PROXEED ve Eczacıbaşı vit.min.komp. Medigard Benzerlik

EfervesaN

Guru
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2011
2.918
1.352
398
sanırım forumda okumuştum...
birisi eşine medigard kullandırıyormuş araştırdım.
ayrıca proxeedle içeriğinede baktım ..
evet proxeed e göre mg düşük ama ben faydalı olacağını düşündüm ve aldım
medigardın da içinde çok faydalı takviyeler var..
normalde 60 kapsülü 50 tl civarı ben 30 tl ye aldım ..
aynı maddeleri işaretledim

ECZACIBAŞI vitamin mineral komplex
Kalsiyum 200mg
Magnezyum 45.56mg
Vitamin C 32.93mg
Vitamin E 30.00mg
Koenzim Q10 29.40mg
Vitamin B5 10.00mg
Vitamin B6 6.32mg
Arı Poleni Tozu 6.00mg
Kokusuz Sarımsak Tozu 6.00mg
Vitamin B3 5.54mg
Demir 4.65mg
Vitamin A 2.75mg
Panax Ginseng Kökü Ext. 1.67mg
Çinko 1.13mg
Vitamin B1 0.68mg
Folik Asit 0.39mg
Potasyum 0.32mg
Manganez 0.22mg
Vitamin D 0.01mg
Vitamin B12 6.00mcg
İyot 4.20mcg
Selenyum 0.68mcg
Krom 0.25mcg

PROXEED PLUS
L-carnitine (fumarate) 1 g
Acetyl-L-carnitine 0.5 g
Fructose 1 g
Citric acid 0.50 mg
Selenium 50 mcg
Coenzyme Q10 20 mg
Vitamin C 90 mg
Zinc 10 mg
Folic acid 200 mcg
Vitamin B12 1.5 mcg

Eklentiler

• 20141031_115643.jpg
    2,1 MB · Görüntüleme: 905
Son düzenleme:
arkadaşlar yokmu fikir beyan edecek olan .

belki bu da faydalıdır. hemen 135 lira bayılmasak proxeed e :)

Bence her 2 vitamini kullanmasına gerek yok karaciğeri çok yorar proxeed plus yeterli olur birde arada bir keçiboynuzu özütü ( pekmez değil ) alması yeterli olur.

İçerik aynı değil arkadaşım proxeedi zaten pahalı yapan lcarnitin ve aceyl l-carnitin bunları çıkınca proxeed de aynı fiyata gelecek zaten. Kolay gelsin.

Arkadaşım ben eczacıyım ikisinin içeriği aynı zaten demedim.Sadece ikisini kullanmasıma gerek yok dedim.Eğer sperm arttırıcı olarak kullanıcaksanız 2x1 proxeed plus kullanması yeterli.Yok kendini zinde hissetsin vitamin alsın diyosan medigard günde 1 yeterli olur.

Ben sizin mesajınıza istinaden yazmamıştım oslemys arkadaşımızın mesajına cevap verme amacıyla yazmıştım. Arkadaşım derken de hitabım oslemys arkadaşımızaydı. Yanlış anlaşılma olduysa kusurabakmayın.

Arkadaslar söylemek istediğinizi anladım .. ben bi ümit belki Sperm konusunda faydali olur diye düşünmüştüm. Faydalı maddeler var gibi geldi..
belki proxeed kadar etkili değildir ama az da olsa fayda Sağlamazmi diye düşünmüştüm

Aslında yurtdışında o kadar ucuz ki proxeedden çok daha etkili bir karşımı hemde 1 ay yetecek 1 şase proxeedin yarı fiyatına yapabilirsin ama yurtdışından getirtmek sıkıntı artık gümrüğe takılyor fiyattan bağımsız olarak.

Tanıdık biri olsa gelirse.. mesela şuanda Japonya'da olan bir tanıdığım var...
orada bulabilirmi

Valla Amerika ve İngilitere bu işin merkezi. Bizim ülkemize siparişle getirtemiyoruz kargoda takılıyor Japonya'da durum nasıl bilmiyorum. İstersen bir sor siz suplement ve vitamin ürünlerini ucuza satın alabiliyor musunuz diye?

Karışımdan kastın tek bir ürün değil bir kaç ürün istersen tek tek yazabilirim.

Canim alınacaklarin listesi ni yazarsan ben o şekilde sorayım .. mumkunse Yazarmisin İsim isim yada marka ve isim

Rica ederim canım yanlış anlaşılma olmuş..

