Psikolog - Öfke kontrolü - sinir hastalığı

canım bende de aynı sorun var hemde çok fena şekilde
sen nasıl seanslar aldın hep konuşma şeklinde miydi biraz bahseder misin?
Evet konusma seklindeydi
Dinledi tahtada bisiler cizdi anlatti hep bi kafami dagitma rahatlatma cabalari gibi bi seanslardi.

Hic de tatmin olmadim.

Yararida olmadi.

Son seansima hatta gitmedim sıkildim.
Anlatirken bile beni anlamadigini dusundum hep.

Yani bu kadin beni anlamiyoki ben bosuna konusuyorum diye dusundum hep.

Tek iyi yani tanimadigim bir kisiye derdimi anlatip agladim beni anlamasa bile oldu.

Ben boyle biri olmak istemiyorum.
Bu huyumu sevmiyorum.
Esimin ailesini sevmiyorum ben gorusmuyorumda
Ama esim nezaman gorusse yada evde isimleri gecse kavga cikiyor.
Ben dilimi tutamiyorum.
Bir suru laf ediyorum adami konusturmuyorum bile.
O da tabiki sinirleniyor sesler yukseliyor küsüyoruz.

Kendimi cok yipratiyorum cok agliyorum.

Ben bu insalarin isimleride gecse umursamak istemiyorum artik.
Susmak istiyorum.
Yani ölmusler yoklar gibi davranmak istiyorum.

Esime karsi sakin olmak istiyorum.
Ama yapamiyorum.

Soylediklerimdende ayrica pisman oluyorum.

Evet konusma seklindeydi
Dinledi tahtada bisiler cizdi anlatti hep bi kafami dagitma rahatlatma cabalari gibi bi seanslardi.

Hic de tatmin olmadim.

Yararida olmadi.

Son seansima hatta gitmedim sıkildim.
Anlatirken bile beni anlamadigini dusundum hep.

Yani bu kadin beni anlamiyoki ben bosuna konusuyorum diye dusundum hep.

Tek iyi yani tanimadigim bir kisiye derdimi anlatip agladim beni anlamasa bile oldu.

Ben boyle biri olmak istemiyorum.
Bu huyumu sevmiyorum.
Esimin ailesini sevmiyorum ben gorusmuyorumda
Ama esim nezaman gorusse yada evde isimleri gecse kavga cikiyor.
Ben dilimi tutamiyorum.
Bir suru laf ediyorum adami konusturmuyorum bile.
O da tabiki sinirleniyor sesler yukseliyor küsüyoruz.

Kendimi cok yipratiyorum cok agliyorum.

Ben bu insalarin isimleride gecse umursamak istemiyorum artik.
Susmak istiyorum.
Yani ölmusler yoklar gibi davranmak istiyorum.

Esime karsi sakin olmak istiyorum.
Ama yapamiyorum.

Soylediklerimdende ayrica pisman oluyorum.
Benim kv kp gibi sorunlarım yok çok şükür canım ama yinede en ufak bir olayda büyük sorunlar çıkarıp bağırıp çağırıyorum. o da yükseliyor tabi sonuç feci tartışmalar hemde ortada bişey yokken büyük kavgalar..

Çenemi tutamıyorum hiç bir zaman.
Bende kendimi çok yıpratıyorum çok ağlıyorum çok suçlu hissediyorum.

Bu şekilde en çok kendime zarar veriyorum aslında farkındayım artık ve kendim için gitmeye karar verdim.

Benim kv kp gibi sorunlarım yok çok şükür canım ama yinede en ufak bir olayda büyük sorunlar çıkarıp bağırıp çağırıyorum. o da yükseliyor tabi sonuç feci tartışmalar hemde ortada bişey yokken büyük kavgalar..

Çenemi tutamıyorum hiç bir zaman.
Bende kendimi çok yıpratıyorum çok ağlıyorum çok suçlu hissediyorum.

Bu şekilde en çok kendime zarar veriyorum aslında farkındayım artık ve kendim için gitmeye karar verdim.
Bence dogru karar vermissiniz tabi tedavi gercekden anlattiginiz gibi faydaliysa.
Deneyin bakalim verim alabilcekmisiniz.
Ben bu son artik susucam diyorum yine susamiyorum.
Hic bisi demesem direk yuzum dusuyor zaten somurtuyorum konusmuyorum.
Bu halim beni bile yoruyor esim napsin.

