- 12 Ekim 2017
- 106
- 42
- 30
-
- Konu Sahibi Favorite94
Operasyon sonrası 6 ay beklemek gerekiyor. Bu süreçte takviyelere devam edin. 3 ay sonra ilk testi yapıp farka bakarsınız. Acele etmeyin 6 ay bekleyin.Kızlar merhaba. 1 senedir çocuk istiyoruz ve olmayınca haziran ayında doktora gittik eşime sol tek taraflı varikosel tanısı kondu ve ameliyat dendi. 10 ağustos’ ta ameliyat oldu. 1 ay sonra kendimiz doktorumuza ek takviye istediğimizi söyledik ve proxeed plus verdi. Günde2 adet. 1 ay propolis bal arısütü ve polen karışımı kullandık. Bu ayda karışımı bırakıp sadece proxeed plus ve E vitamini kullanıyor. Günde 1 avuç ceviz yiyor ve keçiboynuzu kaynatıyoruz akşamları. Bu şekilde bi yol izleyipde gebe olduğunu öğrenen varmı. Yanlış bişey yapmaktanda korkuyorum.
Kasımın 10unda tahlil vericez fakat ben sonucu çok merak ediyorum eşim çok heyecanlı acaba düzeldimi düzelcekmi diye. Oyüzden benimle aynı kaderi paylaşıpta güzel sonuç alanların nasıl bi yol izlediklerini merak ediyorumOperasyon sonrası 6 ay beklemek gerekiyor. Bu süreçte takviyelere devam edin. 3 ay sonra ilk testi yapıp farka bakarsınız. Acele etmeyin 6 ay bekleyin.
Sayınız hareketiniz çok düşük değilse inşallah toparlamaya başlar. Akdeniz diyetine uygun beslenin. Takviyelere devam edin. Geçmiş olsunKasımın 10unda tahlil vericez fakat ben sonucu çok merak ediyorum eşim çok heyecanlı acaba düzeldimi düzelcekmi diye. Oyüzden benimle aynı kaderi paylaşıpta güzel sonuç alanların nasıl bi yol izlediklerini merak ediyorum
Proxeed ve keçi boynuzu pekmezi kullandı eşim yükselme olmuştuKızlar merhaba. 1 senedir çocuk istiyoruz ve olmayınca haziran ayında doktora gittik eşime sol tek taraflı varikosel tanısı kondu ve ameliyat dendi. 10 ağustos’ ta ameliyat oldu. 1 ay sonra kendimiz doktorumuza ek takviye istediğimizi söyledik ve proxeed plus verdi. Günde2 adet. 1 ay propolis bal arısütü ve polen karışımı kullandık. Bu ayda karışımı bırakıp sadece proxeed plus ve E vitamini kullanıyor. Günde 1 avuç ceviz yiyor ve keçiboynuzu kaynatıyoruz akşamları. Bu şekilde bi yol izleyipde gebe olduğunu öğrenen varmı. Yanlış bişey yapmaktanda korkuyorum.
Peki bu yükselmenin sonucunda gebelik oluştu mu canımProxeed ve keçi boynuzu pekmezi kullandı eşim yükselme olmuştu
MalesefPeki bu yükselmenin sonucunda gebelik oluştu mu canım
Anladım canım bizde ileri hareketlilik %25 morfoloji 1 bakalım 3 ay sonunda nasıl olcakMalesefoluşmadı ama eşimin öyle çok düşük değildi 18 22 olmuştu ileri hızı milyon 180 di ,400 e yükselmişti
Hayırlısı olsun inşallahAnladım canım bizde ileri hareketlilik %25 morfoloji 1 bakalım 3 ay sonunda nasıl olcak
İnşallah canımMerhabalar, biz de 1 aydır proxeed ve evicap kullanıyoruz. İnşallah güzel haberleri alırız birlikte ve en yakın zamanda
doktorlar önermedi biz de yaptırmadıkİnşallah canımeşin ameliyat oldumu
Demekki ileri derece değilmiş canıö. Hakkımızda hayırlısı artk. Nezaman gidiceksiniz bidaha test vermeyedoktorlar önermedi biz de yaptırmadık
Biz bu ay verdik testi. Doktor düzelme var bu şekilde normal gebelik oluşabilir ama hızlandırmak istersenz tüp bebeğede uygun sonuçlar dedi. Bi 3 ay daha bekleyip ona göre yol çizicez.Ocakta gideceğiz muhtemelen. Siz ne zaman test vermeyi düşünüyorsunuz?
İnşallah canımGüzel haberlerle öyleyse bu 3 ay içerisinde
Canıım sakın pes etme ben bugün hamile olduğumu öğrendimm :))Merhabalar, biz de 1 aydır proxeed ve evicap kullanıyoruz. İnşallah güzel haberleri alırız birlikte ve en yakın zamanda
Ayyy nasil sevindim hayirli olsun. Ileri hareket düşüklüğüne bakiyordum güzel haberiniz mutlu etti. Saglikla kucaginiza alin insallahCanıım sakın pes etme ben bugün hamile olduğumu öğrendimm :))
Çok sağol canım benim amiiiin. Asla pes etme bu konuda benimde yardımcı olabilceğim birşey olursa sonuna kadar burdayımAyyy nasil sevindim hayirli olsun. Ileri hareket düşüklüğüne bakiyordum güzel haberiniz mutlu etti. Saglikla kucaginiza alin insallah