- 9 Nisan 2023
- 260
- 76
- 18
- Konu Sahibi BitterNutella
-
Yaaa ne güzell inşallah bizde de işe yarar biz daha 1.kutudayızBiz kullandık canım 3 ay düzenli çok şükür değerleri baya farketti bu ay asilama yaptık sonucunu bekliyoruz
Insaalh canım Ayriyeten keçiboynuzu pekmezide kullandık inşallah faydası olur sizede sağlıkla bebislerimizi kucağımıza alirizYaaa ne güzell inşallah bizde de işe yarar biz daha 1.kutudayız
Bizim her şey normal sperm kalitesi falanda yüksek ama 3 aydır deniyoruz olmuyor bende de hiç bi sıkıntı yok aksine herşey çok güzel bizde arkadaşlardan duyduk kullanan herkes hamile kaldı ilk ay ya da ikinci ay o yüzden bizde kullanmaya başladık ama bu ay tutar mı bilmiyorum tabi adetime 10 gün var ve yumurtamda 1 hafta önce falan çatladı ve 3-4 gün önce göğüslerimde şişkinlik başladı ve kasık ağrısı tutuyor özellikle de akşamları bacaklarıma vuruyor bazen bakalım beklicem regl 4-5 gün varken idrar testi denicem inşallah tutunmuştur oğluşumEşim kullandı ikinci aydan hamile kaldımbiz de ileri hız düşüktü sperm sayısı fazlaydı ama işe yaradı hemen. Sizin ne sıkıntınız vardı
Ne güzellllll çok sevindimmm inşallah darısı bize de olurEşim kullandı ikinci aydan hamile kaldımbiz de ileri hız düşüktü sperm sayısı fazlaydı ama işe yaradı hemen. Sizin ne sıkıntınız vardı
Zaten spermde sıkıntı yoksa proxeed mucize yaratacağını sanmıyorum. Zamanını bekliyordur bebişiniz Allahım en güzel zamanda nasip etsin inşallahBizim her şey normal sperm kalitesi falanda yüksek ama 3 aydır deniyoruz olmuyor bende de hiç bi sıkıntı yok aksine herşey çok güzel bizde arkadaşlardan duyduk kullanan herkes hamile kaldı ilk ay ya da ikinci ay o yüzden bizde kullanmaya başladık ama bu ay tutar mı bilmiyorum tabi adetime 10 gün var ve yumurtamda 1 hafta önce falan çatladı ve 3-4 gün önce göğüslerimde şişkinlik başladı ve kasık ağrısı tutuyor özellikle de akşamları bacaklarıma vuruyor bazen bakalım beklicem regl 4-5 gün varken idrar testi denicem inşallah tutunmuştur oğluşum
Amiinnn inşallaaahhZaten spermde sıkıntı yoksa proxeed mucize yaratacağını sanmıyorum. Zamanını bekliyordur bebişiniz Allahım en güzel zamanda nasip etsin inşallah
Hemen çıkmaz öyle mümkün değil :) adet tarihiniz 3 gün geçsin o zamana kesin çıkarAmiinnn inşallaaahh
Buarada 19 mayıs yumurta çatlamasını gördüm ovülasyonda ve 18-19-20 mayıs değerlendirmiştik ve bugün 25 mayıs günü sabah sol kasığımda bıçak saplanması gibi bir sancıyla uyandım ilk idrarla dayanamayıp test yaptım tabiki negatif çıktı bu batma yerleşme olabilir mi diye merak ediyorum ve sabırsızlanıyorum kan testinde de çıkmaz sanırım değil mi hemen
İleri hız yüzde kaçtı canım?Eşim kullandı ikinci aydan hamile kaldımbiz de ileri hız düşüktü sperm sayısı fazlaydı ama işe yaradı hemen. Sizin ne sıkıntınız vardı
yüzde 9 du canım hareketsiz %80 diİleri hız yüzde kaçtı canım?
Bizim de sperm sayımız iyi ileri hızımız düşük. Umut oldu. Kuzum teşekkür ederimm. Proxeed kullanıyoruz üçüncü kutuyu bitirdik şimdi bi ara verdik.yüzde 9 du canım hareketsiz %80 di
İnşallah iyi gelir canım benim şifanın nerden geleceği belli olmaz. Bizde ikinci kutudan işe yaradı çok şükür darısı size olsunBizim de sperm sayımız iyi ileri hızımız düşük. Umut oldu. Kuzum teşekkür ederimm. Proxeed kullanıyoruz üçüncü kutuyu bitirdik şimdi bi ara verdik.
Merhaba fayda gördünüz müBizim de sperm sayımız iyi ileri hızımız düşük. Umut oldu. Kuzum teşekkür ederimm. Proxeed kullanıyoruz üçüncü kutuyu bitirdik şimdi bi ara verdik.
Canım biz kullandıktan sonra verdik testimizi onun için gördük mü görmedik mi bilmiyorum. Yaşımız ileri olduğu için kendi kendimize kullanıyoruz. Hala kullanmaya devam ediyoruz. Promen k ya geçeceğiz bu ay değişiklik olsun diye.. eşimin sperm sayısına doktor doğal yolla gebelik olur diyor. Toplam 130 milyon sperm %45 hareketli, %65 hareketsiz.Merhaba fayda gördünüz mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?