• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Psikiyatri ya da psikoloğa gidenler

kumru16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2020
87
44
38
Bazı zorlu sureclerim olmustu dün uzman desteği almaya karar verdim.Eşim kendisi de bir çift terapistine gitmeyi teklif etti dilersen önden sen git görüş biraz.sonra ben katılayım seanslara cift terapisi olarak devam edelim dedi.özel de ücretleri nedir bilemiyorum ortalama ne kadar Mebla ayırmalıyım.ya da devlette gidenler memnunlar mi? Nerden başlayacağımızı bilemedik.
Bir de ilk görüşmede neler konuşuluyor.İlk defa gideceğim icin biraz çekiniyorum sorular sorup direk ilac yazıp gönderiyorlar mi? Bilenler bir yol gösterir mi ?

Ben geçen aylarda gittim. Bu arada Konya dayım ve seans ücreti 300 tl ödedim. Aile bilgilerini alıyor. Çocukluğunu nasıl bir ailede büyüdüğünü tacize veya şiddete maruz kalıp kalmadıģını soruyor. Oraya hangi sıkıntılarından dolayı geldiğini falan soruyor. Bana bir damla ve bir hap verdi ama hap beni daha kötü yaptı. Aynı ilacı kullanan görümcelerim ''dünya varmış çok rahatladık'' dedi. Ben ''Allah belasını versin bu nasıl hap'' dedim;) Sonra tekrar gidemedim ama evime yakın çok övülen bir psikiyatristle devam etmeyi düşünüyorum. Başka türlü toparlayamayacak gibiyim.. Umarım siz de çok faydasını görürsünüz. Rahat olun ve bütün rahatsızlıklarınızı bir bir anlatın. Hatta not bile alabilirsiniz. Ben gittiģimde en önemli problemlerini bile söylemeyi unuttum. Tedirginlik aklımı karıştırmıştı.

Ben geçen aylarda gittim. Bu arada Konya dayım ve seans ücreti 300 tl ödedim. Aile bilgilerini alıyor. Çocukluğunu nasıl bir ailede büyüdüğünü tacize veya şiddete maruz kalıp kalmadıģını soruyor. Oraya hangi sıkıntılarından dolayı geldiğini falan soruyor. Bana bir damla ve bir hap verdi ama hap beni daha kötü yaptı. Aynı ilacı kullanan görümcelerim ''dünya varmış çok rahatladık'' dedi. Ben ''Allah belasını versin bu nasıl hap'' dedim:KK66: Sonra tekrar gidemedim ama evime yakın çok övülen bir psikiyatristle devam etmeyi düşünüyorum. Başka türlü toparlayamayacak gibiyim.. Umarım siz de çok faydasını görürsünüz. Rahat olun ve bütün rahatsızlıklarınızı bir bir anlatın. Hatta not bile alabilirsiniz. Ben gittiģimde en önemli problemlerini bile söylemeyi unuttum. Tedirginlik aklımı karıştırmıştı.
Cok geçmiş olsun size de.insanın ruhunun da temizlenmeye ihtiyacı oluyor.muhtemelen bana da bir ilaç verirler.bu pandemi bozdu hepimizi 😅

İzmir'de özel psikiyatrist & terapiste 500 tl seans ücreti ödüyorum.
İlk görüşme geçmişiniz ve sorunlarınızı anlatmakla geçiyor.

Ben geçen aylarda gittim. Bu arada Konya dayım ve seans ücreti 300 tl ödedim. Aile bilgilerini alıyor. Çocukluğunu nasıl bir ailede büyüdüğünü tacize veya şiddete maruz kalıp kalmadıģını soruyor. Oraya hangi sıkıntılarından dolayı geldiğini falan soruyor. Bana bir damla ve bir hap verdi ama hap beni daha kötü yaptı. Aynı ilacı kullanan görümcelerim ''dünya varmış çok rahatladık'' dedi. Ben ''Allah belasını versin bu nasıl hap'' dedim:KK66: Sonra tekrar gidemedim ama evime yakın çok övülen bir psikiyatristle devam etmeyi düşünüyorum. Başka türlü toparlayamayacak gibiyim.. Umarım siz de çok faydasını görürsünüz. Rahat olun ve bütün rahatsızlıklarınızı bir bir anlatın. Hatta not bile alabilirsiniz. Ben gittiģimde en önemli problemlerini bile söylemeyi unuttum. Tedirginlik aklımı karıştırmıştı.
Hangi doktora gittiniz Konya da

Gidip okadar para dökme ben gide gele uzmanlaştım :D anlat burda sıkıntını yardımcı olmaya çalışalım rahatlarsın

Back