Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden yaptırmıştın canım prpBen de yaptırdım geçen ay. İlk ay adetin 2. Günü güdüp fsh ve e2 testi verdim büyük ölçüde düzelme var değerlerimde. O yüzden bu ay eşimle kendimiz deneyelim dedik olmazsa tüp bebek yaptırıcam. İnşallah kendinden olur.
Yaşın kaç canım ? Bakalım bir kaç gün sonra doktora gidicem faydası olduysa iyi , tüp bebek yaptırcam eşimde de sıkıntı var çünkü .Amh degerim düşük. Fsh yüksekti başka bir sıkıntım yoktu. Adetlerim düzenidir hep. Aşılama yaptırdım bir kez olmadı. 1 vucuk yıldır hiç hamile kalamadım. Doktorum tüp bebek öncesi prp önerdi. Ayrıca vitamin içiyorum. Onunda etkisini gördüm. Metal olarak.
Neden acaba canım kaç ay oldu pekiBende yaptırdım ama hic faydasını goremedim
Kaç çıkmıştı amh ve fshAmh degerim düşük. Fsh yüksekti başka bir sıkıntım yoktu. Adetlerim düzenidir hep. Aşılama yaptırdım bir kez olmadı. 1 vucuk yıldır hiç hamile kalamadım. Doktorum tüp bebek öncesi prp önerdi. Ayrıca vitamin içiyorum. Onunda etkisini gördüm. Metal olarak.
Prp fiyatlari nasil guncel olarakOo ne vitaminler kullanıyorum artık karnım ağrıyor
Bende 3.transferden önce prp yaptırdım ve embriyo glue yaptılar pozitifti gördüm bir dahaki transfere de yapacaklar inşalllah bu şekilde hamile kalabiliyorsun dediler banadaOo ne vitaminler kullanıyorum artık karnım ağrıyor
İki yıl önce yatırmıştım zaten doktorum demişti tıpta onaylayan bişey degil ama içinizde kalmasın yapalım dedi yaptikNeden acaba canım kaç ay oldu peki
Ne kadara yaptırdınız bende prp yaptırdım yeniSelam kizlar zaman gecmis ustunden ama yazayim bende istedim belki aranizda burada olan vardir ve faydasini goren, 2 hafta once prp yaptirdim acibademde ve bugun regl oldum 10 gün erken geldi reglim
Bana euro uzerinden fiyat verdiler yurtdisindan geldigim icin yani 30 bin tutuNe kadara yaptırdınız bende prp yaptırdım yeni
Bende dün yaptım 30 bin ödedimBana euro uzerinden fiyat verdiler yurtdisindan geldigim icin yani 30 bin tutu
Size de yigit hoca mi yapti ?