Prozac kullanımı hk

prettiestgirl

Guru
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2014
800
548
303
Merhaba 10 gündür bu ilacı kullanıyorum aranızda kullanmış yan etkisini ya da etkisini görmüş olanlar bilgi verebilir mi?

Ben kullandım ilaç kullanmayı hiç tavsiye etmiyorum.. mutlaka psikologa git terapi al ilaçlar faydasız derdini unutturuyor,erteliyor bıraknca eskiye döneceksin

Ben kullandım ilaç kullanmayı hiç tavsiye etmiyorum.. mutlaka psikologa git terapi al ilaçlar faydasız derdini unutturuyor,erteliyor bıraknca eskiye döneceksin
Arkadaşım neredeyse 1 yıldır kullanmıyor bıraktı. Öncesinde 2 yıl kullanmıştı. Şu an gayet iyi. Hiçbir sorunu kalmadı.

Arkadaşım neredeyse 1 yıldır kullanmıyor bıraktı. Öncesinde 2 yıl kullanmıştı. Şu an gayet iyi. Hiçbir sorunu kalmadı.
Ben de tam tersi oldu.. sadece prozac değil..hicbir şekilde ilac kullanmayı tavsiye etmiyorum en doğrusu terapi gibi geliyor bana..

Ben de tam tersi oldu.. sadece prozac değil..hicbir şekilde ilac kullanmayı tavsiye etmiyorum en doğrusu terapi gibi geliyor bana..
Doğrudur tabii. Dediğine göre ağır bir ilaç kullandı hatta adını unuttum ama dereceleri varmış sanırım.
Ben de kullanmak istiyordum mesajınızı görünce üzüldüm açıkçası. Bir umut diyordum.

Bence ilaca bel bağlamamak lazım ortada cok ciddi bi hastalık yoksa.. şizofreni,bipolar gibi şeyler değilse bence terapi.. örneğin ben şuan eski halime döndüm ve şuan uzman bir terapist arıyorum Ankara'da hatta bileniniz varsa söylesin lütfen.. gerçekten terapiye ihtiyacım var

bence de. Ben daha önce paxil kullandım, panik atak geçiriyordum geçmemişti. Terapi aldım, terapiyle beraber ilaca da devam ettim öyle geçti ama terapinin işe yaradığını düşünüyorum çünkü terapi öncesinde de ilaç almıştım. Size gittiğim terapisti önerebilirdim ama ben İzmir'de yaşıyorum siz Ankara'da istiyorsunuz. Online yapıyor galiba ama karşılıklı istiyorsanız gidemezsiniz tabi

Neden kullanmak istiyorsunuz sıkıntınız ne? İlaçlar tedaviler her sorun için farklı boyutta etki eder. Ben kişi kendi başına çok zorlanıyorsa ilaç kullanmasından yanayım ki bu süreçte mümkünse terapi alsın. Bazı durumlar oluyor ki vaktinde kullanmadığın ilaçla azaltamadın durum başka zaman bir atak yapıyor hasta olmayacakken ciddi ruhsal hastalıklar başlıyor. Tabi hayatta zorluklar var. Tabi her üzüldüğünde ilaca koşmamalısın ama gerekiyorsa da kullanmak kesinlikle çok iyi

Kullanım sürem neredeyse 3 ay olacak. Yan etkilerini kendim gözlemlediğim kadarıyla: iştah kaybı, alınmadığı taktirde korkunç baş ağrısı, tepkisellikte azalma gibi. Daha uzun süre kullananların yorumlarını bekliyorum.

Andepresalar nedir, genel çalışma ilkeleri nelerdir diye bir araştırın.

Bu tür ilaclarin adaptasyson sureci 10-15 gun civarinda oluyor. Sonraki görüşmede şikayetlerinize ve belirtilere göre ilacta doz değişimi veya ilac değişikliği yapilabiliyor.
Öyle kendi kendize birakip başlarsanız tabiki yan etkileri olur.
Uzun süre kullandim birakinca başa sardı, yeniden başa döndüm diyenler de genelde ilaclari kendi kendine birakip, tedaviyi yarida kesenlerde oluyor.

Kendi kendime kullanıp bırakmadım, yanlışlıkla almayı unuttuğum bir gün oldu. Sonuç: baş ağrısı, mod durumunda olumsuz değişiklikler. Doktor kontrolünde ilerliyorum, doz artımına da gidildi bu 3 ay içerisinde. Ben 3+ ya da 6+ kullananlar fizyolojik ve mental gelişmelerini merak ediyorum. Antidepresanların genel çalışma prensiplerini değil. Bünyeden bünyeye yan etkilerin farklılık göstereceği de malum ancak belli başlı yan etkiler uzun süreli kullanımlarda genellenebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…