- 29 Mayıs 2013
- 1.528
- 677
- Konu Sahibi birgaripyazar
Kızlar yanak bölgemde sivilceden kalma delikler vardı çok yoğun değil ama yine beni rahatsız ediyordu.Bursa'da özel bir hastanede dermatoloğa gözüktüm tabii araştırarak gittim ve 6 saatlik yol çektim bunun için.Doktor 3 seans sana yeter demişti seans ücreti 300 tl. Randevu vermişti ve dün oldum.Önce benden kan aldılar sonra bir odaya alıp yüzüme saydam su gibi ama yapışkan bir krem sürdüler yedirdiler.1 saat bekledim muhtemelen kanımla serum yapıyorlar onun için uğraşıyorlardı.Neyse doktor geldi.Önce ucunda iğne olan bir aletle yüzümün her tarafına hızlı bir şekilde atış yapıldı.Doktor bu atışın adına bir şey dedi ama unuttum prp nin etkili olması için dedi.Sonra iğneyle yüzüme uyuşturucu bir şeyler enjekte etti canım yandı ama öyle aman aman değil tabii.İğnenin girdiğini çıkarken derimi sündürdüğünü hissettim.Daha sonra asıl tedaviye geçildi o da uyuşturucu gibi yüzüme iğneyle enjekte edildi ama doktor izlerimin olduğu tarafa en fazla enjekte etti diğer yerlere bir kez dokundurup geçti.Her iğneyi batırıp çıkardığında yüzümden kan akıyordu pamukla silip devam ediyordu.Hatta bir ara yüzümden bir şeyler akıyordu tabii kan olduğunu anladım.Neyse tedavi bitti toplamda yaklaşık yarımsaat falan sürdü.Kremledi yüzümü eve gidince buz koy 1 saat dedi.Sonucu daha iyi görebilmek için 2. ve 3. seansları tavsiye ederim dedi.Neyse kalktım aynaya baktım yanak bölgesi yoğunlukta olmak üzere epey yüzüm şişti.Ama hafif bir sızlanmadan başka acı yoktu.Eve gittim buz koydum iğnenin yoğunlukla çalışıldığı yerlerden 4 5 bölge çok fazla olmamakla beraber belli olacak şekilde morarmıştı.Bugün 2.günüm.İzlerimde bir gerginlik hafifçe de iyileşmişlik var ve yüzümde biraz aydınlık.Ama öyle abartılacak bir düzeyde değil.İğnenin çalışıldığı yerler belli biraz geçmeye başlasın haberdar edeceğim durumu.12 Ekimde 2.seansım var bu arada..Cildin dışından değil içinden bir tedavi olduğu için sonucu görmek için acele etmiyorum ilerleyen günlerde göreceğiz.