Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
PRP yaptırdımmmm!
- Konu Sahibi roselovee
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- prp yaptıranlar prp yatıranlar tüp
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Neden yaptırmıştın canım prpBen de yaptırdım geçen ay. İlk ay adetin 2. Günü güdüp fsh ve e2 testi verdim büyük ölçüde düzelme var değerlerimde. O yüzden bu ay eşimle kendimiz deneyelim dedik olmazsa tüp bebek yaptırıcam. İnşallah kendinden olur.
Yaşın kaç canım ? Bakalım bir kaç gün sonra doktora gidicem faydası olduysa iyi , tüp bebek yaptırcam eşimde de sıkıntı var çünkü .Amh degerim düşük. Fsh yüksekti başka bir sıkıntım yoktu. Adetlerim düzenidir hep. Aşılama yaptırdım bir kez olmadı. 1 vucuk yıldır hiç hamile kalamadım. Doktorum tüp bebek öncesi prp önerdi. Ayrıca vitamin içiyorum. Onunda etkisini gördüm. Metal olarak.
- 12 Ocak 2023
- 612
- 495
- 23
Neden acaba canım kaç ay oldu pekiBende yaptırdım ama hic faydasını goremedim
- 15 Mart 2023
- 1.862
- 1.349
- 53
Kaç çıkmıştı amh ve fshAmh degerim düşük. Fsh yüksekti başka bir sıkıntım yoktu. Adetlerim düzenidir hep. Aşılama yaptırdım bir kez olmadı. 1 vucuk yıldır hiç hamile kalamadım. Doktorum tüp bebek öncesi prp önerdi. Ayrıca vitamin içiyorum. Onunda etkisini gördüm. Metal olarak.
- 17 Temmuz 2021
- 6.844
- 22.300
- 298
Prp fiyatlari nasil guncel olarakOo ne vitaminler kullanıyorum artık karnım ağrıyor
- 30 Eylül 2022
- 2.459
- 3.331
- 63
Bende 3.transferden önce prp yaptırdım ve embriyo glue yaptılar pozitifti gördüm bir dahaki transfere de yapacaklar inşalllah bu şekilde hamile kalabiliyorsun dediler banadaOo ne vitaminler kullanıyorum artık karnım ağrıyor
- 12 Ocak 2023
- 612
- 495
- 23
İki yıl önce yatırmıştım zaten doktorum demişti tıpta onaylayan bişey degil ama içinizde kalmasın yapalım dedi yaptikNeden acaba canım kaç ay oldu peki
- 2 Haziran 2022
- 853
- 563
- 33
- 35
Ne kadara yaptırdınız bende prp yaptırdım yeniSelam kizlar zaman gecmis ustunden ama yazayim bende istedim belki aranizda burada olan vardir ve faydasini goren, 2 hafta once prp yaptirdim acibademde ve bugun regl oldum 10 gün erken geldi reglim
- 2 Haziran 2022
- 853
- 563
- 33
- 35
Bana euro uzerinden fiyat verdiler yurtdisindan geldigim icin yani 30 bin tutuNe kadara yaptırdınız bende prp yaptırdım yeni
Size de yigit hoca mi yapti ?
- 2 Kasım 2023
- 21
- 1
- 8
- 1
- 28
Bende dün yaptım 30 bin ödedimBana euro uzerinden fiyat verdiler yurtdisindan geldigim icin yani 30 bin tutu
Size de yigit hoca mi yapti ?
- 2 Haziran 2022
- 853
- 563
- 33
- 35