Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende internette araştırdım ama bulamadım tr ye ye yeni gelmiş zamanla tüm eczanelerde satılmaya başlar heralde eğer birşey öğrenirsem paylaşırım sevgiler
benim eşim kullandı, ben su anda hamileyim:))) eczanede yoktu ama sipariş verince getirttiler. umarım herkesin işine yarar:))
benim eşim kullandı, ben su anda hamileyim:))) eczanede yoktu ama sipariş verince getirttiler. umarım herkesin işine yarar:))
merhaba mlkpinar..deep cevap yazmadı,bende merak ediyorum..ne kadar kullanmış,başta nasılmış değerleri...bizde ilacı getirttik internet aracılığıyla,3 haftadır kullanıyo eşim..sonucu çok merak ediyoruz.benim eşimin sperm sayısı 46 milyon,ileri hızlı%9 toplam hızlı %51..ve morfoloji:%3 ....bu ilacı en az 3 ay kullanmayı düşünüyoruz.zaten bende klomen tedavisinden 3 kistle çıktım,doğum kontrol hapına başladım yumurtlayayım diye kullandım ama yan etki yapmış,dr. öyle dedi...kistler yok olunca aşılamaya gel dedi ama ben bu ilacın etkisini beklycem..en azından aşılamaya iyi değerlerle gitmek istiyorum..bu arada bu ilaç minimal varikosellilerde de işe yarıyormuş.prospektüsünde yazıyordu.biz ürologa gittik ve az miktarda varikosel var,ameliyat edilmez dedi...bizde bu ilaca başladık ama dr. falan demedi kullanın diye..ben aldım,umutluyum..buradan mutlaka test yaptırdığımızda sonucu paylaşacağım..inşallah sizdede olumlu sonuçlar verir...senin durumunu bilmiyorum ama Allah gönlüne göre versin:))