• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Psikiyatri doktoru varmiiiiii

gulcincosan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2017
40
3
1
49
1 aydir lustral kullaniyorum doktor serex ekledi tedaviye serexe hic baslamadim onceye gore bir tik daha iyiyim serexi kullanirsam dahami iyi olurum yoksa hicbaslamayimmi?

Serex uykuya yardım için alıyorum ben.Sakinleştirici biraz,ama bağımlılık yaratanlardan değil

Sadece uyku değil de sakinleştirir. Hızlı konuşur musun? Kelimelerin tane tane mı? Eğer hızlı konuşuyorsan o yüzden vermiş olabilir.

Hayir hizli konusmam normaldir konusma seklim

Keşke sorsaydın ne için verdiğini. Açıklama yapar mutlaka.
Ama şu da var sen farkında olmayabilirsin benim böyle bir sorunum vardı,ben dr un verdiği ilaçtan sonra anladım. Daha sakin konuşmaya başlamıştım. Belki fark ettiği birşey vardır ki vermiştir. Yine de içmek istemiyorsan tekrar kontrole gidip neden verdiğini ne işe yarayacağını sormalısın.

Keşke sorsaydın ne için verdiğini. Açıklama yapar mutlaka.
Ama şu da var sen farkında olmayabilirsin benim böyle bir sorunum vardı,ben dr un verdiği ilaçtan sonra anladım. Daha sakin konuşmaya başlamıştım. Belki fark ettiği birşey vardır ki vermiştir. Yine de içmek istemiyorsan tekrar kontrole gidip neden verdiğini ne işe yarayacağını sormalısın.
Cok tesekkur ederim

Reklam İçerikli Mesaj

Son düzenleyen: Moderatör:
Back