Psikiyatristin verdiği ilaç sağlığımı mahvetti, psikoloji ilaçları sizce daha mı iyi daha mı kötü yapıyor?

Canandemir344

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2018
98
-66
88
32
Edit: "Benzodiazepine" Schaden Gesundheit. İlaç bu madde temelliydi çünkü internetten araştırmıştım nedir bu diye ismini unuttum. Şuan eski sağlığımı mumla arıyorum.
Uyumada sorun yaşadığım için bir ilaç yazdı sağlığımı kaybettim. Psikoloji ilaçları ve psikiyatristler bence gerçekten çok tehlikeli ve ben sadece 1 kutu içtim ilacı kesmesem mahvolurdum. İlk hafta evet çok iyi artık uyuyabiliyorum ama gün içinde sürekli uykum var bu ne ya dedim, ilerleyen günlerde haftalarda kaşık falan dahi elimden kaymaya başladı belli etmemek için çaba harcamaya başladım, belli süre sonra cildim kurumaya başladı ki bırakalı 2 sene olacak cildim hâlâ kuru benim güzelim yağlı cildimi bitirdi, kalp atışımda bazen sanki ritim bozuyor gibi hissediyordum çok sık ve fazla olmadığı için önemsemedim ama korkmuştum, aşırı iştah açtı insani olmayan şekilde yemeye başladım tok hissetme duyumu kaybettim her yarım saatte bir bir şey yemek istiyordum, cilt rengim uzun açlık sürelerinde beyaz olmaya başladı insanlar soruyordu artık neden diye, damarlarım daraldı benim damarlarımın çoğu belirgin şekildeydi aradan 2 sene geçti hâlâ bakıyorum maalesef normal damarıma göre şaka değil %50 daralmış duruyor öyle kaldı, geceleri özellikle yatmadan önce bacaklarımda kalçamda gıdıklanma hissediyordum nasıl bir etkisi vardıysa bacağımdaki sinirlerde gıdıklanma oluyordu. 2 sene geçti gıdıklanma harici her şey sabit kaldı sağlığımı kaybettim, damar darlığı, iştah artışı kilo alma, cilt kuruluğu, aşırı su içme ve tuvalete çıkma ki bu işah artışı yani aslında şekeri düzenleyen her yere verdiği zararı temsil ediyor hiçbiri geçmedi kalıcı oldu bunlarla boğuşuyorum maalesef. Bugüne kadar ben böyle zararlı bir ilaç daha kullanmadım bir daha da asla kullanmayacağım çay, süt artık ne varsa bunlarla sorunuma çare arayacağım. İlacı Almanya'da reçete ile aldım minnacık hapın bana bu yaptığını aklım almıyor, bu konuyu açmadan önce 3 gündür o ilacın resmini arıyorum yok bulamadım ki buraya ekleyeyim. Onca sene koruduğum zararlı maddeler kullanmadığım bedeni mi, sağlığımı 1 kutu minnacık haplar aldı benden. Lütfen çok dikkatli ilaç kullanın...Herkese derdim bu ilaçları kullanmayın çok zararlı diye yadırgardım sonra ben de içine düştüm 10 sene önce deseler yok artık ya diyeceğim şeyi yaptım mahvoldum kaldım çok üzülüyorum bu duruma.
BBC haber Belirttiğine göre unutkanlığı arttırıyor ve Alzeymıra sebebiyet veriyor maalesef ocağa çay koyuyorum tuvalete gidip geldikten sonra çayı unutorum bu ilacın verdiği hasar mahvetti beni.

Son düzenleme:
Back