R rainyy Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Temmuz 2018 6.104 3.561 18 Mayıs 2023 Konu Sahibi rainyy #1 Cocugu psikiyatriye gotirsek annenin kimligine bakiyorlar mi annesi mi diye kardesimi goturmeyi dusunuyorum da.
Cocugu psikiyatriye gotirsek annenin kimligine bakiyorlar mi annesi mi diye kardesimi goturmeyi dusunuyorum da.
elsakiz Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Mayıs 2022 712 887 18 Mayıs 2023 Konu Sahibi rainyy #2 rainyy .!.: Cocugu psikiyatriye gotirsek annenin kimligine bakiyorlar mi annesi mi diye kardesimi goturmeyi dusunuyorum da. Genişletmek için tıkla... 18 yaş altına tabi ki bakarlar ama bence gitmişken sende bir kendini göster. Zira bu erkek takıntın başına çok işler açar. Neden böyle takmışsın erkeklere bir sor destek al
rainyy .!.: Cocugu psikiyatriye gotirsek annenin kimligine bakiyorlar mi annesi mi diye kardesimi goturmeyi dusunuyorum da. Genişletmek için tıkla... 18 yaş altına tabi ki bakarlar ama bence gitmişken sende bir kendini göster. Zira bu erkek takıntın başına çok işler açar. Neden böyle takmışsın erkeklere bir sor destek al