İnanırım hemde çok. Felak nas sureleri okurum. Özel dualar okurum. La havle çekerim. Tedbir olarak yaptığım halde boyle.Yatmadan evvel,bazı duaları okumanın faydası çok büyük. İnanıyorsunuz,inanmıyorsunuz bilemem. Benim şahsi fikrim...
Ne gibi yiyecekler meselapsikoloğa değil psikiyatriste gitmeniz gerek. geçici bir süreç olabilir, yaşadığınız sıkıntılı bir süreçle alakalı olabilir, bu aralar bilmeden fazlaca tükettiğiniz halisünatif etkisi olan yiyeceklerden kaynaklı olabilir. umarım bir an önce çözüm bulunur.
Yorgunluk olur mu. Yaşanmışlıklardan yorgunluk... sebeb olur mu?Goruntu varsa sikinti var, psikolog degil psikiyatriste gidin
Daha detayli anlatir misin baska ne sorunlarin var? Goruntu gormesen ok de goruntu ciddi sorunYorgunluk olur mu. Yaşanmışlıklardan yorgunluk... sebeb olur mu?
Ne gibi yiyecekler mesela
Sağ tarafım a döner yatarım normalde. Off kafam karma karışık yaaspartam içerikli gıdalar (light ürünlerde olur) gdo lu her besin ve bazı otlar olabilir. aktardan yeni kullanmaya başladığınız bir ot yağ. vs varsa ara vermeyi deneyebilirsiniz. ilaç doz aşımları da sebep olabilir. umarım bu tarz sebeplerden dolayı halisünasyon görüyorsunuzdur.
ayrıca pek bilimsel değil ama ben sırtüstü uyuduğum zaman korkarak, sesler duyarak uyanırım. sanırım vücudumun istediği gibi hareket edememesinden kaynaklı beni zorla uyandırma şekli bu. uyku pozisyonunuzu değiştirmeyi deneyin.
Çok duygusalım. Her şeye ağlayan bi tip değilim. Ama çok yıpranırım. Sevdiğim var askerde. Onu bekliyorum. Haliyle önceDen kaynaklı sorunlar var. Bide karanlıktan korkarım.Daha detayli anlatir misin baska ne sorunlarin var? Goruntu gormesen ok de goruntu ciddi sorun
Hmm baska sikintin yoksa bilemiyorum ama ben olsam riske girmez psikiyatra giderdimÇok duygusalım. Her şeye ağlayan bi tip değilim. Ama çok yıpranırım. Sevdiğim var askerde. Onu bekliyorum. Haliyle önceDen kaynaklı sorunlar var. Bide karanlıktan korkarım.
Bende gideyim diyorum daha da ilerlemeden.Hmm baska sikintin yoksa bilemiyorum ama ben olsam riske girmez psikiyatra giderdim
Kimse benden boyle bisey tahmin etmez. Çok neşeli deli doluyumdur. Daha önce böyle bisey yaşamadım. Ama 1 haftadır da saçma sapan rüyalar görüyorum.Üç harfli de olabilir.Başka sıkıntılar var mı?
Yada pskiyatri..
Rüyamı uyanıken mi?Farkeder yani bu.Kimse benden boyle bisey tahmin etmez. Çok neşeli deli doluyumdur. Daha önce böyle bisey yaşamadım. Ama 1 haftadır da saçma sapan rüyalar görüyorum.
Daldığım anda uyanıyorum hemen. Sadece o zaman oluyor. Direk uyanıkken değil veya rüyamda değilRüyamı uyanıken mi?Farkeder yani bu.
Hepsini yapıyorum canım ya. Bu konuda dualara çok inanırımYanında cevşen taşı.Abdestli yat.Felak nası sürekli oku.Başında besmeleyi unutma.Sadece uyku zamanı öyle mi?Kabus da olabilir.
Pskiyatrite de sor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?