Eğer proxeed plus pahallı diyosanız L-Arginine 1000 mg var (natures bounty marka) fiyatıda uygun 26,50 tl bunuda tavsiye ederim tüp bebek merkezlerinde en çok tercih edilen vitamindir.Hatta Spermleri en iyi arttıran besindir tavsiye ederim tabi yanında yine keçi boynuzu özütü ( hünnap marka) tavsiye ederim.Bu ikisini kullanıp sperm sayıları 2 kat 3 kat arttıran çok oldu deneyin hiç bir yan etkileri yok.

arkadaşım özel mesaj attım ama sanırım cevap veremeyeceksin buradanda yazabilirsin

şimdi biraz netten falanda fiyatlarına baktım natures bounty nin
l carnitin 30 tablet 500 mg 35,00 tl
l arginin 50 tablet 1000 mg 23,00 tl civarında
medigart 30 tablet de 15 tl
fiyatlar gerçekten çok iyi eğer bu marka gerçekten güvenilirse bu 3 ürün kullanılarak proxeed kadar iyi bir karışım elde edilmiş oluyor atrıca sadece 73 tl gibi bir rakama 1 aylık ilaç satın alınmış oluyor..

zaten medigart ın eksiği l carnitin ve arginin de bunuda bu şekilde dışarıdan sağlayabiliriz gibi görünüyor..

arkadaşlar sizlerde fikirlerinizi yazabilir misiniz atladığım şeyler olabilir

Oslemysy arkadaşım

Sana önerebileceğim ürün ve markaların listesi aşağıdadır, site adı vermek yasak olabilir diye link atmıyorum ama hepsini GNC'nin uluslarası resmi sitesinden temin edebilirsin. 45-60 günlük için aşağıdakiler yeterli olacaktır. Ama tavsiyem bunlardan 2şer kutu alman. Bunlardan bazıları Türkiye'de yok olanların fiyatı ise yurtdışının yaklaşık 4 katı.

Allah şifa versin inşallah.

1) Multivitamin:
Optimum Nutrition Opti-Men 150 Tablet $36.99 (günde2-3 adet)

2) L-Carnitin:

2.1) GNC Total Lean L-Carnitin 1000 mg 60 tablet $39.99 (günde 1 adet)
2.2) Now Acetyl L-Carnitin 500 mg 50 tablet $21.99 (günde 1-2 adet)

3) Arginin:
Now® Sports Arginine & Citrulline 1000 mg Arginin 120 tablet $24.99 (günde 2 adet)

4) Antioksidanlar
4.1) CoEnzyme CoQ10:
GNC CoQ-10 200 mg 60 kapsül $34.99 (günde 1 adet)
4.2) Pycnegenol: GNC Pycnegenol 50 mg 120 kapsül $64.99 (günde 1 adet)
4.3) Üzüm ve Yaban Mersini Eksratı: GNC ResVitále™ Grape Seed Extract Plus Resveratrol 75 kapsül $44.49 (günde 1 adet)

5) Diğer
İmkanın olursa aşağıdakileri de temin edebilirsin fayda görenler varmış
5.1) Hafif varikosel varsa Horse Chesnut
5.2) Maca root veya GNC Maca Men
5.3) Alpha Lipoic Acid günlük en az 200 mg

Son düzenleme:
Duysalcim çok teşekkürler yurtdisinda ki arkadaşa soracagim bakalim getirebilecekmi..

Allah hepimize şifa versin

Mesajını yeni gördüm cevap yazdım burada da paylaşmak isterim

L-Arginine de bahsettiğim marka gayet güvenilir üretim yeri amerika yapımını solgar firması kendi üretiyor.Güvenle kullanabilirsiniz.Evine en yakın eczaneye söyle elinde yoksa depodan getirsin.
Bu arada medigard da amerikan yapımı eczacıbaşı ithal ediyor.

Ama benim sana tavsiyem L-Arginin 1000 mg ile ACE Plus selenyum (11.20 tl) kullansın ikiside kaliteli hem fiyat olarakta uygunlar.
Bize gelen tüp bebek merkezindeki reçetelerde sperm sayısı düşük erkeklerin tamamına bu iki ilacı yazıyorlar en az 2 ay kullandırıp tekrar sperm testi yaptırın zaten farkı görürüsünüz.Bizim şahit olduklarımız çok fazla inşallah sizlerede faydası dokunur.

Bu arada önemli olan çok çeşit vitamin almak değil önemli olan nokta atışı yapan vitaminleri kullanmaktır.
Birde en önemlisi düzenli kullanmaktır.Ayrıca eşimin kardeşi özel bir hastanede üroloji uzmanı onunda sürekli kombine kullandırdığı ilaçlar bu ikisi tavsiye ederim kullanmakta fayda var derim.

Mercan arkdasim bilgiler için teşekkürler gerçekten proxeed plus bütçeyi çok zorlayacak türden enazindan bu şekilde daha az maliyetle problemi cozebilecegiz belkide

Eczaci olduğun için söylediklerine güveniyorum.

Merhabalar, biz "proceed plus" ve "neofortil" sayesinde bebiş haberini alabildik. Eşim kullandı ve değerleri birden yükseldi ve çok kısa süre içersinde hamile kaldım. elimizde hiç açılmamış 1 kutu proceed plus ve 1 kutu da neofortil 60 tablet var. Almak isteyenlere kargo ücreti dahil ikisini 200 tl'ye gönderebilirim. Ilgilenenler özelden bana mesaj atabilirler. Herkese Allah hayırlısıyla bebeklerini kucaklarına almayı nasip eder inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…