• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Psikolog veya ilişki uzmanı olan biri bana ulaşabilir mii

-Kamu Spotu-
Avukat, psikolog gibi kisilerden uzmanlik alani uzerine danismanlik 'hizmeti' almak ucrete tabiidir. Buraya yazarsiniz, kisinin icinden gelir size yardimci olmak ister o zaman yazar. Ancak onun disinda danismanligi ucrete tabii olan kisileri 'beni bulsun' diyerek forumda aramaya calismak en basta mesleklerine olan saygisizliktir.

-Kamu Spotu-
Avukat, psikolog gibi kisilerden uzmanlik alani uzerine danismanlik 'hizmeti' almak ucrete tabiidir. Buraya yazarsiniz, kisinin icinden gelir size yardimci olmak ister o zaman yazar. Ancak onun disinda danismanligi ucrete tabii olan kisileri 'beni bulsun' diyerek forumda aramaya calismak en basta mesleklerine olan saygisizliktir.
Bu yorum için teşekkür ediyorum ve bu
vesileyle şunu da hatırlatmakta fayda görüyorum.
Bana özelden ulaşıp çocuğuyla ilgili danışan, soru soran hiç kimseyi geri çevirmiyorum.

Bununla birlikte romantik ilişkisi veya evliliği ile ilgili olarak 'konu açmak istemiyorum, derdim şu, siz özelden yorum yapar mısınız?
Bana yardımcı olur musunuz? Ne yapmalıyım?' tarzındaki sorulara cevap vermiyorum.

Sebepleri:
*Hiç tanımadığım bir yetişkinin,
başka bir yetişkinle ilişkisine yorum yaparak, onu yönlendirme sorumluluğunu alamam.
*Bu hem forumun işleyişi, hem de meslek etiği açısından uygun değil.
*Bu şekilde yardım isteyen herkese cevap yazmaya kalksam kendi işlerime/evime yetişemem.
*Psikolog ve psikolojik danışmanlar,
insanlara ne yapması gerektiğini söylemez.
*Bu forumda genele açık konularda,
her zaman mesleki bilgimle değil bazen de toplumun herhangi bir üyesi gibi yorum yapma hakkımı kullanmak istiyorum.
*İlişki koçu nedir? Ben de bilmiyorum.

Yaa sizi yerimm :D

Açık ögretim Psikoloji (A.Ö.P ) bu olayla ilgili cok espiri donmustu nette.Karsıt gorusler olmustu acik ogretimden pikikoloqmu olur canığm diye :) benden bal gibi olurduda kendime carem yok kelin ilaci misali..

-Kamu Spotu-
İşte gerçek bir kahraman...
😍😍

-Kamu Spotu-

+1

-Kamu Spotu-

Bi de bi itici oluyor sanki.. Sen kimsin seni neden bulsun mesela 😂

Back
X