prp ve dolgu görüşmem

Canım yaşadıklarına çok çok üzüldüm .Çok geçmiş olsun.Bu konuda biraz daha detaylı bilgi verebilir misin?Yüz estetiği formuna gir orada [burun-kenarindan-agiz-kenarina-inen-oyuklar-nazolabial-cizgi yazılanları oku.Orda kalıcı dolgu konusun özellikle benim çok mesajım var.Ama sayfa çok fazla üşenmeden oku :) bunun dışında istediğin her şeyi bana özelden yazabilirsin.Özellikle adını verdiğim linke yazarsan iyi olur.Çünkü dolgu maddeleriyle ilgili oreda yazışıyoruz canım.Daha faydalı olur düşüncesindeyim.Gerçekten çok üzüldüm lütfen detaylı yaz.

Son düzenleme:

şu an o kadar hastayım ki biraz baktım ama bişey bulamadım. baktığım yere kadar.nasıl gircem tam olarak.

Canım , ayrıca sen ne ameliyatı oldun da böyle bir izi kaldı yazmamışsın.Yani dokun mu hasar gördü vaya başka bir şey ??? yazarsan daha fazla yardımcı olabiliriz belki.

Canım , ayrıca sen ne ameliyatı oldun da böyle bir izi kaldı yazmamışsın.Yani dokun mu hasar gördü vaya başka bir şey ??? yazarsan daha fazla yardımcı olabiliriz belki.

mrb durubulut ameliyaizi olayına kafam takıldı ne ameliyatı oldunda böyle oyuk gibi çukur oluştu. inşallah düzletilebilir bir hasardır diyelim.

mrb durubulut ameliyaizi olayına kafam takıldı ne ameliyatı oldunda böyle oyuk gibi çukur oluştu. inşallah düzletilebilir bir hasardır diyelim.

yüzümde çıkan küçük bir sivilce yüzünden. ıoynamıştı oda kiste çevirmiş. sağolsun doktor bey ki(bu çok ünlü bi kk çok beğenilen bi doktor) kisti alırken yüzümün içini de oymuş. yukardan aşağı kocamn bir iz ve çökük bir yanak.bunu yapan estetik doktoru.

rosenoire size özelden yazmak istedim yeni üye olduğum için olmuyor.bana kalıcı dolgu yapan dr ve fiyatlarını özelden atabilirmisiniz.hangi maddeyi kaç cc kullandı çok memnun olurum teşekkür ederim...

mrb ful77 yağ enjeksiyonu yaptırdın mı?gelişmelerden bahsedebilir misin?ben de yaptırmayı düşünüyorum.doktorlardan çok yaptıranların fikirleri benim için çok önemli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…