Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
1 aydir lustral kullaniyorum doktor serex ekledi tedaviye serexe hic baslamadim onceye gore bir tik daha iyiyim serexi kullanirsam dahami iyi olurum yoksa hicbaslamayimmi?
Keşke sorsaydın ne için verdiğini. Açıklama yapar mutlaka. Ama şu da var sen farkında olmayabilirsin benim böyle bir sorunum vardı,ben dr un verdiği ilaçtan sonra anladım. Daha sakin konuşmaya başlamıştım. Belki fark ettiği birşey vardır ki vermiştir. Yine de içmek istemiyorsan tekrar kontrole gidip neden verdiğini ne işe yarayacağını sormalısın.
Keşke sorsaydın ne için verdiğini. Açıklama yapar mutlaka. Ama şu da var sen farkında olmayabilirsin benim böyle bir sorunum vardı,ben dr un verdiği ilaçtan sonra anladım. Daha sakin konuşmaya başlamıştım. Belki fark ettiği birşey vardır ki vermiştir. Yine de içmek istemiyorsan tekrar kontrole gidip neden verdiğini ne işe yarayacağını sormalısın.