- 2 Ekim 2023
- 84
- 31
- 3
- 18
- Konu Sahibi deryaabbbhjmnh
-
Ben 18 yaşındayım, o yüzden doktorum ergenlikte de bunlar olur dedi, bunu verdi, bilmiyorum ilk iki hafta öyle daraltıp bunaltıyor diyorlar, teyzem de gitmişti, oda ilk iki hafta çok daralıyordu, ztn bir ay sonra kontrolYaşadığınız çok ciddi bir psikolojik rahatsızlık ve ilacı selecrta 25 mg değil bence. Doktorunuzu değiştirmenizi tavsiye ederim.
Bende 16 yaşlarındayken selectra 100 mg kullanıyordum ve hiç böyle yabancılaşma daralma yaşamadım.Ben 18 yaşındayım, o yüzden doktorum ergenlikte de bunlar olur dedi, bunu verdi, bilmiyorum ilk iki hafta öyle daraltıp bunaltıyor diyorlar, teyzem de gitmişti, oda ilk iki hafta çok daralıyordu, ztn bir ay sonra kontrol
Gerçekten mi, bende de her şey Anlamsız, çok kötü hisler filan geliyor, 5 gündür kullanıyorum, Sizde ilk önce kullandığınizda bunalma yapmışmiydı daralma filan, ztn başta hemen etki etmezde, her şey bu dünya başka dünya herşey böyle tuhaf gibi geliyor filan, umuyorum ki şifamı bulacam, sizde nasıldıki, benim anlatıklarim gibimiydi, bazen uyku uyumak istiyorum ama daralma filan geliyor, ama bekliyorum bende, bide ilaç kullanma esnasında, hep kötü düşünce filan geliyor bazen , sizde oluyormuydu, buraya yazmak istemezseniz özelden de yazabilirsinizMerhaba ben de ilk 18 yaşımda bu anksiyeteyle tanışmıştım belirtim yabancılaşma mide bulantısı kalp çarpıntısı falandı. İlaçlar bir ayda etki etmişti sakin olun ve ilacın iyi gelmesini bekleyin
Yok doğru ifade ettim, normal ergenlikte çok olur dedi, rahatlatacaktır bu ilaç dedi, evet başta zor oluyor, insan kendini kaybediyor, ztn başka bir iki arkadaşım da başta öyle olup , sonra iki haftadan sonra yarar görüyoruz dediler, o yüzden bende bekliyorumİlaçların etki etmesi zaman alır. Minimum 1 ay, 1.5 ay dener doktor.
Kendini doğru ifade ettiysen doktorun da ona göre ilaç yazmıştır. Sabret. Yan etkileri de yaşıyor olabilirsin. İlk günler özellikle zordur.
Geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?