- 13 Kasım 2015
- 195
- 101
- 39
- Konu Sahibi birgaripyazar
Canım peeling yaptırmalısın prp yeniler ama tam çözüm değilgüneş lekelerine iyi geliyor mu acaba biliyor musunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım peeling yaptırmalısın prp yeniler ama tam çözüm değilgüneş lekelerine iyi geliyor mu acaba biliyor musunuz?
Merhaba. akne skarlarını tedavi etmek çok zordur sabır gerektirir. Ve doğru tedavileri seçmekte önemlidir. Çünkü 3 tip akne skarları var. Forumda çok konu gördüm insanlar araştırmadan tedaviler yaptırıyor işe yaramadı diyorlar sonra.
Benimde rolling tipi skarlarım var. Subsizyon 1. tedavim bitti. Yanında kombine tedavilerde yapıyorum. Bu arada Bursa'da doktorunuz kimdir merak ettim. Bende Bursada tedavi görüyorum.
Dr.Öner Özsoyeri ve Karsiyaka New life estetik merkezi ismi duyduğum an tansiyonum firliyor. 1.5 ay once gözalti isik dolgusu yapti kendisi bana. Daha yaparken gozaltimi kanatti ve morartti. 15 gun sonra hala davul gibi sis ve mor gozlerle kontrole gittigimde uygulama hatasindan yanlis enjekte ettiginden eritmek icin once lazer ve sonra radyofrekans uygularken gozlatimi yakti.ordan ciktigim gibi solugu avukatimin yaninda aldim dava actik. Meğerse birçok mağduru olduğunu duydum.45 gundur gozlerim kapanir halde hala sis oldugu icin sosyal hayatim is hayatim ozel hayatim spor hayatim hepsi bitti. Psikolojim bozuldu evden çıkamaz hale soktu beni. Asosyal yaptı. 3 docent 1 profesore muayene oldum simdilik bekliyorum dolgunun erimesi 6-12 ay arasi ve sakinlestirici ilac aliyorum. Tum doktorlar durumuma cok uzuldu.Benim canim yandi baskasinin yanmasin diye buraya yazmak istedim. Dolgu ve botox islemleri icin lutfen plastik cerrah ve isinin erbabi doktorlari tercih edin ben yonlendirilme ile gittim gitmez olaydim...
Dr.Öner Özsoyeri ve Karsiyaka New life estetik merkezi ismi duyduğum an tansiyonum firliyor. 1.5 ay once gözalti isik dolgusu yapti kendisi bana. Daha yaparken gozaltimi kanatti ve morartti. 15 gun sonra hala davul gibi sis ve mor gozlerle kontrole gittigimde uygulama hatasindan yanlis enjekte ettiginden eritmek icin once lazer ve sonra radyofrekans uygularken gozlatimi yakti.ordan ciktigim gibi solugu avukatimin yaninda aldim dava actik. Meğerse birçok mağduru olduğunu duydum.45 gundur gozlerim kapanir halde hala sis oldugu icin sosyal hayatim is hayatim ozel hayatim spor hayatim hepsi bitti. Psikolojim bozuldu evden çıkamaz hale soktu beni. Asosyal yaptı. 3 docent 1 profesore muayene oldum simdilik bekliyorum dolgunun erimesi 6-12 ay arasi ve sakinlestirici ilac aliyorum. Tum doktorlar durumuma cok uzuldu.Benim canim yandi baskasinin yanmasin diye buraya yazmak istedim. Dolgu ve botox islemleri icin lutfen plastik cerrah ve isinin erbabi doktorlari tercih edin ben yonlendirilme ile gittim gitmez olaydim...
Merhaba dolgular eridini acaba bnde 6 gun onc yaptrdn hafii bi sislk var sol gozmde hala gecnediDr.Öner Özsoyeri ve Karsiyaka New life estetik merkezi ismi duyduğum an tansiyonum firliyor. 1.5 ay once gözalti isik dolgusu yapti kendisi bana. Daha yaparken gozaltimi kanatti ve morartti. 15 gun sonra hala davul gibi sis ve mor gozlerle kontrole gittigimde uygulama hatasindan yanlis enjekte ettiginden eritmek icin once lazer ve sonra radyofrekans uygularken gozlatimi yakti.ordan ciktigim gibi solugu avukatimin yaninda aldim dava actik. Meğerse birçok mağduru olduğunu duydum.45 gundur gozlerim kapanir halde hala sis oldugu icin sosyal hayatim is hayatim ozel hayatim spor hayatim hepsi bitti. Psikolojim bozuldu evden çıkamaz hale soktu beni. Asosyal yaptı. 3 docent 1 profesore muayene oldum simdilik bekliyorum dolgunun erimesi 6-12 ay arasi ve sakinlestirici ilac aliyorum. Tum doktorlar durumuma cok uzuldu.Benim canim yandi baskasinin yanmasin diye buraya yazmak istedim. Dolgu ve botox islemleri icin lutfen plastik cerrah ve isinin erbabi doktorlari tercih edin ben yonlendirilme ile gittim gitmez olaydim...
Ben de Ankara da Başak Kandi ye yaptırdım 3 seans gittim ama hiç bir değişiklik yok bence paranızı çöpe atmayın ya da iyi bir Dr bulun!