• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Psikolog veya ilişki uzmanı olan biri bana ulaşabilir mii

Benmi anlatsam derdimi n'apsam ki.Az once yedigin onunde yemediginde onunde dedi esim isine geliyosa dedi kapıyi gosterdi.Benimde tum malligim ustumde olacakki kapinin tozunu aldim. B12 eksikligi nelere kadirsin.Unuttum bile niye kavga etmistik :KK70:
Ilişki uzmanı olarak size yorumum olaya iyi tarafından bakın kapının tozu alınmış oldu. Ve B12 eksikliği için takviye yapın vücudunuza çünkü unutmak bazen iyi değildir. Bu arada eşinize sadece yediklerinizin önünde olmasını yemediklerinizi dolaba kaldırması gerektiğini söyleyin. Dolap tozlu ise onu da halletsin hayat müşterek

Ilişki uzmanı olarak size yorumum olaya iyi tarafından bakın kapının tozu alınmış oldu. Ve B12 eksikliği için takviye yapın vücudunuza çünkü unutmak bazen iyi değildir. Bu arada eşinize sadece yediklerinizin önünde olmasını yemediklerinizi dolaba kaldırması gerektiğini söyleyin. Dolap tozlu ise onu da halletsin hayat müşterek
By narsist suan uyumakta.Buzdolabini fazla doldurmayacakmisim fazla enerji harciyormus bu arada...Agzina az once yere attigi corabi tikardim ama neyse uyusun :)) O degilde hakikaten ben burayi cok seviyorum bosan bence diyiverip cikiyolar ya.Bi bosanmiscasina huri pak oluyor insan :D iyi ki varız be..

By narsist suan uyumakta.Buzdolabini fazla doldurmayacakmisim fazla enerji harciyormus bu arada...Agzina az once yere attigi corabi tikardim ama neyse uyusun :)) O degilde hakikaten ben burayi cok seviyorum bosan bence diyiverip cikiyolar ya.Bi bosanmiscasina huri pak oluyor insan :KK70: iyi ki varız be..
Buzdolabını fazla dolduruyorsanız bence de boşanın:KK70:

Back
X