proxeed plus arayanlar buraya

ilaca ara vermesin eğer keçiboynuzunu kaynatma imkanı yokssa direk yesin onun faydasıda olur. ilaclar anlık düzeltmeler yapıyıor yani tamamen düzelmiyor.
kargoyla gönderirim.sıkıntı olmaz.

Esim bulaniyor cay bardagiyla anca içti canim ben aliyorum. ama 5 gün bekler misin.maaş imi almazdim.ozelden sana numarami gondereyim

Esim bulaniyor cay bardagiyla anca içti canim ben aliyorum. ama 5 gün bekler misin.maaş imi almazdim.ozelden sana numarami gondereyim

satılmazsa beklerim canım. Valla bi şekilde içsin çok kötü bi tadı yok bende içtim şerbet gibi ozaman yesin ama suyunu içmesi daha iyi. sizin değerler nedir morfoloji ve ileri hız ?

Canim ben kesin aliyorum.satistan kaldirabilirsin. Sana mesaj atamiyorum

Canim 3 gün içinde kargolarsin.ben de kapida ödeme yaparim olur mu? Eğer sana uyarsa bayramdan sonra gonder. Evde pek oluyorum ne yazikki. Yarin ben sana saat 3 te tekrar buraya yazarim.olmazsa yarin gonderirsiniz.dediğim gibi bayramdan sonra olursa benim için daha iyi olur

tamam bayramdn sonraki gün göndereyim zaten tatilde kargolar çalışmaz. Kapıda ödemede extra ücret alıyolar galiba onuda ödersen okey 10tl civarı alıyolar herhalde. Yanlız kutunun biri tam diğerinden 3tane eksik. bir kutuda 30 tane oluyor. toplamda 57tane gönderiyorum okey.

Tamamdır canim.Havale yapabilirim ablamin karttan.hesap numaran varsa. Sana mesaj atamiyorum.henüz mesaj kutun etkin olmamis.

Tamamdır canim.Havale yapabilirim ablamin karttan.hesap numaran varsa. Sana mesaj atamiyorum.henüz mesaj kutun etkin olmamis.

yarın calıştığım için gönderemem canım. Cmt gönderirim ancak önümüz bayram 3 4 gün kargoda bekler bayramdan sonraki ilk mesai günü göndereyim okey o günde ödeme yaparsın olurmu.

yarın calıştığım için gönderemem canım. Cmt gönderirim ancak önümüz bayram 3 4 gün kargoda bekler bayramdan sonraki ilk mesai günü göndereyim okey o günde ödeme yaparsın olurmu.

Tamam canim olur. Bayramin 3.günü yine yazisiriz

Merhaba canım ilaç var mı elinde bende almak istiyorum ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim ne zaman gönderirsin kargoyu.ödemeyi nasil ayarlayalim

Son düzenleme:

Farkli sayfalara yorum yap canim. Hatta mesaj dondurma sayfasi var.

msjla felan ugraşmayalım istersen mailin varsa ben hesap numaramı yollayım sana sende adresini gönderirsin olmazmı

Canim maili burada paylaşmak istemiyorum.bi kaç akraba varda burada aksam yeni bi mail acayim.o adresi vereyim olur mu. Şuan telle biraz sıkıntı oluyor yeni mail acmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…