Antidepresan ilaçların etkisi ağrı kesici ilaçlar gibi değildir içtim hemen etki gösterdi diye birşey yok maalesef.
Antidepresanlar düzenli kullanıldığı takdirde 10-15 günden sonra etki göstermeye başlar.
sadece plasebo etkisi antidepresan 15 gün kadar yan etki gösterebilir 1-3 ay arasında orijinal etkilerini gösterir..sizdeki sadece plasebo ağrı kesiciyi içeri içmez ağrınızın geçtiğini düşünmek gibi..
sorun olursa cevaplayabilirim prozac ve zedpreksi 2 sene kullandım çünkü...
ilk etapta bir iki gün mide bulantısı kusma gibi yan etkilerini gördüm ben 2 sene boyunca anksiyetem hafiflerdi hatta bir buçuk sene boyunca eser yoktu sonra hafiften olmaya başlamıştı..tek yan etkisi 2 senede 15 kilo almama sebep oldu ki sende kilo takıntısı var bu kısma takılmakişiden kişiye etkileri değişiyor zire..prozac kilo aldırmayan tek antidepresan diye geçer ama ben uzun süre kullandığım için işin boyutu değişti..
çok enteresan iştahmı açtı sende genelde iştahta azalma etkileri gösteriyormuş bendede şuan öle .zaten ben almak istemiyorum vermekte istemiyorummay bendede kilo yapmasınn. mutluluktan leyla gibi dolaşıyorummm zaten
dedim ya sendeki şu an plasebo etkisi ama bu da iyi...hapı içtikçe iyi olacağına inandırmışsın kendini etkilerini çabuk göreceksin :)
mrb devam ediyor musunuz ilaca..etkileri nasil?Prozaca dün başladım daha önceki konumu bilenler biliyor kg takıntım oldugunu öncelikle ilk günden iştahta azalma oldu ve yediklerimin besin degerine bakan ben bakmıyorum üstelik tartılmıyorumdabirde prozac bende aşırı mutluluga yol açtı içim kıpır kıpır en son 3 sene önce aşık oldugumda böyle hissetmiştim diyebilirim kullananların yorumlarını alabilirmiyim bendeki bu mutluluk ve umursamazlık geçicimi ilacın etkisi yeni oldugundanmı bu kadar mutlu olmam çok tuhaf ama beni endişelendiriyor:26:
mrb devam ediyor musunuz ilaca..etkileri nasil?
Prozaca dün başladım daha önceki konumu bilenler biliyor kg takıntım oldugunu öncelikle ilk günden iştahta azalma oldu ve yediklerimin besin degerine bakan ben bakmıyorum üstelik tartılmıyorumdabirde prozac bende aşırı mutluluga yol açtı içim kıpır kıpır en son 3 sene önce aşık oldugumda böyle hissetmiştim diyebilirim kullananların yorumlarını alabilirmiyim bendeki bu mutluluk ve umursamazlık geçicimi ilacın etkisi yeni oldugundanmı bu kadar mutlu olmam çok tuhaf ama beni endişelendiriyor:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?