Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar PRP SAÇ TEDAVİSİ

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

gulsah_gulsah

Nasip...
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2011
324
4
68
Kızlar devamlı saç döküntümle artık başa çıkamıyorum saçlarımın önü çok çok fazla açıldı doktor prp saç tedavisini bana önerdi, seanslarla başımdan ine vurarak saç döküntüsüne mani olup çıkan saçlarıda güçlendirecekmiş... biraz maliyetli ama fayda edecekse gercekten yaptırmak için elimden geleni yaparım... ama faydası olucak mı olmayacak mı bilmiyorum prp saç tedavisi yaptıranınız var mı varsa işe yaradı mı acaba ? yazar mısınız

hemşire bir arkadaşım,güzellik merkezinde çalışıyor.orada prp yapyorlar ve sansı 250 tl.kişiden 10 cc kan alıp santrüfüj makinasında kanı plazmadan ayırıyorlar,sonra da dermarollerle yüzü delip bu plazmayı(kandan ayrışan sarı serumu)yüze sürüyorlar.ben de yaptıracaktım ama bana lazım olan sadece kanımın plazmaya ayrıştırılmasıydı,zaten kendim dermaroller uygulamayı biliyorum,ayrıştırıp versinler ben kendim yaparım ne diye o kadar para vereyim ki diye düşündüm.ama asla bu işlemi yapıp size o plazmayı vermiyorlar.ben de makinayı kendim alıp kendim yapmaya karar verdim.biraz araştırdım,bu makinaların fiyetları 250 liradan başlıyor,2000 liraya kadar çıkıyor.aldığı tüp sayısına ve profosyonelliğine göre değişiyor.derken internette 230 liraya buldum.6 tüplük,4000 devir..hemşire arkadaşımla konuştum,bu işini görür,güzeelik merkezinde kullandığımız da bundan dedi.makinayı aldım,kan tüpleri aldım,hafta sonu hemşire arkadaşım gelip kanımı alacak ve makinada ayrıştıracağız,dermarollerle yüzümü delip süreceğim.bence hiç biriniz bir seans için o kadar para vermeyin.bu makinayı alın,bir eczaneye gidip 10 cc kan aldırıp tüpe koydurun ve kendiniz yapın.makinanın zaten kendisi 230 lira,seans başına 250-300-400 lira ne demek ya,çok çok fazla ücret alıyorlar

Gulbeencim cnm bilmem hatirladin mi beni
Bende de dokulmeler devam ediyo ve durduraniyorum
Giddi caanim saclarimm
Bi suru test yaptirdim gecen yine temiz cikiyo neyden sebep dokuluyo aklim almiyo stres diyo doktorlar

Sadece bendemi var sanki stressiz insan var
Biktim bende

Cok pahali ya mezoterapi vs yaptiramam

Canım ben yaptırdım.sonuçlanmasını bekliyorum.Ankaradaysan dokturumu tavsiye edebilirim:)

hiç unuturmuyum canım benim ben anlamadım gitti sonuçlar bendede tertemiz ama saç döküntüm çok , pdr yle mezoterapi farklı galiba ama ikiiside çok pahalı napacagımı şaşırdım , yaşım 25 saçsız kaldım genç yaşta ya

Kızlar ben bu tedavinin sonuna geldim :) saç dökülmelerim durdu saçlarım parlak ve güçlü çok mutluyum düşünenlere doktorumu önerebilirim param çöpe gitmedi çok pskolojim bozulmuştu artık sizlerinde halini tahmin edebiliyorum maddi durumu iyi olan herkes yaptırmalı bence :)

valla doktor banada söylemişti olmadı bunu yaptır diye. eminim benim sizden daha çok dökülüyor aturup üşenmeden saydım 81 tel döküldü birde elimi her saçıma attığımda 3 5 tel geliyor mutlakaa. yani nasıl kel kalmıyorum hayret ediyorum 5 senedir saç dökülmesi problemi yaşıyorum dünyanın parasını harcadım. saç serumu haplar yağlar şampuanlar aklınıza gelebilecek herşey ama öyle zayıf ince bir saça sahibim ki toplarken tararken ya da oynarken çıt çıt kökten döküldüğünü hissediyorum duyuyorum. acayip dökülmem var banyoda banyodan sonra özellikle banyo yapmaya korkak oldum saçımı yıkamaya korkuyorum o derece sadece ayrıten bir azalma yok doktora her zaman tahlil yaptırmaya giderim ve doktor bana benden bile sağlıklısın diyor çok sağlıklısın demir yüksek kan maşallah .dört dörtlük iyi beslenmişsin diyor ki öyleyim bilmiyorum sanırım yapı meselesi. ailede herkesin gür dökülmez maşallah biraz annemin dökülür ama benim ki kadar değil malesef herşeyin çözümü bulundu ama saçın bulunamadı ve bulunmazda bence

Hala memnun musunuz devam ediyor musunuz ?

saç dökülmesini durdurmak için prp ve mezo tedavisi yaptırdım. Birçok farklı kliniğe gittim. Hemen hepsi prp nin mezoterapi ile uygulandığında daha iyi sonuç verdiğini söylediler. yalnız buradaki konu şu: prp aşı mezo gibi uygulamalar saç dökülmesini önlemeye yönelik tedaviler. yani genetik ve hızla giden bir dökülme varsa bunu geciktiriyorlar. ileri atıyorlar. gittiğim doktorlardan biri de tüm ünlülerin gittiği piyasanın en bilinmiş isimlerinden biriydi. bana şöyle dedi; "saçların hızla açılıyor bunun için bir tedavi uygulamak lazım daha fazla açılmaması için. ama açılan bölgelerle ilgili bir beklentin olmasın. eğer prp saç çıkarsaydı saç ekimi diye bişeye zaten gerek kalmazdı. "
ama bazı klinikler ısrarla yok bizim kullandığımız tüpler kaliteli bizim seanslarımızdan kesin sonuç elde edersiniz diyorlar. arkadaşlar yapılan işlem zaten çok teknik bişiy diil. sizden alınan kanı bir makinede işleyip kafanıza enjekte ediyorlar. yani x veya y bir yerde yapılması kaliteyi etkilemiyor. sadece hijyenik bir yer olması önemli.

Bende 10 seans yaptırdım istanbulda biraz acılıydı ama uygun fiyata çok iyi sonuç aldım kıxlar uzamayan saçlarım uzamaya başladı

slm..konu eski ama yine de sormak istedim.. prp ve mezoterapi önerir misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…