Psikolog - Öfke kontrolü - sinir hastalığı

gkk1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2017
1.699
482
32
Merhaba hanımlar,

Uzun düşünceler sonucu psikologa gitmeye kesin olarak karar verdim ve randevu aldım.

Sorunum öfke kontrolü, ani sinir patlamaları, herşeye kafayı takmak, kendi kendini yemek, mutsuzluğa umutsuzluğa kapılmak, hiç bir şey için isteğinin olmaması kimi zaman vs vs bu böyle uzar gider.. :ukala:

Haftaya randevum, hipnozla terapi yöntemi uygulanacak bana. 4-8 seans arası değişebilir belkide 1-2 seans giderim doktor duruma göre bakacağını söyledi.

Ücret 400 tl tek seans için, bazılarınız bu ücreti çok yüksek ve gereksiz bulacaktır ama arkadaşlar çok ihtiyacım var gerçekten ağlama krizlerim filan oluyor bazen ve herşeye çok takılıyorum kendime ve eşime büyük sıkıntılar çıkarıyorum artık. Geçenlerde bir konu açmıştım topa tutulmuştum resmen ama öyle şeyler yaşıyorum ve yaşatıyorum ki o yanında solda sıfır kalır yani.

Kendime öfkeme hakim olmayı öğrenmem gerek. Sizinle sonuçlarını da paylaşacağım. Umarım herşey iyi olur. Bunun yanında iyi gelebilecek yöntemler biliyorsanız ruhu rahatlatacak sakinleştirecek benimle paylaşın lütfen.

Bir de daha önceden hiç bu yöntemle terapi gören var mı? Ve işe yaradı mı? :KK57:

Bu arada doktor bu tedavinin kalıcı olduğunu ve ömür boyu bir daha tekrarlanma gereğim olmayacağını söyledi.

Bu hayatin kurallarindan.yapi geregi ben de oyleyim yasadiklariminda etkisi var tabiki.surekli iyi olmak durumunda degiliz.ben kendimi kabul ettim.bu aarada universite doneminde sizin gibiydim psikologa konusamaz aglardim ilaca basladik ve daha sonra ilaci birakmak istedigimde vucudumun en ufak bir olay karsisinda verdigi tepkiyi gorunce bir daha agzima surmem diye yemin ettim.krize girmis gibi titreye titreye biraktim ilaci.o gunden sonra ofkemede sinirimede engel olamasamda kendimle baristim.cunku psikiyatrlari ve o haplari yararli bulmuyorum.insallah duzelirsiniz ama size tavsiyem once kendi kendinize asmaya calismaniz..zaten siz istemediginiz surece doktorunuzun yapacagi da size ilac vermek.ha bu arada en yakin arkadsimin esinin kendi sorunlarina dahii cozum bulamayan psikolog esinden sonra bakis acip daha da kati durumda :) adam cocuk gibi davraniyor ama sozde psikolog yahu :)

Psikolog bana çok gereksiz geliyor yani fazla para alıyor ve bir çözümü yok gibi geliyor. Etrafımda giden de var ama bir süreliğine işe yaradığını söylüyorlar sonradan tekrarlıyor. Bunun yerine psikiatrist daha mantıklı geliyor..
benim de böyle sorunlarım var en sonunda psikiatrist kapısına dayanıcam :))

Bu arada doktor bu tedavinin kalıcı olduğunu ve ömür boyu bir daha tekrarlanma gereğim olmayacağını söyledi.
Boyle bir seyin garantisini size verebilen bir doktorun sahsen kapisini bir daha calmazdim.sanki hafiza kaybi yapiyor hipnozla..siz de ilac icince direk basagrisinin kesilmesi gibi duygusal boslukta oldugunuz icin careyi onda ariyorsunuz.bir daha boyle seyler yasamayacaksin hic ofkelenmeyeceksin demek ne kadar samimi geliyor size ?

Psikolog bana çok gereksiz geliyor yani fazla para alıyor ve bir çözümü yok gibi geliyor. Etrafımda giden de var ama bir süreliğine işe yaradığını söylüyorlar sonradan tekrarlıyor. Bunun yerine psikiatrist daha mantıklı geliyor..
benim de böyle sorunlarım var en sonunda psikiatrist kapısına dayanıcam :))
hmm olabilir bilmiyorum ama ben psikiyatristi de düşündüm ama ilaçla tedavi olmak ilaçlara bağlı hale gelmek istemiyorum. bunun yöntemi sadece konuş dinle yöntemi değil hipnoz filan da olduğu için kafama yattı canım

Boyle bir seyin garantisini size verebilen bir doktorun sahsen kapisini bir daha calmazdim.sanki hafiza kaybi yapiyor hipnozla..siz de ilac icince direk basagrisinin kesilmesi gibi duygusal boslukta oldugunuz icin careyi onda ariyorsunuz.bir daha boyle seyler yasamayacaksin hic ofkelenmeyeceksin demek ne kadar samimi geliyor size ?
yok canım ben yanlış cümle kurdum sanırım konu şu şekilde gelişti. Doktora dedim ki devamlı olarak belirli sürelerde gelmem gerekecek mi dedim. Doktor da bana dediki sürekli tekrarlamanız gerekmeyecek. Yani öyle kesin itamlarla konuşmadı sadece tedavi yönteminin farklılığından vs bahsetti cnm. Ben yanlış anlattım pardon.

