- 31 Mart 2011
- 239
- 203
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın dort gozle beklıyordum senı , 8 seans ıcın ne kadar ucret talep ettı drEvet merakla bekleyen arkadaşlarım için kusura bakmayın yazamadım bu hafta başımda gittim ve çok şükür iyi geldi.
İstanbuldayım Etiler tarafında doktorum. Adını öğrenmek isteyenlere özelden yazabilirim buradan paylaşmak istemiyorum sonra ismi yazılınca benim konum da çıkar Google da diye..
Anlatayım;
Doktora gittim 1 saat kadar konuştuk doktorum çok cool bir insan ve huzur verici bir yapısı var mesleğinden olsa gerek.
Seansım 2 saate yakın sürdü. Dediğim gibi 1 saat konuştuk anlattım geri kalan 1 saate yakın süre de koltuğa uzandım rahat pozisyon alıp (elbisem vardı ince bir battaniye verdi ister misiniz diye sordu olur dedim) kollarım açıkta kalacak şekilde uzandım gözlerimi kapattım baya bişeyler söyledi ama hipnozda değildim uyumuyordum. Neyse sonra konuştu konuştu iyi şeylerden güzel şeylerden. Bu yöntem telkin yöntemiymiş uzanmadan önce beni bilgilendirmişti.
Bi iki deneme yapmıştık hareketlerle seansın ikinci kısmına geçmeden önce işte elini uzat gözünü kapat gibi sonra seansın ikinci kısmına geçmiştik.
Seansın sonunda nasıl hissediyorsun diye sordu iyiyim ama baş ağrım oldu biraz dedim sonra baş ağrın için hızlıca birşey yapalım o zaman dedi. Gözünü kapat dedi. Yine kapattım bişeyler söyledi ve şaşırtıcı bir şekilde baş ağrım geçti.
Sonraki seanslarda daha farklı şeyler yapacağımızı söyledi sormak istediğiniz bişey varsa istediğiniz gibi yazıp arayabilirsiniz dedi filan..
Kendimdeki değişimi gerçekten farkettim arkadaşlar normalde sinirlendiğim şeylere sinirlenmediğimi farkettim ama tabiki ilk seanstan sihirli değenek beklemiyordum.
8 seans gideceğim. Bu pazartesi 2. Randevumu aldım. Salı günü sizinle paylaşırım. İnşallah iyi olacak herşey..
Sormak istediğiniz şeyleri sorabilirsiniz.
tabı kı deger .. ıyı gelse keske bende gıtsem .. kafama taktıgım onca yukten kurtulsam ..Kızlar her seans 400 tl
Maliyeti çok fazla bende farkındayım ama kendim için değer diye de düşünüyorum..
Bu akşam yine gideceğim.. Yarın paylaşırım durumu canım.. Şuan ilk seans oldu sadece pek bişey anlayamıyorsun ama daha sakin olduğumu farkettim kısmentabı kı deger .. ıyı gelse keske bende gıtsem .. kafama taktıgım onca yukten kurtulsam ..
tam olarak hangı tedavı turunu uyguladı ?Bu akşam yine gideceğim.. Yarın paylaşırım durumu canım.. Şuan ilk seans oldu sadece pek bişey anlayamıyorsun ama daha sakin olduğumu farkettim kısmen
Şuan rahatlatma gibi oldu genel huzur verici şeyler yaptı yani koltuğa uzandım gözümü kapattım bişeyler söyledi iyi hissettim ama bu ikinci seans daha değişik olacakmış ay bakalım merakla bekliyorum bende :)tam olarak hangı tedavı turunu uyguladı ?
yaz lutfen , bende cok merak edıyorum .. İnşallah sana ıyı gelır emeklerının karsılıgını gorursun canımŞuan rahatlatma gibi oldu genel huzur verici şeyler yaptı yani koltuğa uzandım gözümü kapattım bişeyler söyledi iyi hissettim ama bu ikinci seans daha değişik olacakmış ay bakalım merakla bekliyorum bende :)
İnşallah canım benim.. Muhakkak bilgi vereceğim. Sen nerede yaşıyorsun?yaz lutfen , bende cok merak edıyorum .. İnşallah sana ıyı gelır emeklerının karsılıgını gorursun canım
kocaelı , sen neredesın ?İnşallah canım benim.. Muhakkak bilgi vereceğim. Sen nerede yaşıyorsun?
İstanbul canım ya sen gelebilir misin doktor çok iyi olursakocaelı , sen neredesın ?
bn gebzedeyım zaten , ıst a sık sık gdp gelıyorum .. tam neresınde ıstanbulun dr ?İstanbul canım ya sen gelebilir misin doktor çok iyi olursa
nasılsın , terapi nasıl gdıyor?Dün ikinci seansıma gittim... Çok ağladım...
ne gıbı degısıklıkler hıssedıyorsunGüzel canım 3 seans gittim gerçekten işe yaradığını düşünüyorum..
Bu arada vajinusmus tedavisine başlayacağım için yarıda kestim..
Ama devam edeceğim.