itiraz ediyor.13:30 galiba başlıyor uyku 15:30 da kalkıyorlar .9’dan 5’e kadar kreşte kalıyor.şu an 5 yaşta,6 olacak haziranda
Siz çalışıyormusunuz ? Kreş saati çok fazla öğlen uykusu uyuyacak yaşı çoktan geçmiş gece uykusunu alması gerekiyor akşam erken yatırcaksınız gündüz uyumayacak bunu düzeltebilirsiniz zor değil eğer ev hanımıysanız yarım gün kreşe verin lütfen daha küçük siz ilgilenin birazda13:30 galiba başlıyor uyku 15:30 da kalkıyorlar .9’dan 5’e kadar kreşte kalıyor.şu an 5 yaşta,6 olacak haziranda
Aile önce kendini düzeltemezse olan çocuga oluyor ve bu yaşta ilaç bağımlısı olucak çok gereksiz aile çok önemliBende 2-3 yaş sandım 5 buçuk yaşında uyku olmaz ki. Uyumamasi gerekli . Günde 7+2 saat uyku 5 buçuk yaş için az bir uyku . Ben bile az uyudugumda agresif oluyorum. 5 yaş içinde geçerli bu. Seneye okula başlayacak ozaman. Öğlen uykusu uygun değil bu yasa. 2 yaşındaki çocuğum öğlen uykusuna itiraz ediyor.
İlacı 1 ay vereceğim sadece..Aile önce kendini düzeltemezse olan çocuga oluyor ve bu yaşta ilaç bağımlısı olucak çok gereksiz aile çok önemli
Evet orda uyuması tüm işler bozuyor bu sabah tuvalet için kendisi kalktı uyumasına izin vermedim azca düzelmiş gibi olduBende 2-3 yaş sandım 5 buçuk yaşında uyku olmaz ki. Uyumamasi gerekli . Günde 7+2 saat uyku 5 buçuk yaş için az bir uyku . Ben bile az uyudugumda agresif oluyorum. 5 yaş içinde geçerli bu. Seneye okula başlayacak ozaman. Öğlen uykusu uygun değil bu yasa. 2 yaşındaki çocuğum öğlen uykusuna itiraz ediyor.
Hayır çalışmıyorum ama gelecek yıllarda isterim .evet kreşteki uyku işleri bozuyor ama hepsi öyle öğlen uyurlar peki onlar neden böyle değil de bu böyleSiz çalışıyormusunuz ? Kreş saati çok fazla öğlen uykusu uyuyacak yaşı çoktan geçmiş gece uykusunu alması gerekiyor akşam erken yatırcaksınız gündüz uyumayacak bunu düzeltebilirsiniz zor değil eğer ev hanımıysanız yarım gün kreşe verin lütfen daha küçük siz ilgilenin birazda
Ben olsam bir tane bile vermem sizin elinizde çocuk yatması uyuması çocuk bilmez bunları siz yapıcaksınız ayrıca babası ilgilenirmi erkek çocuğu babayı örnek alır elinden geldiğince ilgilen düzeltebilirsin ilaçsızİlacı 1 ay vereceğim sadece..
Affedersin koca gün sabahtan akşama ne yapıyorsun? Çocugu resmen kreşe atıvermişsin üstünede ilaç vallahi çok üzüldüm çocuğa bak benimde 4 yaşında oğlum var sabah 8:30 -12:30 kreşe bırakır alırım akşam saat 7 de yatakta oluruz bende bilirim akşama kadar bırakmasını yazık çocuga onların anne sevgisine ihtiyacı var daha çok küçükler 10 yıl sonra zaten göremiceksin odasına kapatıcak kendini bu günlerin değerini bil yarım güne kreşe bırak akşam erken yatır babada ilgilensin ilaç kullanma anne olmak fedakarlık ister bende senin annen yaşındayım aile içi herşey yanlış anladığım kafarıylaHayır çalışmıyorum ama gelecek yıllarda isterim .evet kreşteki uyku işleri bozuyor ama hepsi öyle öğlen uyurlar peki onlar neden böyle değil de bu böyle
İlaç dediğimiz rusca sirop.öyle sulu.tablet değil .gerçekten kendini odaya mı kapatırlar bir kaç sene somra?baba hiç eve gelince geç oluyor çocuklar uykuda oluyorlar.biliyor musunuz?ben zor bir dönemlerden geçtim psikoloji travmalar em çok aldım yaşadığım 10 kişilik evde.şimdi ayrı yaşıyoruz ama aklım hala o anılarda geçmişte kalmış bir türlü kurtulamıyorum maalesef.işin kötü yanı da onlardan birisinin komşum olmasıdır isemesem bile aklıma geliyorlar beynimi zehirliyorlar .bunlardan içimde bir kurtulursam belki de çocuklara odaklana bilirim.hem ben dikkat ediyorum da kızıma sinirleniyorum en çok sebepsiz.sanki onu az seviyormuşum gibime geliyor ama oğluma karşı öule değilim.Bu kızıma karşı haksızlık.en çok benim Psikoloğa ihtiyacım varBen olsam bir tane bile vermem sizin elinizde çocuk yatması uyuması çocuk bilmez bunları siz yapıcaksınız ayrıca babası ilgilenirmi erkek çocuğu babayı örnek alır elinden geldiğince ilgilen düzeltebilirsin ilaçsız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?