Bence dogru karar vermissiniz tabi tedavi gercekden anlattiginiz gibi faydaliysa.
Deneyin bakalim verim alabilcekmisiniz.
Ben bu son artik susucam diyorum yine susamiyorum.
Hic bisi demesem direk yuzum dusuyor zaten somurtuyorum konusmuyorum.
Bu halim beni bile yoruyor esim napsin.
Aynı durumdayız gerçekten hiç bişey demesem bu sefer somurtuyorum trip atıyorum yani..
Kendim de çok sıkıldım artık bu durumdan. İnsanların gayet normal dediği şeyler bana batıyor resmen.
Deneyeceğim haftaya paylaşırım..

Aynı durumdayız gerçekten hiç bişey demesem bu sefer somurtuyorum trip atıyorum yani..
Kendim de çok sıkıldım artık bu durumdan. İnsanların gayet normal dediği şeyler bana batıyor resmen.
Deneyeceğim haftaya paylaşırım..
Kesinlikle oyle
Ufak bir olay diyelim bana dunyanin sonu gibi geliyor oyle agliyorum ki gore annem oldu zanneder.
Sanki tum dertler bende dunya basima yikilmis gibi hissediyorum.
O derece uzuluyorum takinti yapiyorum.
Kim ne derse baatiyor bana aliniyorum.
Bisi deseler bana dediler zannediyorum.
Degisik bir durumdayim.
Nasil yenicem bende bilmiyorum.

Hani su gamsiz dunya yansa sigarisini yakip izleyen tipleri fena kiskaniyorum.

Kesinlikle oyle
Ufak bir olay diyelim bana dunyanin sonu gibi geliyor oyle agliyorum ki gore annem oldu zanneder.
Sanki tum dertler bende dunya basima yikilmis gibi hissediyorum.
O derece uzuluyorum takinti yapiyorum.
Kim ne derse baatiyor bana aliniyorum.
Bisi deseler bana dediler zannediyorum.
Degisik bir durumdayim.
Nasil yenicem bende bilmiyorum.

Hani su gamsiz dunya yansa sigarisini yakip izleyen tipleri fena kiskaniyorum.
Bende öyle :KK70: tamam canım sonuçları yazacağım zaten etkisi olursa sende gidersin

Bu arada doktor bu tedavinin kalıcı olduğunu ve ömür boyu bir daha tekrarlanma gereğim olmayacağını söyledi.

çok geçmiş olsun canım.ben devamlı terapiye gidiyorum ve çok memnunum..psikologum çok tatlı bir bayan.
herhangi bir yöntem uygulamadım..ilaç kullanmayı da düşünmedim.
verdiğin rakam yüksekmiş gerçekten.inşallah işe yarar.ama bir kaç seansta kesin çözüm demesi biraz tuhaf geldi sanki.
dene bakalım.

çok geçmiş olsun canım.ben devamlı terapiye gidiyorum ve çok memnunum..psikologum çok tatlı bir bayan.
herhangi bir yöntem uygulamadım..ilaç kullanmayı da düşünmedim.
verdiğin rakam yüksekmiş gerçekten.inşallah işe yarar.ama bir kaç seansta kesin çözüm demesi biraz tuhaf geldi sanki.
dene bakalım.
Canım bu akşam gidicem inşallah bakalım

Canım bu akşam gidicem inşallah bakalım
gıttınız mı ? merakla beklıyorum cevabınızı .. tr_lelli tr_lelli G gkk1 yasadıklarınızın bırebır aynısını yasıyorum senelerdır.. onceden bunun bnm yapım huyum oldugunu fılan dusunuyordum ama artık cıddı bı problemım oldugunu dusunuyorum . nette sınır kısılık ozellıklerını arastrdım bırebır uyuyor bana napıcagımı bılmıyorum :KK43:

Psikolog bana çok gereksiz geliyor yani fazla para alıyor ve bir çözümü yok gibi geliyor. Etrafımda giden de var ama bir süreliğine işe yaradığını söylüyorlar sonradan tekrarlıyor. Bunun yerine psikiatrist daha mantıklı geliyor..
benim de böyle sorunlarım var en sonunda psikiatrist kapısına dayanıcam :))
çok gereksiz mi geliyor?
yaşadığın soruna göre değişir kimi sorunların çözümünde psikiyatriste gitmek gerekir kimi durumlarda da psikologa gitmek gerekir
bu hangisinin daha iyi olduğu ile ilgili değil sizde var olan sorununun türü ile ilgilidir.
ve burada giden kişinin gösterdiği çaba da çok önemli boş boş gidip gelmişsen tabi ki işe yaramaz bir de sorunu çözme isteği de çok önemli, kişi çözmek için bir çaba harcamıyorsa neylesin psikolog sonuçta iş kişinin kendisinde bitiyor her zaman..
bunlar küçümsenecek şeyler değil, sadece türkiyede insanlarımız pek bilmiyor, yeni yeni öğrenilmeye başlandı zamanında gittiğim psikoloğun elini öperim o derece iyi etmiştir beni.

