- 6 Temmuz 2015
- 388
- 218
- 23
- Konu Sahibi nebilimben
Bir arkadaşım çok kızıyor para veriyorum diye o geldi aklımaPara ağırlık yapıyor tabi insan verince rahatlıyor :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir arkadaşım çok kızıyor para veriyorum diye o geldi aklımaPara ağırlık yapıyor tabi insan verince rahatlıyor :)
Bir arkadaşım çok kızıyor para veriyorum diye o geldi aklıma
Bir arkadaşım çok kızıyor para veriyorum diye o geldi aklıma
Benim arkadaşım da seans başı 200 tl mi ne veriyormuş ben de ona kızoyorum . O parayla ne gezilir depresyon ne kalmaz :)
ilaç kullandınız mı peki
Bir de annem ve babamın haberleri yok,uzuluyorlar diye. Sadece ablam haberdar. Seans ücretlerini harcligimdan arttirana kadar gobegim çatlıyorBenim arkadaşım da seans başı 200 tl mi ne veriyormuş ben de ona kızoyorum . O parayla ne gezilir depresyon ne kalmaz :)
Alışveriş bende anlık mutluluk yapıyor :)Valla ben para verip gitsem iyice psikolojim bozulur. Yani şu sıralar da paraya ihtiyacım çok psikolog bana para verse duzelebilirim bile
merhabalar ben senelerdir randevu alıyorum sonra iptal edip vazgeçiyorum
yani gitmeye üşeniyorum derdimi içimdekileri anlatamıyorum
keşke söyle bir baksa anlayıverse derdimi ama olmuyor
kaç kere gitmeye nıyetlendım yapamıyorum
daha önce bir kere gittim bir kaç sene oluyor doktor benı basından savdı , kapıdan gırer girmez alaycı alaycı '' kaynanan mı , eşin mi '' dedi ve bende hemen cıktım
derdimi anlatamıyorum dinime bağlı bi insanım dualarla düzelmeye çalışıyorum ama olmuyor işin içinden çıkamıyorum
gidip düzelen var mı ?
heh işte bendeki resmen travma diyebilirimilac kullanmadim belki durumum o kadar ciiddi degildi bilmiyorum ama kafamin ici cok yorgun ve bezgindi
ciddi depresyondaydim ve travmami atlatamamistim
pskiologum ozel bi tedavi uyguladi ondan kulanmadim belki de
travmalar icin uygulaniyor dusunurseniz arastirin ismi emdr terapinin
sagolun ama ankarada degılımAnkarada iseniz Mesut Kayalı yı öneririm süper bir dr ablam ve yiğenim önce Allah sonra onun sayesinde hayata döndü devlet hastanesine ilk götürmüştük ağır ilaçlar verdi denekmiş ablam gibi annemde korktu yok böyle olmayacak bu dr u arastırdık bulduk Allah ondan razı olsun müthiş bir dr inanın ki birebir yaşadım ablamı soracak olursanız şu anda yeniden hayata döndü bir buçuk senedir cok şükğr
100 lira ile başlamıştım,şu ara 120 liraya çıktı. En az 1 saat kalıyorum psikiyatristle birlikte,seansı uzatma hakkım var durumuma göre. Para durumunda şöyle bir güzellik var,ayda bir gidiyorum doktora,bir ay ücret verirken diğer ay ücretsiz gidiyorum,yani tek seans 60 liraya gelmiş oluyor. Kontrollerim zaten ücretsiz oluyor
merhabalar ben senelerdir randevu alıyorum sonra iptal edip vazgeçiyorum
yani gitmeye üşeniyorum derdimi içimdekileri anlatamıyorum
keşke söyle bir baksa anlayıverse derdimi ama olmuyor
kaç kere gitmeye nıyetlendım yapamıyorum
daha önce bir kere gittim bir kaç sene oluyor doktor benı basından savdı , kapıdan gırer girmez alaycı alaycı '' kaynanan mı , eşin mi '' dedi ve bende hemen cıktım
derdimi anlatamıyorum dinime bağlı bi insanım dualarla düzelmeye çalışıyorum ama olmuyor işin içinden çıkamıyorum
gidip düzelen var mı ?