Evet . Benım anlamsız ama kullandıgım ılk bır haftaya yakın bı bosvermıslık bu sakınlık gelmıstı
Psıkolojıkmı bilmem..
Kaşıntı oldu mıde agrısı oldu sabredeyım dedım bu son sansım herdk ılac degısemem dedım
Ikıncı ucuncu haftaya kadar cok yogun anksıyete krızlerı ve ruhsal cöküntü yaşadım .
Sabrettım 1 aya yakın olunca ıyı gelmeye basladı
Bende yeme bozukluğuda var
Yanı sınırlensem uzulsem herhangı bır sebep bana bahane olabılıyor acı,tatlı,ekşi tuzlu arka arkaya catlayana kadar yıyebılıyorum
Sonrada zayıflamak amaclı vs degıl ama mıdem patlıcak gıbı oldugundan kendı kendıme kusturuyorum
Yanı duygu durum bozuklugumda var
İyi hoş sankı sakınleştım ara ara ıyı hıssedıyorum ara ara kötü . Bende tam anlamadım
Ikı uc senedır ğanık atak krızı yaşamıyordum
Bu ılacla ayda veya 2 ayda bır dıyelım yogun panık atak krızı gecırdım bıkacsefer
Bırden kotu bır his geliyor o an vucudumda birşey olacak dıyorum bılıncım kapanacak gıbı
Kendımı yere yada duşta sutun altına atıyorum
Resmen ölmeden can cekısıyorum
Ama onceden acıl kapılarında yatar eve gelmezdım cok korkardım
Gercekten cok korkunc ama ben kostururken gecıyor ve acıle filan gıtmıyorum
Allah kımseye yasatmasın o an can bedenden cıkıyp dedıklerı hali yasıyoruz resmen .
Genel halımde tahammulsuzdum cok takıntılıydım
Bıraz duzeldım ama depresyon yada bu yeme olayı bı sure kesılıyor sonra bırden yıne oluyor
Mesela bugun dıyete basladım sabah güzel kahvaltımı yaptım
Aksama yemegımıde sebze agırlıklı hazırladım
Bır ıkı sınır oldugum sey oldu ben ıkı tabak pilav + yemek yedım midem şişti
Bu sefer ıyıce sınırlenıp yarım ekmekle çikolata yedım
Üzerine kuruyemıs artı cekırdek (bunları artık mıdem patlıcak nasıl olsa kısmadan rahatlamıcam dıyerek herseyı yıyorum
En son kustum dışarı cıktım
Bunu dedıgım ıcınde 3 kullandırıyorlar ama buseferde evlılıkte eşle karı koca ılıskısı kalmıyor
Biyerı yaparken bıyerı bozuyor
Yanına yenı bır ılac vermıslerdı onu korktum kullanmadım
Yıne ıc dedı ıcınde sızofrenı hastaları ıcın yazıyor
Inan korkuyorum yeter yanı daha bıze ne yapabılır bu ılaclar cok korkutucu
Yanı ıyımıyım degılmıyım valla cokta anlamadım
Ama eskıye gore bıraz sakınledım