• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

psikologa gideceğim galiba

elmas gzl

penguen yürüyüşlu hatun :)
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2015
3.636
2.930
133
Kızlar selam. Su an uyku tutmuyor. Uykusuzluktan ölüyorum ama uyuyamıyorum. Korkuyorum. Her şeyi geçtim. Uykuya dalıyorum sonra bi uyanıyorum. Halüsinasyon görüyorum. Gözümün önünde biseyler oynuyor. Görüp bağırarak korkarak kalkıp lambayı yakıyorum. Bi bakıyorum bisey yok. Neden böyleyim deliriyorum galiba

psikoloğa değil psikiyatriste gitmeniz gerek. geçici bir süreç olabilir, yaşadığınız sıkıntılı bir süreçle alakalı olabilir, bu aralar bilmeden fazlaca tükettiğiniz halisünatif etkisi olan yiyeceklerden kaynaklı olabilir. umarım bir an önce çözüm bulunur.

Yatmadan evvel,bazı duaları okumanın faydası çok büyük. İnanıyorsunuz,inanmıyorsunuz bilemem. Benim şahsi fikrim...
İnanırım hemde çok. Felak nas sureleri okurum. Özel dualar okurum. La havle çekerim. Tedbir olarak yaptığım halde boyle.

psikoloğa değil psikiyatriste gitmeniz gerek. geçici bir süreç olabilir, yaşadığınız sıkıntılı bir süreçle alakalı olabilir, bu aralar bilmeden fazlaca tükettiğiniz halisünatif etkisi olan yiyeceklerden kaynaklı olabilir. umarım bir an önce çözüm bulunur.
Ne gibi yiyecekler mesela

Ne gibi yiyecekler mesela

aspartam içerikli gıdalar (light ürünlerde olur) gdo lu her besin ve bazı otlar olabilir. aktardan yeni kullanmaya başladığınız bir ot yağ. vs varsa ara vermeyi deneyebilirsiniz. ilaç doz aşımları da sebep olabilir. umarım bu tarz sebeplerden dolayı halisünasyon görüyorsunuzdur.

ayrıca pek bilimsel değil ama ben sırtüstü uyuduğum zaman korkarak, sesler duyarak uyanırım. sanırım vücudumun istediği gibi hareket edememesinden kaynaklı beni zorla uyandırma şekli bu. uyku pozisyonunuzu değiştirmeyi deneyin.

aspartam içerikli gıdalar (light ürünlerde olur) gdo lu her besin ve bazı otlar olabilir. aktardan yeni kullanmaya başladığınız bir ot yağ. vs varsa ara vermeyi deneyebilirsiniz. ilaç doz aşımları da sebep olabilir. umarım bu tarz sebeplerden dolayı halisünasyon görüyorsunuzdur.

ayrıca pek bilimsel değil ama ben sırtüstü uyuduğum zaman korkarak, sesler duyarak uyanırım. sanırım vücudumun istediği gibi hareket edememesinden kaynaklı beni zorla uyandırma şekli bu. uyku pozisyonunuzu değiştirmeyi deneyin.
Sağ tarafım a döner yatarım normalde. Off kafam karma karışık ya

Daha detayli anlatir misin baska ne sorunlarin var? Goruntu gormesen ok de goruntu ciddi sorun
Çok duygusalım. Her şeye ağlayan bi tip değilim. Ama çok yıpranırım. Sevdiğim var askerde. Onu bekliyorum. Haliyle önceDen kaynaklı sorunlar var. Bide karanlıktan korkarım.

Çok duygusalım. Her şeye ağlayan bi tip değilim. Ama çok yıpranırım. Sevdiğim var askerde. Onu bekliyorum. Haliyle önceDen kaynaklı sorunlar var. Bide karanlıktan korkarım.
Hmm baska sikintin yoksa bilemiyorum ama ben olsam riske girmez psikiyatra giderdim

Üç harfli de olabilir.Başka sıkıntılar var mı?
Yada pskiyatri..

Üç harfli de olabilir.Başka sıkıntılar var mı?
Yada pskiyatri..
Kimse benden boyle bisey tahmin etmez. Çok neşeli deli doluyumdur. Daha önce böyle bisey yaşamadım. Ama 1 haftadır da saçma sapan rüyalar görüyorum.

Kimse benden boyle bisey tahmin etmez. Çok neşeli deli doluyumdur. Daha önce böyle bisey yaşamadım. Ama 1 haftadır da saçma sapan rüyalar görüyorum.
Rüyamı uyanıken mi?Farkeder yani bu.

Yanında cevşen taşı.Abdestli yat.Felak nası sürekli oku.Başında besmeleyi unutma.Sadece uyku zamanı öyle mi?Kabus da olabilir.
Pskiyatrite de sor.

Yanında cevşen taşı.Abdestli yat.Felak nası sürekli oku.Başında besmeleyi unutma.Sadece uyku zamanı öyle mi?Kabus da olabilir.
Pskiyatrite de sor.
Hepsini yapıyorum canım ya. Bu konuda dualara çok inanırım

Ayetel kursi çok kuvvetli bir duadır duaların içinde. Gece yatmadan besmele çekerek,kalpten bu duayı okurken,şeytandan meleklerin ve ALLAHın seni koruduğuna dair Efendimizin hadisi var. 2.si gece yatmadan evvel yemek yemeyin sakın. Bu insana manevi ve fiziksel olarak çok rahatsızlık veriyor. Gündüz de yediklerinize ve beslenmenze çok dikkat edin. Ve manevi yaşantınzıda gözden geçirin. Bunun içine her şey giriyor. İşleDiğiniz günahların,hataların,kırgınlıkların,sıkıntıların reçetesi gece karanlık çöktükten sonra insanı daha basıyor... kısaca yaşamınıza dikkat edin. Psikolojk olarak ''' bu aksamdan gene öyle olucak,gene korkucam,gene bir şeyler görücem vs..'W dıye düşünerek yatmayın,uyumayın. Kulağınıza kulaklık takın,Artık Kuranı kerim mi dinlersiniz,yoksa herhngi bir sakin bir müzik açıp mı dinlersiniz bilemem. Yani kafanızdan o düşünceyi atın bir şekilde. Psikoloji çok önemli ... paronoya olursnz,işin içinden çıkmanız çok zor olur ve zaman alır... ALLAH yardımcınız olsun..

Back