PROZAC 20 NG KULLANANLAR

deniztyl

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2021
113
32
29
Kızlar merhaba. Evliliğimin ilk zamanlarındayım ve biraz destek almak için problemlere karsı psikiyatriste göründüm. Prozac 20 mg verdi ve kendimi çok iyi hissettim fakat 2. Kutuya gecmeme yakın uyuz gibi kasınmaya başladım ve sürekli devam etti bacaklarım kollarım bütün yerim kasınmaya ve yara olmaya başladı bende bu sebeple doktora danışmadan ilacımı kestim ve 1 hafta sonra kaşıntım gecti bu problemi yasayanlar var mı. Ayrıca hamile kalmayı etkiler mi

Merhaba
Ben seneler önce şurup olarak kullanmıştım. Çok zaman geçti üzerinden bu ilaçla ilgili tek hatırladığım güzel kafa yapıyordu bende

Merhaba
Ben seneler önce şurup olarak kullanmıştım. Çok zaman geçti üzerinden bu ilaçla ilgili tek hatırladığım güzel kafa yapıyordu bende
Bende aptal gibiydim duygu durumum resmen polyana gibi olmuştu sinirlenmek istediğim şeylere bile sinirlenmiyodum abuk subuk oldum

Bende de tek yan etkisi sürekli gülmek olmuştu, hiç olumsuz bir şey yaşamadım. Doktorunuza danışmadan bırakmanız doğru değil bence

Benide zayıflatmıştı en bayıldığım özelliği oydu ilacınanksiyetem ileri derecemiydi bilmiyorum bana çok etki etmedi geceleri de tranko buskas alıyordum uyuyamadığım için ek olarak
Ben hamile kalmaya çalışıyorum şuan kadın doğum doktorum kullanma diyor canım baya kötü durumdayım ama kendim kendimi rahatlatmaya çalışıyorum bebek için dayanıyorum çabuk atılmıyormuş galiba vücuttan bu ilaçlar

Ben de prozac 20 mg kullanırken kaşıntı yaşadım.Tek bir yerde olmayan, vücudumu gezen bir kaşıntı,kurdeşen yani.Ben o dönem aşı olmuştum,ona bağladım ama uzun süre geçmeyince prozactan olduğunu düşündüm.Zaten prospektüsünde yaygın yan etki başlığında kurdeşen yazıyor.Ben bırakmadım,azalarak bitti.

Kizlar selam prozac kullanieken kovid asisi olan varmi ilaci birkmak gerekiyomu ben dun asi oldum ilaca yeni baslicam bugun

Prozac 20 mg çok düşük zaten plasebo iyilik hali için verilir genelde. Bende öyle başlamıştım ama herhangi bir yan etki görmedim. Hamile kalmayı da etkilemez. Sadece hamilelikten önce bırakılması gerekiyor.

Arkadaslar ben 15 gun oldu depreks kullaniykrum prozac muadiliymis daha oncede kullanmistim ama bole bi etki yasamamistim inanilmaz mide agrisi yapti tavsiyeniz varmi acaba yan etkimi yoksa ilac mideme mi dokundu

Aaa ole mi cok tesekkur ederim kullanmak bi dert kullanmamk sen de kullaniyomusun ne kdrdir kullaniyosun ben 3 sene once 7 8 ay kullanmistim cok cok iyi gelmisti simdi yeniden basladim ne kadar kullansam acaba cocukta istiyorum

Merhaba. Çok fazla olmuş bu yorumu yapalı ama kaç günde bitti acaba

Merhaba ben 13 gündür kullanıyorum ama ilaç saatine yakın akşam üzeri bı değişik hissediyorum atak geciricek gibi korku endişe ilk günlerde bulantı iştahsızlık çok oldu ama bu ruh hali bitmedi hala ne zaman geçer

17. Günden sonra ıyı hıssetmeye baslamıstım 6 aydır kullanıyorum son ıkı aydırda 3 tane kullanıyorum

Evet . Benım anlamsız ama kullandıgım ılk bır haftaya yakın bı bosvermıslık bu sakınlık gelmıstı
Psıkolojıkmı bilmem..
Kaşıntı oldu mıde agrısı oldu sabredeyım dedım bu son sansım herdk ılac degısemem dedım
Ikıncı ucuncu haftaya kadar cok yogun anksıyete krızlerı ve ruhsal cöküntü yaşadım .
Sabrettım 1 aya yakın olunca ıyı gelmeye basladı
Bende yeme bozukluğuda var
Yanı sınırlensem uzulsem herhangı bır sebep bana bahane olabılıyor acı,tatlı,ekşi tuzlu arka arkaya catlayana kadar yıyebılıyorum
Sonrada zayıflamak amaclı vs degıl ama mıdem patlıcak gıbı oldugundan kendı kendıme kusturuyorum
Yanı duygu durum bozuklugumda var
İyi hoş sankı sakınleştım ara ara ıyı hıssedıyorum ara ara kötü . Bende tam anlamadım
Ikı uc senedır ğanık atak krızı yaşamıyordum
Bu ılacla ayda veya 2 ayda bır dıyelım yogun panık atak krızı gecırdım bıkacsefer
Bırden kotu bır his geliyor o an vucudumda birşey olacak dıyorum bılıncım kapanacak gıbı
Kendımı yere yada duşta sutun altına atıyorum
Resmen ölmeden can cekısıyorum
Ama onceden acıl kapılarında yatar eve gelmezdım cok korkardım
Gercekten cok korkunc ama ben kostururken gecıyor ve acıle filan gıtmıyorum
Allah kımseye yasatmasın o an can bedenden cıkıyp dedıklerı hali yasıyoruz resmen .

Genel halımde tahammulsuzdum cok takıntılıydım
Bıraz duzeldım ama depresyon yada bu yeme olayı bı sure kesılıyor sonra bırden yıne oluyor
Mesela bugun dıyete basladım sabah güzel kahvaltımı yaptım
Aksama yemegımıde sebze agırlıklı hazırladım
Bır ıkı sınır oldugum sey oldu ben ıkı tabak pilav + yemek yedım midem şişti
Bu sefer ıyıce sınırlenıp yarım ekmekle çikolata yedım
Üzerine kuruyemıs artı cekırdek (bunları artık mıdem patlıcak nasıl olsa kısmadan rahatlamıcam dıyerek herseyı yıyorum
En son kustum dışarı cıktım

Bunu dedıgım ıcınde 3 kullandırıyorlar ama buseferde evlılıkte eşle karı koca ılıskısı kalmıyor
Biyerı yaparken bıyerı bozuyor

Yanına yenı bır ılac vermıslerdı onu korktum kullanmadım
Yıne ıc dedı ıcınde sızofrenı hastaları ıcın yazıyor
Inan korkuyorum yeter yanı daha bıze ne yapabılır bu ılaclar cok korkutucu

Yanı ıyımıyım degılmıyım valla cokta anlamadım
Ama eskıye gore bıraz sakınledım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…