- 26 Ekim 2011
- 324
- 4
- 68
- Konu Sahibi gulsah_gulsah
-
Kızlar devamlı saç döküntümle artık başa çıkamıyorumsaçlarımın önü çok çok fazla açıldı doktor prp saç tedavisini bana önerdi, seanslarla başımdan ine vurarak saç döküntüsüne mani olup çıkan saçlarıda güçlendirecekmiş... biraz maliyetli ama fayda edecekse gercekten yaptırmak için elimden geleni yaparım... ama faydası olucak mı olmayacak mı bilmiyorum prp saç tedavisi yaptıranınız var mı varsa işe yaradı mı acaba ? yazar mısınız
memnun kaldın mıCanım ben yaptırdım.sonuçlanmasını bekliyorum.Ankaradaysan dokturumu tavsiye edebilirim:)
hiç unuturmuyum canım benim ben anlamadım gitti sonuçlar bendede tertemiz ama saç döküntüm çok , pdr yle mezoterapi farklı galiba ama ikiiside çok pahalıGulbeencim cnm bilmem hatirladin mi beni
Bende de dokulmeler devam ediyo ve durduraniyorum
Giddi caanim saclarimm
Bi suru test yaptirdim gecen yine temiz cikiyo neyden sebep dokuluyo aklim almiyo stres diyo doktorlar
Sadece bendemi var sanki stressiz insan var
Biktim bende
Cok pahali ya mezoterapi vs yaptiramam
memnun kaldın mı
memnun kaldın mı
Hala memnun musunuz devam ediyor musunuz ?Kızlar ben bu tedavinin sonuna geldim :) saç dökülmelerim durdu saçlarım parlak ve güçlü çok mutluyum düşünenlere doktorumu önerebilirim param çöpe gitmedi çok pskolojim bozulmuştu artık sizlerinde halini tahmin edebiliyorum maddi durumu iyi olan herkes yaptırmalı bence :)
slm..konu eski ama yine de sormak istedim.. prp ve mezoterapi önerir misinsaç dökülmesini durdurmak için prp ve mezo tedavisi yaptırdım. Birçok farklı kliniğe gittim. Hemen hepsi prp nin mezoterapi ile uygulandığında daha iyi sonuç verdiğini söylediler. yalnız buradaki konu şu: prp aşı mezo gibi uygulamalar saç dökülmesini önlemeye yönelik tedaviler. yani genetik ve hızla giden bir dökülme varsa bunu geciktiriyorlar. ileri atıyorlar. gittiğim doktorlardan biri de tüm ünlülerin gittiği piyasanın en bilinmiş isimlerinden biriydi. bana şöyle dedi; "saçların hızla açılıyor bunun için bir tedavi uygulamak lazım daha fazla açılmaması için. ama açılan bölgelerle ilgili bir beklentin olmasın. eğer prp saç çıkarsaydı saç ekimi diye bişeye zaten gerek kalmazdı. "
ama bazı klinikler ısrarla yok bizim kullandığımız tüpler kaliteli bizim seanslarımızdan kesin sonuç elde edersiniz diyorlar. arkadaşlar yapılan işlem zaten çok teknik bişiy diil. sizden alınan kanı bir makinede işleyip kafanıza enjekte ediyorlar. yani x veya y bir yerde yapılması kaliteyi etkilemiyor. sadece hijyenik bir yer olması önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?