• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

prp ve dolgu görüşmem

hanımlar bende dolgu yaptırmak istiyorum ama benim sorunum yüzümde ameliyat izi var üstelik bunu kk gidip estetik ameliyat olup çok memnun kalanların gittiği dorktor nebil bey yaptı. yüzümü oymuş resmen sağ tarafımda ameliyat iziyle beraber inanılmaz bir çökük var. orayı doldurmak istiyorum tabi kalıcı bişey olsunda istiyorum. bu vahim olaydan sonra dr karşı güvenim kalamdı. bana yardımcı olurmusunuz. ne yapcam ben
Canım yaşadıklarına çok çok üzüldüm .Çok geçmiş olsun.Bu konuda biraz daha detaylı bilgi verebilir misin?Yüz estetiği formuna gir orada [burun-kenarindan-agiz-kenarina-inen-oyuklar-nazolabial-cizgi yazılanları oku.Orda kalıcı dolgu konusun özellikle benim çok mesajım var.Ama sayfa çok fazla üşenmeden oku :) bunun dışında istediğin her şeyi bana özelden yazabilirsin.Özellikle adını verdiğim linke yazarsan iyi olur.Çünkü dolgu maddeleriyle ilgili oreda yazışıyoruz canım.Daha faydalı olur düşüncesindeyim.Gerçekten çok üzüldüm lütfen detaylı yaz.

Son düzenleme:
Canım yaşadıklarına çok çok üzüldüm .Çok geçmiş olsun.Bu konuda biraz daha detaylı bilgi verebilir misin?Yüz estetiği formuna gir orada [burun-kenarindan-agiz-kenarina-inen-oyuklar-nazolabial-cizgi yazılanları oku.Orda kalıcı dolgu konusun özellikle benim çok mesajım var.Ama sayfa çok fazla üşenmeden oku :) bunun dışında istediğin her şeyi bana özelden yazabilirsin.Özellikle adını verdiğim linke yazarsan iyi olur.Çünkü dolgu maddeleriyle ilgili oreda yazışıyoruz canım.Daha faydalı olur düşüncesindeyim.Gerçekten çok üzüldüm lütfen detaylı yaz.

şu an o kadar hastayım ki biraz baktım ama bişey bulamadım. baktığım yere kadar.nasıl gircem tam olarak.

hanımlar bende dolgu yaptırmak istiyorum ama benim sorunum yüzümde ameliyat izi var üstelik bunu kk gidip estetik ameliyat olup çok memnun kalanların gittiği dorktor nebil bey yaptı. yüzümü oymuş resmen sağ tarafımda ameliyat iziyle beraber inanılmaz bir çökük var. orayı doldurmak istiyorum tabi kalıcı bişey olsunda istiyorum. bu vahim olaydan sonra dr karşı güvenim kalamdı. bana yardımcı olurmusunuz. ne yapcam ben
Canım , ayrıca sen ne ameliyatı oldun da böyle bir izi kaldı yazmamışsın.Yani dokun mu hasar gördü vaya başka bir şey ??? yazarsan daha fazla yardımcı olabiliriz belki.

Canım , ayrıca sen ne ameliyatı oldun da böyle bir izi kaldı yazmamışsın.Yani dokun mu hasar gördü vaya başka bir şey ??? yazarsan daha fazla yardımcı olabiliriz belki.

mrb durubulut ameliyaizi olayına kafam takıldı ne ameliyatı oldunda böyle oyuk gibi çukur oluştu. inşallah düzletilebilir bir hasardır diyelim.

mrb durubulut ameliyaizi olayına kafam takıldı ne ameliyatı oldunda böyle oyuk gibi çukur oluştu. inşallah düzletilebilir bir hasardır diyelim.

yüzümde çıkan küçük bir sivilce yüzünden. ıoynamıştı oda kiste çevirmiş. sağolsun doktor bey ki(bu çok ünlü bi kk çok beğenilen bi doktor) kisti alırken yüzümün içini de oymuş. yukardan aşağı kocamn bir iz ve çökük bir yanak.bunu yapan estetik doktoru.

rosenoire size özelden yazmak istedim yeni üye olduğum için olmuyor.bana kalıcı dolgu yapan dr ve fiyatlarını özelden atabilirmisiniz.hangi maddeyi kaç cc kullandı çok memnun olurum teşekkür ederim...

Canim merhaba,
Ben onumuzdeki ay yaptiracm kismetse.elmacik kemigime ve ceneme yapilacak..elbette ilk yapildiginda tutmayabilio hatta sekilsizlikler bile olabilio ama ben genede deneyecegim,ilk sene 3 kez daha sonralari yilda bir dior dr.lar..dolguda assagi yukari en fazla 7 8 ay gidiorlar..ustelik cokk ta pahali..gelismeleri sizlerle paylasirim(bir ay bekleyebilirseniz:)))) )

mrb ful77 yağ enjeksiyonu yaptırdın mı?gelişmelerden bahsedebilir misin?ben de yaptırmayı düşünüyorum.doktorlardan çok yaptıranların fikirleri benim için çok önemli..

Back
X