Psikoloğa gitmeli mi?

ausgburg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2017
2.353
1.047
34
Arkadaşlar psikoloğa gitmeyi düşünüyorum herkesin ihtiyacı var deniyor. psikologlarda psikoloğa gidiyormuş. Daha önce deneyimim olmadı. Tavsiye eder misiniz? Gidenler var mı. Acılı bir süreç deniyor. Online mı yüzyüze mi?

Konudan bağımsız herkes gitmeli dicektim ki konu da buymuş. Online alıyoruM, direkt olmasa da dolaylı yoldan değiştiğimi hissediyorum ama benm özel olarak sorunlarım da vardı. Öneririm, maddi açıdan ciddi külfet bu arada, ona rağmen

Farklı bir çok psikoloğa gittim psikiyatri öneririm.Yıllardır depresyonda olduğumu özel bir psikiyatrda öğrendim.Herkesin gitmesi gerek hepimizin farketmediği ve aşamadığı sorunları var

Evet maddi külfetinden başlayamadım bir türlü

Farklı bir çok psikoloğa gittim psikiyatri öneririm.Yıllardır depresyonda olduğumu özel bir psikiyatrda öğrendim.Herkesin gitmesi gerek hepimizin farketmediği ve aşamadığı sorunları var
Online mı alıyorsunuz psikiyatristten.
Arkadaşım bi psikiyatristi önerdi ancak seans ücreti 1700 tl çok geldi

Eğer psikologa gidemiyorsaniz psikoloji videoları, kitapları vs var. Beyhan Budak mesela. Tavsiye ederim. Her konuyla ilgili çekimi var

merhaba online destek almak isterseniz bu konuda benim terapistim baya iyi memnunum tavsiye ederim ben yaklaşık 2 yıldır destek alıyorum benim başvuru amacım toksik ilişkim ve anksiyetemdi iyi yol aldım

bu arada İstanbulda yaşıyorsanız yüz yüze de gidebilirsiniz şişli de ofisi

Problemin büyüklüğüne gore fikir verebiliriz anca cok buyuk atlamayacaginiz sorunlarınız varsa kesinlikle psikiyatri ve psikolog bir arada olmali.Ama çok büyük problemleriniz yoksa psikolog yeterli diye düşünüyorum.

Çok büyük değil

Gitmeli miyim diye düşünüyorsan mutlaka ihtiyacın vardır.
Bende aldım aldım iptal ettim randevular.
Kararsizmisim
Artık sinir krizleri geçirip patlama yasiyorum herkesle politik halledebilecwklerimi halledemeyip kavgalı oluyorum. İhtiyacın varsa git. Bende basladim

Ücretleri yüksek ama gittikten sonra çok iyi gelecek garantisini verebilirim.
Şöyle düşün, sorunların var bunu herkese anlatabilirsin, herkes dinleyip yorum yapabilir ama o uzman görüşü, objektif bir şekilde sana bakışı ve ne yapman gerektiğini anlatmasıyla düğüm düğüm çözülmeye başlayacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…