- 6 Mart 2024
- 5.503
- 8.017
- 118
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elimde hic kullanilmamis Toki arsasi var, Kurum beye gerek yok bacimsuBana şu TOKİ için Murat KURUM ulaşsa yeter bebi evde bana çeksin kura dan
arsa da olur
Ay bütün bu operasyon adam bunun memesini sıktı diye miMeminktonu sıktırma konun ömür boyu kalacak üzgünüm![]()
Hiç anasına küfür ettiğinden bahsetmiyor amaAy bütün bu operasyon adam bunun memesini sıktı diye mi![]()
Bir dal ev ben de alırımBana şu TOKİ için Murat KURUM ulaşsa yeter bebi evde bana çeksin kura dan
arsa da olur
Amerikan başkanına kadar herkesi ayağa kaldırdık bir deAy bütün bu operasyon adam bunun memesini sıktı diye mi![]()
Amerikan başkanına kadar herkesi ayağa kaldırdık bir de
Ben sikayet et butonuna yazdım size ulaşmak istiyor diye artık şansına bakalım kim ulaşacak.Forum yöneticisi bana ulaşabilir mi lütfen
Haaa o mu bu? Aman diyim ana bacı sövebilirMeminktonu sıktırma konun ömür boyu kalacak üzgünüm![]()
Kizzzz evrene yanlış enerji gönderme şimdiLitfin Banada biri ulaşsın kimin olduğu fark etmez![]()