çok gereksiz mi geliyor?
yaşadığın soruna göre değişir kimi sorunların çözümünde psikiyatriste gitmek gerekir kimi durumlarda da psikologa gitmek gerekir
bu hangisinin daha iyi olduğu ile ilgili değil sizde var olan sorununun türü ile ilgilidir.
ve burada giden kişinin gösterdiği çaba da çok önemli boş boş gidip gelmişsen tabi ki işe yaramaz bir de sorunu çözme isteği de çok önemli, kişi çözmek için bir çaba harcamıyorsa neylesin psikolog sonuçta iş kişinin kendisinde bitiyor her zaman..
bunlar küçümsenecek şeyler değil, sadece türkiyede insanlarımız pek bilmiyor, yeni yeni öğrenilmeye başlandı zamanında gittiğim psikoloğun elini öperim o derece iyi etmiştir beni.

Demek ki senin dr un iyiydi:) ayrıca polemik yaratma. Boş boş gitmek küçümsemek kelimeleri pek hoş değil. Emin misin sorununun giderildiğinden? Burdan yazma şekline bakılırsa pek giderilmişe benzemiyor da :)

gıttınız mı ? merakla beklıyorum cevabınızı .. tr_lelli tr_lelli G gkk1 yasadıklarınızın bırebır aynısını yasıyorum senelerdır.. onceden bunun bnm yapım huyum oldugunu fılan dusunuyordum ama artık cıddı bı problemım oldugunu dusunuyorum . nette sınır kısılık ozellıklerını arastrdım bırebır uyuyor bana napıcagımı bılmıyorum :KK43:
Topik sahibi arkadas gidecekti sanirim.
Yazmadi demek bir gelisme.
Sabırli olmaya calisicaz.
En azindan sinir asabiyetimizi dizginlicez

Demek ki senin dr un iyiydi:) ayrıca polemik yaratma. Boş boş gitmek küçümsemek kelimeleri pek hoş değil. Emin misin sorununun giderildiğinden? Burdan yazma şekline bakılırsa pek giderilmişe benzemiyor da :)
ben size hitaben yazmamıştım ki örnek olarak söylemiştim yanlış okumuşsunuz. polemik yaratmak için değil bilgilendirmek için yazdım zira çoğu kişi bu tür konuları bilmiyor. evet, dr um çok iyiydi. size de geçmiş olsun umarım iyileşirsiniz

bir de oradan bakınca anlamaman çok normal, eh burada sadece nickler ve yazılar var, normalde ne sen beni tanırsın ne ben seni. bu yüzden polemik yaratmak yersiz zaten

:) İki yazınızın arasında ki fark çok bariz. Benim msjıma cvp verdiniz ve başlık da "çok gereksiz mı geliyor" yazıyorsunuz. Şimdi de bana yazmadığınızı söylüyorsunuz. :işsiz:

:) İki yazınızın arasında ki fark çok bariz. Benim msjıma cvp verdiniz ve başlık da "çok gereksiz mı geliyor" yazıyorsunuz. Şimdi de bana yazmadığınızı söylüyorsunuz. :işsiz:
buraya geliş amacım insanlara yorumlar yapıp egomu tatmin etmek değil;cahilce hareketler peşinde değilim.
sosyal medaya ile haşır neşir değilim bu yüzden yazarak anlatmayı pekbilmem ama ne olursa olsun elimden geldiğince yaşadıklarımı herkese anlatmak istiyorum ve her sorunun bir çözümü olduğunu bilmelerini istiyorum. bir kişiye bile faydam dokunursa ne mutlu bana.
sizin de profilinize bakınca eğitim düzeyinizin lise olduğunu gördüm bu yüzden bilgilendirme amaçlı o mesajı yazmıştım.ancak siz yanlış anlamışsınız. siz bilirsiniz, sizin hayatınız tabi yanlış da yorumlayabilrsiniz

buraya geliş amacım insanlara yorumlar yapıp egomu tatmin etmek değil;cahilce hareketler peşinde değilim.
sosyal medaya ile haşır neşir değilim bu yüzden yazarak anlatmayı pekbilmem ama ne olursa olsun elimden geldiğince yaşadıklarımı herkese anlatmak istiyorum ve her sorunun bir çözümü olduğunu bilmelerini istiyorum. bir kişiye bile faydam dokunursa ne mutlu bana.
sizin de profilinize bakınca eğitim düzeyinizin lise olduğunu gördüm bu yüzden bilgilendirme amaçlı o mesajı yazmıştım.ancak siz yanlış anlamışsınız. siz bilirsiniz, sizin hayatınız tabi yazılanları yanlış yorumlayabilirsiniz

X