Ogrenirsen banada anlat.ihtiyacim var:bicak:
Ay inşallah canım bir çözüm olur da gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.. Heyecanlıyım beklentim yüksek inşallah hayal kırıklığına uğramam.

Merhaba hanımlar,

Uzun düşünceler sonucu psikologa gitmeye kesin olarak karar verdim ve randevu aldım.

Sorunum öfke kontrolü, ani sinir patlamaları, herşeye kafayı takmak, kendi kendini yemek, mutsuzluğa umutsuzluğa kapılmak, hiç bir şey için isteğinin olmaması kimi zaman vs vs bu böyle uzar gider.. :ukala:

Haftaya randevum, hipnozla terapi yöntemi uygulanacak bana. 4-8 seans arası değişebilir belkide 1-2 seans giderim doktor duruma göre bakacağını söyledi.

Ücret 400 tl tek seans için, bazılarınız bu ücreti çok yüksek ve gereksiz bulacaktır ama arkadaşlar çok ihtiyacım var gerçekten ağlama krizlerim filan oluyor bazen ve herşeye çok takılıyorum kendime ve eşime büyük sıkıntılar çıkarıyorum artık. Geçenlerde bir konu açmıştım topa tutulmuştum resmen ama öyle şeyler yaşıyorum ve yaşatıyorum ki o yanında solda sıfır kalır yani.

Kendime öfkeme hakim olmayı öğrenmem gerek. Sizinle sonuçlarını da paylaşacağım. Umarım herşey iyi olur. Bunun yanında iyi gelebilecek yöntemler biliyorsanız ruhu rahatlatacak sakinleştirecek benimle paylaşın lütfen.

Bir de daha önceden hiç bu yöntemle terapi gören var mı? Ve işe yaradı mı? :KK57:

hıım çok ilginç takip edeceğim konunu merak ettim
ama altında vitamin mineral eksiklerin var mı ona da baktır bence, spor yapmıyor musun mesela bunlarda önemli,
tabii en önemlisi hayata bakış açın olmalı
ama karakterinse, karakter nasıl seansla değişir merak ettim doğrusu

Merhaba hanımlar,

Sürekli kafayı geçmişe takan her an kötü bişey olcakmıs gibi yaşayan , aniden sinirlenip sönen biriyim hiç bir tedavi bulamıyorum kendime:KK43:

hmm olabilir bilmiyorum ama ben psikiyatristi de düşündüm ama ilaçla tedavi olmak ilaçlara bağlı hale gelmek istemiyorum. bunun yöntemi sadece konuş dinle yöntemi değil hipnoz filan da olduğu için kafama yattı canım
İyi gelirse konu aç bence :) biz de değerlendirelim.

hıım çok ilginç takip edeceğim konunu merak ettim
ama altında vitamin mineral eksiklerin var mı ona da baktır bence, spor yapmıyor musun mesela bunlarda önemli,
tabii en önemlisi hayata bakış açın olmalı
ama karakterinse, karakter nasıl seansla değişir merak ettim doğrusu
hiç bunları düşünmemiştim canım. ama çöyle diyeyim spora başlamak istiyorum planlar yapıyorum filan ama hevesim yok mesela hep bir isteksizlik huzursuzluk içimde.. hep bir bıkkınlık. yani bir heves geliyor hemen balon gibi sönüyor sonra. içimde var herşey hissediyorum ama faaliyete dökemiyorum..

Sürekli kafayı geçmişe takan her an kötü bişey olcakmıs gibi yaşayan , aniden sinirlenip sönen biriyim hiç bir tedavi bulamıyorum kendime:KK43:
canım beni tarif etmişsin sanki aynen o durumdayım şuan.. iyi sonuçlanırsa inşallah sana da tavsiye ederim

Merak ettim bende takipteyim
Bende de ofke kontrolu problemi var ve sabirsizim.
8-9seans terapi aldim tirt.
Bana hic bir faydasi olmadi.
Bu yontemide merak ettim suan.
Esimi cok bunaltiyorum surekli bir tartisma hali dır dır hali var bende.
Bende kendimin bu huyundan cok skildim.

Merak ettim bende takipteyim
Bende de ofke kontrolu problemi var ve sabirsizim.
8-9seans terapi aldim tirt.
Bana hic bir faydasi olmadi.
Bu yontemide merak ettim suan.
Esimi cok bunaltiyorum surekli bir tartisma hali dır dır hali var bende.
Bende kendimin bu huyundan cok skildim.
canım bende de aynı sorun var hemde çok fena şekilde
sen nasıl seanslar aldın hep konuşma şeklinde miydi biraz bahseder misin?

X