- 10 Ağustos 2020
- 90
- 51
- 18
- 24
- Konu Sahibi Liberosies
Psikolog veya ilişki uzmanı olan biri bana birkaç konuda yardımcı olabilir mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HepimizPsikolog veya ilişki uzmanı olan biri bana birkaç konuda yardımcı olabilir mi?
Anlat canım dinliyoruzPsikolog veya ilişki uzmanı olan biri bana birkaç konuda yardımcı olabilir mi?
Ilişki uzmanı olarak size yorumum olaya iyi tarafından bakın kapının tozu alınmış oldu. Ve B12 eksikliği için takviye yapın vücudunuza çünkü unutmak bazen iyi değildir. Bu arada eşinize sadece yediklerinizin önünde olmasını yemediklerinizi dolaba kaldırması gerektiğini söyleyin. Dolap tozlu ise onu da halletsin hayat müşterekBenmi anlatsam derdimi n'apsam ki.Az once yedigin onunde yemediginde onunde dedi esim isine geliyosa dedi kapıyi gosterdi.Benimde tum malligim ustumde olacakki kapinin tozunu aldim. B12 eksikligi nelere kadirsin.Unuttum bile niye kavga etmistik![]()
Sanırım psikolog yokPsikolog veya ilişki uzmanı olan biri bana birkaç konuda yardımcı olabilir mi?
By narsist suan uyumakta.Buzdolabini fazla doldurmayacakmisim fazla enerji harciyormus bu arada...Agzina az once yere attigi corabi tikardim ama neyse uyusun :)) O degilde hakikaten ben burayi cok seviyorum bosan bence diyiverip cikiyolar ya.Bi bosanmiscasina huri pak oluyor insanIlişki uzmanı olarak size yorumum olaya iyi tarafından bakın kapının tozu alınmış oldu. Ve B12 eksikliği için takviye yapın vücudunuza çünkü unutmak bazen iyi değildir. Bu arada eşinize sadece yediklerinizin önünde olmasını yemediklerinizi dolaba kaldırması gerektiğini söyleyin. Dolap tozlu ise onu da halletsin hayat müşterek
Buzdolabını fazla dolduruyorsanız bence de boşanınBy narsist suan uyumakta.Buzdolabini fazla doldurmayacakmisim fazla enerji harciyormus bu arada...Agzina az once yere attigi corabi tikardim ama neyse uyusun :)) O degilde hakikaten ben burayi cok seviyorum bosan bence diyiverip cikiyolar ya.Bi bosanmiscasina huri pak oluyor insaniyi ki varız be..
Icime bir aydinlanma geldi :)) loading...Buzdolabını fazla dolduruyorsanız bence de boşanın![]()