• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Proxeed Plus kullananlar var mı

Eşim kullandı ikinci aydan hamile kaldım 😊 biz de ileri hız düşüktü sperm sayısı fazlaydı ama işe yaradı hemen. Sizin ne sıkıntınız vardı

Eşim kullandı ikinci aydan hamile kaldım 😊 biz de ileri hız düşüktü sperm sayısı fazlaydı ama işe yaradı hemen. Sizin ne sıkıntınız vardı
Bizim her şey normal sperm kalitesi falanda yüksek ama 3 aydır deniyoruz olmuyor bende de hiç bi sıkıntı yok aksine herşey çok güzel bizde arkadaşlardan duyduk kullanan herkes hamile kaldı ilk ay ya da ikinci ay o yüzden bizde kullanmaya başladık ama bu ay tutar mı bilmiyorum tabi adetime 10 gün var ve yumurtamda 1 hafta önce falan çatladı ve 3-4 gün önce göğüslerimde şişkinlik başladı ve kasık ağrısı tutuyor özellikle de akşamları bacaklarıma vuruyor bazen bakalım beklicem regl 4-5 gün varken idrar testi denicem inşallah tutunmuştur oğluşum 🥰🥰🥰

vallahi benim esimde hic ise yaramadi 3 kutu kullandi ama hic faydasi olmadi birakti ve keci boynuzo pekmezi icip oyle duzeldi 10 milyom olan sperm sayisi suan 70 80 milyom arasi degisiyi

Bizim her şey normal sperm kalitesi falanda yüksek ama 3 aydır deniyoruz olmuyor bende de hiç bi sıkıntı yok aksine herşey çok güzel bizde arkadaşlardan duyduk kullanan herkes hamile kaldı ilk ay ya da ikinci ay o yüzden bizde kullanmaya başladık ama bu ay tutar mı bilmiyorum tabi adetime 10 gün var ve yumurtamda 1 hafta önce falan çatladı ve 3-4 gün önce göğüslerimde şişkinlik başladı ve kasık ağrısı tutuyor özellikle de akşamları bacaklarıma vuruyor bazen bakalım beklicem regl 4-5 gün varken idrar testi denicem inşallah tutunmuştur oğluşum 🥰🥰🥰
Zaten spermde sıkıntı yoksa proxeed mucize yaratacağını sanmıyorum. Zamanını bekliyordur bebişiniz Allahım en güzel zamanda nasip etsin inşallah 🌸

Zaten spermde sıkıntı yoksa proxeed mucize yaratacağını sanmıyorum. Zamanını bekliyordur bebişiniz Allahım en güzel zamanda nasip etsin inşallah 🌸
Amiinnn inşallaaahh 🙏🏻
Buarada 19 mayıs yumurta çatlamasını gördüm ovülasyonda ve 18-19-20 mayıs değerlendirmiştik ve bugün 25 mayıs günü sabah sol kasığımda bıçak saplanması gibi bir sancıyla uyandım ilk idrarla dayanamayıp test yaptım tabiki negatif çıktı bu batma yerleşme olabilir mi diye merak ediyorum ve sabırsızlanıyorum kan testinde de çıkmaz sanırım değil mi hemen

Benim eşim de sayı 50 milyon ama hareketsizlik oranı yüzde 96 resmen yüzde 4 hareketli yani sıfıra yakın gibi birşey çünkü en düşük hareket oranı yüzde 25 olmalıymis eşim bu sebeble kullanıyor. İleri hız arttii mi ne oldu bilmiyorum biz 7 kutudayiz çünkü doktor 3 ay kullan gel dedi yine gidip test vercek bakalım neler olmuş.

Bende ovulasyon testi yaptım o ay net çatlama herşeyi hissettim akıntı fazlalığını da gördüm günleri değerlendirdik tutmadi. Eşime söyledim önce yok ya millet kaç sene uğraşıyor hemen öyle doktora gitmem falan dedi ikna ettim gitti ve sperm hareketsizlik çıktı oda sonra iyi ki gittim gördük dedi

Amiinnn inşallaaahh 🙏🏻
Buarada 19 mayıs yumurta çatlamasını gördüm ovülasyonda ve 18-19-20 mayıs değerlendirmiştik ve bugün 25 mayıs günü sabah sol kasığımda bıçak saplanması gibi bir sancıyla uyandım ilk idrarla dayanamayıp test yaptım tabiki negatif çıktı bu batma yerleşme olabilir mi diye merak ediyorum ve sabırsızlanıyorum kan testinde de çıkmaz sanırım değil mi hemen
Hemen çıkmaz öyle mümkün değil :) adet tarihiniz 3 gün geçsin o zamana kesin çıkar

Bizim de sperm sayımız iyi ileri hızımız düşük. Umut oldu. Kuzum teşekkür ederimm. Proxeed kullanıyoruz üçüncü kutuyu bitirdik şimdi bi ara verdik.
İnşallah iyi gelir canım benim şifanın nerden geleceği belli olmaz. Bizde ikinci kutudan işe yaradı çok şükür darısı size olsun 🥰

Merhaba fayda gördünüz mü
Canım biz kullandıktan sonra verdik testimizi onun için gördük mü görmedik mi bilmiyorum. Yaşımız ileri olduğu için kendi kendimize kullanıyoruz. Hala kullanmaya devam ediyoruz. Promen k ya geçeceğiz bu ay değişiklik olsun diye.. eşimin sperm sayısına doktor doğal yolla gebelik olur diyor. Toplam 130 milyon sperm %45 hareketli, %65 hareketsiz.

Promen k kullanmıştı eşim 4 kutu kadar onun haricinde kabak çekirdeği bitter muz ve keçiboynuzu pekmezi kullandık. Proxeed çok pahalı oldugu için bunu almıştım kendimde prowomen kullandım

Back
X